Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:47 10.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Клубен Купон в София + премиера на книга!нови  
Автор Phillip (Трансмегист)
Публикувано10.04.18 15:12

Скъпи Клубе,

На 21 априлий, събота, от 19ч се насрочва Пролетен Клубен Купон в София, който ще бъде съчетан с клубна премиера на , сравнително активен клубен член. Кръчмата ще бъде уточнена допълнително, в зависимост от броя на записаните.

На премиерата има умерена, до много голяма вероятност, самият Автор, с главно А, да се яви и да поче... ъъъ ... и да раздаде автографи! Следователно, който ще присъства и иска да си купи книга на Купона, да го заяви предварително тук, за да знае Глигор (или негов пълномощник) колко книги да влачи. Който иска книга, но не може да присъства персонално на КК, то може да я заръча чрез клубно другарче, на което има доверие и което ще присъства. Имайте предвид тиражът не е безкраен.

Друга особеност да ви припомня, от ККК'2017 останаха известни субсидии, та може сега да ги усвоим.

Записвайте се в тази тема или ако някой иска за по-загадъчно, на бележка, по възможност докъм 18.04.

Иии ... нека ... записването ... за ПКК'2018 ... започне ... СЕГА!

~~~
«Гостът дойде стомашна баница.»

Тема Re: Клубен Купон в София + премиера на книга!нови [re: Phillip]  
Автор Albena l (ветеран)
Публикувано10.04.18 19:01

Аз ще дойда с гаджето ми

Редактирано от Albena l на 10.04.18 19:06.

Тема Re: Клубен Купон в София + премиера на книга! [re: Phillip]  
Автор Lynn-28590 (...)
Публикувано10.04.18 20:24

Записвам се, живот и здраве, искам и книга, с автограф.

Можеш да кажеш на самия автор, с главно или неглавно А, че само да посмее да не се яви, ще го атакуваме организирано и ще стане пишман. Затова препоръчвам, ако Авторът изпитва сценична или предкупонна треска, да земе, а че да си доведе ербап амазонка, която да го държи за ръката, докато нали.

…последният милиционер над Омир слънчево ридае…

Тема Re: Клубен Купон в София + премиера на книга!нови [re: Phillip]  
Автор oberleutnantRzevski (същият)
Публикувано10.04.18 23:57

И книга!!!

Тема Re: Клубен Купон в София + премиера на книга!нови [re: oberleutnantRzevski]  
Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано11.04.18 06:57

Теб вече те има в списъка - не е нужно да се записваш индивидуално, щот ще стане грешка в аритметиката!

Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано11.04.18 18:45

Пиши ме...

Автор Lucky Eva (независима)
Публикувано11.04.18 19:42

Пиши ме и мен, може да дойда с мъжа ми.

Тема Re: Клубен Купон в София + премиера на книга! [re: Lucky Eva]  
Автор Albena l (ветеран)
Публикувано11.04.18 20:20

а каска ще има ли. щото да потренирам

Тема 1. Междинно преброяване: [re: Phillip]  
Автор Phillip (Трансмегист)
Публикувано12.04.18 09:22

Междинно преброяване: 7 записани, 2 книги.

~~~
«Някак зловещо ми намирисва на световна война.»
клубарката Lucky Eva

Автор blood2 ()
Публикувано12.04.18 10:24

Супер, значи и умни хора ще има на купона. Все по-рядко е някой да е тъп, защото така трудно се благоденства.

Редактирано от blood2 на 12.04.18 10:28.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.