Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:29 03.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Имате ли ясни цели за бъдещето?нови  
Автор Lucky Eva (независима)
Публикувано30.01.19 21:15

Достигнах до извода, че не мога да живея без ясни цели за бъдещето. Тоест, трябва да имам нещо, което да преследвам или да се боря за него. Когато нещо ми е неясно, изпадам често в униние или апатия, докато ми се изясни. При вас как е?

При естествения подбор първи отпадат слугините.

> lipari

Тема Re: Имате ли ясни цели за бъдещето?нови [re: Lucky Eva]  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано30.01.19 21:20

Това нещо като планове ли е? На, които дядо Боже се смее

И аз имах цели и ясно виждане за бъдещето. Вече ги нямам чак така ясно начертани. Просто мечтая за разни неща, пък ако станат-добре, ако не... божа работа.

Чак да изпадаш в униние за нещо неясно. Ами четеш, питаш и се ограмотяваш, нали целият ни живот е едно училище?

741 : ~~~ : Аксиома на клуб 40-50 : Уни не греши ~~~

Тема Re: Имате ли ясни цели за бъдещето?нови [re: RujaKaramfilova]  
Автор Lucky Eva (независима)
Публикувано30.01.19 21:22

Ми аз имам свойството да изпадам за кратко в апатия, не продължителни периоди, примерно няколко часа и се изправям след това, но ако нямам ясна цел, ми е мъчително, аз обичам да преследвам цели, тогава съм в стихията си и преодолявам и непреодолими неща.

При естествения подбор първи отпадат слугините.

> lipari

Тема Re: Имате ли ясни цели за бъдещето? [re: Lucky Eva]  
Автор Munyta ()
Публикувано30.01.19 21:29

Ми какво ти пречи да си измисляш и да си поставяш цели. И после да си ги преследваш?

Автор tartarianeyes (вейхайвей)
Публикувано30.01.19 21:39

вече не.
живея ден за ден.

Love All,Trust a Few,Do Wrong to None

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано30.01.19 21:42

аз пък си поставям малки целички и така си копкам малко, по малко.
после като ги обединя и станали едни голеееееееееееееееееми цели, и то постигнати

741 : ~~~ : Аксиома на клуб 40-50 : Уни не греши ~~~

Автор PYTnik (оня)
Публикувано31.01.19 00:20

"Достигнах до извода, че не мога да живея без ясни цели за бъдещето."
Ясни цели ясни, колко да ти са ясни като всеки един момент може да се гътнеш или още по- лошо да загубиш всичко най-мило и свято, което сега имаш...

И така, също като теб но още в младините си ми се даде, също като теб да си прося цели за "бъдещето".

Моето бъдеще е кратко, сутрин като се събудя, до обяд докато полегна, после пак като се събудя и вечерта в края на деня..така аз имам четири бъдеща дневно, за които си поставям само и само една и единствена цел..и за да не я забравя си я повтарям пред четирите бъдеща дневно

Съвсем елементарно кратка цел, си прося от Всевишния: Моля Те Господи, дай ми здраве и частица от Твоята лечебна сила, и нека това що е против Теб и мен, като човек и Твой слуга, си замине от мен завинаги.

За разлика от теб моите цели са много прости, но аз съм слаб човек, а ти си Силна.
А последните удари от Съдбата твоя цел ли бяха? Би трябвало да си поумняла...
Върни се да прочетеш целите ми..включват и предпазване от Съдбата...щот не съм Силен и възвишен като теб..

Глупости, си помисли, добронамерен съм...и въобще не ми пука какво мислиш за добронамереността ми..стига де ....Не съм казал че си злонамерена...

Мнението е позиционирано и няма нищо общо

Автор Koftia (форумист)
Публикувано31.01.19 02:53

Аз, в началото на живота ми, имах цели и планове за бъдещето. Някои постигнах, някои не ми ги постигнаха.

После си поставих други, и си ги постигнах. За това аз благодаря на Бога.

От тук натам по-кротичко и докъдето стигна.

Автор osvoboden pich (osvoboden pich)
Публикувано31.01.19 03:34

Тъй като пътувам периодично се налага да си планирам времето, самолетни билети и т.н. С това се изчерпват плановете ми за бъдещето. Давам го кротко и леко. Аз съм нещо като антиамбициозен и ми е по-добре така - ден за ден.

Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано31.01.19 06:04

И аз бях като теб... докато не разбрах, че Животът си има негови си цели, които понякога съвпадат с моите - понякога не.

Целите служат само за да можем да бъдем доволни, когато/ако ги постигнем. Е, ако в целите ни е влизал и някой друг и е "намазал" покрай борбата ни да ги постигнем - толкова по-добре...

Dash, Esaurita UniDonna, Ultra Dolce, Pino mugo, Peperone, Pompelmо, bombardier, димо

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.