Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:20 18.06.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема КЪДЕ НАМЕРИХТЕ ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ?нови  
Автор Liya ()
Публикувано22.02.19 19:51

Знам, че сме говорили по подобна тема, но ми е лежерно в петък вечер и докато нацъках за лекарството на Нут, ми излезе онлайн анкета КЪДЕ НАМЕРИХТЕ ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ?

Гласувах, а то ми вика, че съм било гласувано с мойто IP, а аз не съм гласувала преди Стана ми гот, ясно е кой е гласувал - разкрит!

Пускам го все пак, и никой не иска разкриване на интимности от вас, просто преобладат Запознаха ни и викам сигурно такива като Филип със своите идеи за нечифтосани организми запознава тези, които си пасват по негово осмотрение, щото те иначе по къв случай биха се интересували от индивидуални организми, нема за кво!
Те тея като Филип са си най-нормалните организми с дълговечен брачен партньор и от тази камбанария могат да се изказват за всички извън нормата, нали?

Извън нормата са индивидуални ергенуващи-момуващи организми с неперфектни форми, организми с щастливи разводи (цитат), повторно бракувани, съжителстващи без брак, гейове, лезбийки, транссексуални и подобни... абе анормални!

Аре слагам квото ми се появи, пък вие си знаете, че за съвсем друго ще говорите, тва ясно

Тема Re: КЪДЕ НАМЕРИХТЕ ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ?нови [re: Liya]  
Автор Alice is (хрисима)
Публикувано22.02.19 20:13

Не са добре с родния си език. Не е ясно това съобщение-
От Вашият IP адрес (...) вече е гласувано за "На работа". Благодарим Ви!
Думата 'вече' създава неразборията и е напълно излишна. После като се върнеш на главната страница на анкетата ти казва как си гласувала и повече не ти дава възможност. Нормално ти е прието гласуването.

Филип явно ти е 'любимец' тъй като месеци след негови 'послания', може и не директно насочени към теб,ти ги припомняш и така му доставяш удоволствие.
Не, доколкото ми е известно той няма много дълъг брак, но се гордее че е само един и не си е губил времето и нервите с глупости като разводи

Тема Re: КЪДЕ НАМЕРИХТЕ ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ?нови [re: Alice is]  
Автор Liya ()
Публикувано22.02.19 20:19

Аааааа, може би да е приключила анкетата и затова и на двете ни с теб така да ни даде, че било гласувано с нашия IP адрес

А аз си викам - Еееей, милото е гласувал

Филип ми е първа любов, верно! Той е нормата!

Автор Crrafterr ()
Публикувано22.02.19 20:27

Ми аз като студент се влюбих в красивата гардеробиерка пред столовата. После се оказа, че е 10 клас, с 4 години по-малка от мен. Това трябва да е в графа "на работа"?

Тема Re: КЪДЕ НАМЕРИХТЕ ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ?нови [re: Crrafterr]  
Автор Liya ()
Публикувано22.02.19 20:33

Според мен повече съответства на На улицата
Щом си разбрал, че е с 4 години по-малка, значи е имАло развитие... Не питам повече, но съдейки по заглавието на темата, бая следа е оставила десетокласничката Не пускаш, а?

Тема Re: КЪДЕ НАМЕРИХТЕ ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ?нови [re: Crrafterr]  
Автор Alice is (хрисима)
Публикувано22.02.19 20:41

агнешко, а? И красива!

Автор azazel.ehnaton@abv.bg (ентусиаст)
Публикувано22.02.19 20:43

На пазара плод и зеленчук . Продаваше тиквички. Но никога не и признах !

п.п Като претеглих в къщи тиквичките , се оказаха с 300 гр по малко !

Тема Re: КЪДЕ НАМЕРИХТЕ ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ?нови [re: azazel.ehnaton@abv.b]  
Автор Liya ()
Публикувано22.02.19 20:58

п.п Като претеглих в къщи тиквичките , се оказаха с 300 гр по малко !

Затова ли не й призна?!?!

Разказче написа ли поне, ам?!

Автор shshtt ()
Публикувано22.02.19 21:06

Запознаха ни

Автор Nerv (still standing)
Публикувано22.02.19 21:09

На бригадата в 9-ти клас.

прав или изправян

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.