|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема
|
[otkacham]
|
|
Автор |
jumbles () |
Публикувано | 29.07.18 09:38 |
|
Мен ли наричаш Луд? Би трябвало да сляза от този Еднорог и да те зашлевя!
| |
|
Много добро, ткс. Не само като текст, но и модулираният глас усилва ефекта плюс забързаният монтаж и страхотната музика (мисля, че е филмова, много ми е позната, но не мога да се сетя откъде).
| |
|
След 5 минути клишета за световната несправедливост, в самия край, баткото обяви завръзката в сюжета - "време е за революция".
Дайте сега продължението - как я правят революцията.
| |
|
Така е, ако човек прекали със задълбочаването.
Аз гледам клипа като художествено произведение, като видео есе. (ако взема да анализирам какво иска да каже авторът, магията се губи)
| |
Тема
|
Re: [otkacham]
[re: jumbles]
|
|
Автор |
Neveja (osvoboden pich) |
Публикувано | 29.07.18 10:21 |
|
Фейсбук щуротии... Изкарват нещата по-черни от дявола а всъщност не е така - виждат чашата наполовина празна, аз пък я виждам наполовина пълна. Просто едно потискащо видео, по-добре е нещо да е жизнеутвърждаващо и повдигащо настроението.
Елементарните частици всъщност съвсем не са елементарни.
| |
|
като видеоесе е сполучлив ученически проект.
детето трябва да получи шестица.
| |
|
... всъщност не е така ...
всъщност как е?
| |
Тема
|
Re: [otkacham]
|
|
Автор |
Neveja (osvoboden pich) |
Публикувано | 29.07.18 10:38 |
|
Всъщност нещата са далеч по-добри от това, което изкарват във видеото. Във видеото са взели всичко негативно от света, като спестяват другата страна - хубавата част на живота. Доста е манипулативно. Минало ми е времето да се връзвам на такива неща... то първо беше цайтгайст, после един куп подобни клипчета.
Задай си въпроса - как ти повлия клипа и би ли променила нещо в себе си, благодарение на този клип?
Елементарните частици всъщност съвсем не са елементарни.
| |
|
това ли "видя" сърцето ти?
| |
Тема
|
И аз не знам как, но не е така!
|
|
Автор |
BATHco (Bath`men Со) |
Публикувано | 29.07.18 10:40 |
|
И аз не знам как, но не е така! - стар шопски принцип .....
Отдавна, когато задавам въпросите "как, кога, къде, колко .....", всъщност искам да питам "защо".
Don`t Worry! Be happy!
\\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
|
|