|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Харесват ли ви
|
|
Автор |
Цар Из Род (Цар Из Род) |
Публикувано | 07.08.18 17:01 |
|
бикини фитнес моделките?
Аз голямо дървене му хвърлям.
Наподобяват ми на някаква пони-кобилки готови за "езда". Това здраве, което излъчват...
Единствения проблем е, че в състезателна форма са много дехидратирани...
Вие как ги намирате?
| |
|
Стават. Но да им сложим тялото на хърватския президент, макар и не по бански, а с фланелка и бял панталон.
Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ
| |
|
живи траверси бе - лице нямат, цици нямат, дупе нямат...
| |
|
чакай да взема да се включа.
не. не ми харесват. винаги съм мислела, че от естетическа гледна точка женското тяло е по-красиво от мъжкото, заради извивките, плавността, грацията.
Но аз гледам като жена. Сексуалният заряд явно ми убягва, когато говорим за жени.
Скоро споделих на мъж, че съпругата на друг наш приятел е красива...И според мен е - правилни черти, одухотворена, младолика, стройна...
Е, той не мислеше така. Изтъкна неща които за мен не са проблем
Малки гърди, големи стъпала, липса на сексапил...
Иначе като изключим преувеличеното ми "не", намирам човешкото тяло за красиво на всяка възраст и при двата пола. Природата или Господ са се погрижили да добра обвивка на духа ни. Друг въпрос ние какво правим и с двете.
Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!
| |
|
На тази снимка, не. Заели са неестествени, дори неприятни пози. Ако ги видя в няколко други пози, особено в нормална среда, може и да си харесам някоя.
И самата снимка е ужасно направена технически. Може би който я е препечатвал по веригата я е орязал така случайно или нарочно. Това е едно от първите прости правила, които научава начинаещ фотограф- При снимки на човек прав в цял ръст, глава, ръце и крака НЕ СЕ РЕЖАТ!
ad infinitum ...
| |
|
Реално имах пред вид по-скоро това:
| |
|
Харесват ми от моята женска гледна точка! Клонят към добре тренирани мъжкарски фигури!
ad infinitum ...
| |
|
Луфта на номер 30 ми допада... искам да го пробвам!
| |
|
И аз това щях да напиша.
Да брои +1 за тази снимка.
| |
Тема
|
Re: Харесват ли ви
[re: Lazudzi]
|
|
Автор |
Koftia (форумист) |
Публикувано | 08.08.18 04:48 |
|
Еми......не разбирате от секс, и те това си е !!!
Колкото по- одръгната, толкова по-хлабава, бе хораа. Тези, като ги подпукат на фистинг и на дилдо, стават кат хамбар, бе хораа. А за да ти е гот (на теб), трябва да е тясно, бее. А кога е тясно, когато е дебела, и всичко е домуз наоколо (дет викаха столипиновските чингами, домуз амджик).
Ша разберете, ма ша ви отнеме известно време......
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|