Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:54 17.06.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Поеви се книшката "Селски истории"нови  
Автор gligorgiorgiev (Глигор Гьоргиев)
Публикувано15.03.18 18:05

Здравейте, ора
Язе съм добре а вие как сте.
Ониа ора от резерват Северозапад ми дадоа зор и зеха та ми напечатиа расказете на артия ебаси. Книшката е крастиа "Селски истории" и мое да си а купиш ако сакаш от некоа книжарница като напримерно "Хеликон" ели "Български книжици" ели от ониа ора от резервато, ели па от онлине книжарницата на Хулите от

и те тека.
Убава книшка излезна ебаси. Апа ходожничката Рая Христова ми е нарисувала петело Ебчо най отпрет баш като жив. Вътре е изографисала и магарето и козело и щасливите кокошки също тека. Абе ако имаш пари земи та си а купи, апа ако немаш накарай некой да ти е подари ебаси. Важно е да се не нервиш че си останал без книшка и те тека.
Ако се намерат ора да дадат зор като нищо мое да напрайме неко копон, ем да надпишем книшките с афтографе, ем да опитате кайсиевата, ем па друго нещо.
А кажи не е ли убав петело а?

Кой копа зло не мисли, оти нема време!

Тема Re: Поеви се книшката "Селски истории"нови [re: gligorgiorgiev]  
Автор sladunka medunka (pyrvata)
Публикувано15.03.18 18:22

Сполай ти,със здраве да си останеш. Нема как, чак налято ще си я купя, като си дойда по нашенско...
Многу арна книжица са вижда,бате Глигоре!И питела кату жиф...

Редактирано от sladunka medunka на 15.03.18 18:24.

Автор tirtirlin (стар клубар)
Публикувано15.03.18 18:35

Кажи барем вкратце за кво се разправя ? увод ? изложение ? заключение ?
Аз няма да чета болше, не искам да поумнявам въобще. нали, кой трупа познание, трупа тъга.

Кат племенника, баба му го ръчка да става за детската градина. Ще ходиш ! иначе ще си останеш прост ! - Бабо , бабо маа...искам да си остана прост ма бабоо..

Тема Re: Поеви се книшката "Селски истории" [re: gligorgiorgiev]  
Автор oberleutnantRzevski (същият)
Публикувано15.03.18 19:21

Ного добра идея за купона тва.

Автор MilaO6 ()
Публикувано15.03.18 21:05

То, арно Глигорчо, какиното... ас тас книшчица ше си а купа със сигорност, обаче не ми аресва туй, че ти като северозападнец се хвалотиш с кайсиевата, която не е ваш'та, а североисточна, а най-паче е силистренска кайсиева... няма да крадеш тъй рикиите ей, че знайш ли!!

Автор ALONE911 (I want)
Публикувано15.03.18 22:34

Здрасти, селски!
Таман се зарадвах, че ето един познат казанджия от Добролево, а то художествена измислица.
Я, дай малко по- подробно за книжката.
Петело е убав. На автора ли прилича, че моя приятел казва, че мъжовете са все ебачи като него.
Ти нали имаш чувство за хумор?

”Понякога плащаме най-скъпо за безплатните неща.\"Алберт Айнщайн

Тема Честито за първата!нови [re: gligorgiorgiev]  
Автор Phillip (Трансмегист)
Публикувано16.03.18 10:08

Честито! Най-накрая Глигор да издаде собствена монография на хартия, не само да се маца, нема и половин век, с печатарско мастило за чужди квазишедьоври.

Предварителна рецензия, без прочитане. Външното оформление е отлично и Петелот най-малкото може да отвлече вниманието от известни литературни слабости вътре, ако се намерят такива. Страници 96, тегло 133 гр., което е спазване на традицията първата книга на прохождащ автор да не минава психологическите граници от 100 страници едър шрифт с голямо междуредие и тегло от 200 гр. Цената е сравнително приемлива за такова сладко брошурлЕ.
Отдавна имам забележка към очевидния псевдоним на автора, по-добре би бил Гьоргьев, ама карай, няма как вече да се смени. Подробните рецензии ще гръмнат тук след прочитане.

Възможно е да заформим ПККА (Пролетен Клубен Купон с Автографи) в София. Виждам го след Великден, да е по-топло времето, че да седнем на чист възух.

Междувременно, като търсих други творби на Глигор, попаднах на и там научих новата думичка етитет. Вероятно произлиза от "Ето ти!".

~
«На конете и кравите опашките им в една линия.На раз пасат конете,на два кравите.»
GreenLight

Тема Re: Честито за първата!нови [re: Phillip]  
Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано16.03.18 10:24

Аз се оплетох, ама нямаш представа каква каша направих.
Първо, не знам защо от време оно си мислех, че Глигор е Селянинът!? Сега чак осъзнавам, че не е.
Извинявай, Глигоре!
После като каза "резерват северозапад" реших, че говориш за Северозападен роман на Стоян Николов - Торлака, и много ясно реших на второ четене че Глигор е Стоян. Добре че цъкнах на линка, та да разбера че и тва не е.
Извинявай, Глигоре!

Направо си вързах мозъка на възел.

Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано16.03.18 10:25

Ще си го купя.
Мерси!

И късмет!

Тема Да, има каквонови [re: Green Light]  
Автор Phillip (Трансмегист)
Публикувано16.03.18 10:34

Да, има какво да се желае от глигорския PR, така е от петилетки.

~
«На конете и кравите опашките им в една линия.На раз пасат конете,на два кравите.»
GreenLight

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.