|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Ало, Еснаф съм   |  |  | Автор | Crrafterr () |  | Публикувано | 01.02.19 10:06 |  |  | 

Гледам прогнозата за времето през уикенда и се хващам за... ключа на колата - селото ме чака, там ми е мястото  Мисля да зарязвам разни дървении.
 Как средностатистическият клубар ще преживее 15-20 градуса жега насред зима, не ми се мисли направо.

Темата е анти "Чикаго, Чикаго" на Ржевски. Не на белите мечки у нас!

|  |  |  
             |  |  | 

Аз подех кампания в къщи по този въпрос, но опозицията е много силна и сплотена. Отлагам датата и чувствам същи Тереза Мей-чо.
 Борбата продължава.

|  |  |  
             |  |  | 

Това не е жега. Вкъщи сега в антрето е 15 гр. (б.а. мерих го с безконтактен инфрачервен термометър, който ми беше коледен подарък), а в стаите е 18-20.

Припомням, че нормалната човешка температура е 37 гр., т.е. нормален организъм не трябва да му пука докъм 35.

~~~
 «The Way They Wove the Spells in Sippulgar»

|  |  |  
             |  |  | 

И сам воинът е воин, според съветската легенда. Опозицията - явно всеобща - бе преодоляна от мен с формулата "agree to disagree"!

|  |  |  
             |  |  | 

Бе що така, през зимата на 18 градуса "умирам" от жега, а на същата температура през лятото "умирам" от студ?

|  |  |  
             |  |  | 

Защото организъм е свикнал на да кажем +2 гр. и изведнъж ПРАААС!, +18, та и слънцето сърдито пече в очите. Аналогично през лятото.

~~~
 «The Way They Wove the Spells in Sippulgar»

|  |  |  
             |  |  | 

В селото нали има покритие ГСМ, интернет?!
 Та тъкмо ще се прояви двойствената природа на човек, в случая Еснафа. Реално  си на село, виртуално си в клуба.

|  |  |  
             |  |  | 

Да ви имам представите за жега. У нас набримчвам климатика на 30 градуса, и отделно от това до компа си имам един радиатор на топлофикация - и той на макс и се мотая по къс ръкав у нас.

Ами кво да кажа - силно топлолюбив съм... на 20 градуса ми е студено.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ало, Еснаф съм  [re: Crrafterr] |  |  | Автор | tia9 (странна птица) |  | Публикувано | 01.02.19 11:51 |  |  | 

Аз пък само ти завиждам, ама много ти завиждам.......чак не особено благородна завист.  Аааааз трябва (искам)  да отивам да режа, ходя, бродя, копая, спя в някое село дето ме чака.

Хората които няма какво да кажат си поставят големи сигнатури

|  |  |  
             |  |  | 

На третия ден ще избягаш! това къща на село е ебати и грижата! Бедна ти е фантазията!

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички) |   | 
 |