|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
Тема
|
Въпрос за вайбър
|
|
| Автор |
UnicaDonna (заядница) |
| Публикувано | 16.10.18 20:04 |
|
|
Случвало ли ви се е да изпращате видеоклипчета, заснети с камера на айфон, чрез вайбър? Няколко фала ми се получиха напоследък - пробвах да изпратя едно 29-минутно клипче - не замина... днес - същото с 13-минутно - нарочно се постарах да не е чак толкова дълго като първото... Аз ли бъркам нещо, или това е специфика на вайбъра като начин на комуникация? Качват се само 5 минути от клипа и край... няколко пъти, и на няколко адресата с различни смартфони...
Дайте идея как да преодолея този проблем, плийз... 29-минутното го качих на компа, да пробвам оттам да го изпратя по някакъв начин по предназначение? Скайп?
| |
|
|
|
Това от компа го качи някъде (dox, wetransfer, tranz.it, myairbridge.com и др.) и прати на получателите линк да си го даунлоуднат.
(разбира се, може да качиш видеото в YouTube, Facebook и другаде и оттам да си го гледат, даунлоудват и каквото искат)Редактирано от Crrafterr на 16.10.18 20:22.
| |
|
|
|
Големичко е сигурно.
Освен от спецификата на различните приложения (скайп, Вайбър ...) зависи и от паметта на телефона.
Крафтъра ти е казал какво и как.
| |
|
|
|
На "служебния" фейсбук? Не ми се ще... Лично е.
Другите неща са ми напълно на китайски...
| |
|
|
|
има вайбър и за PC
| |
|
|
|
какъв служебен, той си е просто "фейсбук" , все едно "служебен YouTube"... ша ме умориш-
и на двете места може да ограничиш достъпа само за тези, които ти решиш. Както и да е. Сайтове и за видео шерване, и за споделяне на големи файлове наспорил господ.
По-драматично е какво ти се чупи през вайбъра.
а... отиваш на dox.bg, там ще ти подсказва, качваш файла, появява се един линк (буквички и цифрички едни такива), него копираш и разпращаш на твоите хора. Те получават линка, кликват го, отваря им се download и си свалят файлчето.Редактирано от Crrafterr на 16.10.18 20:45.
| |
|
|
|
а... отиваш на dox.bg, там ще ти подсказва, качваш файла, появява се един линк (буквички и цифрички едни такива), него копираш и разпращаш на твоите хора. Те получават линка, кликват го, отваря им се download и си свалят файлчето.
Това изглежда елементарно като за мен!
А къде им го пращам, на мойте хора? На поща ли? Или на скайп?
А за ФБ - нали и други го ползват от колегите, не го ползваме за лични неща.
| |
|
|
|
и на пощите и на скайп може
| |
|
|
|
Мииии... дай жокери де!
Ма къф си ти, впрочем? Напрао като във ВИП БРАДЪР се чувствам... разни брадъри ни четат, четат, четат... и току изокат нещо! Разни бай-онзиевци! И ВИП достъп са получили, с връСки сигурно!
Редактирано от UnicaDonna на 16.10.18 21:13.
| |
|
|
|
линка ако искаш и със sms може да им пратиш
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|