|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
вива ла революХион
|
|
| Автор |
DarkSide () |
| Публикувано | 04.02.18 18:53 |
|
|
чутовният борец за свобода и виден революционер карл ес пуч демон се заселва в най-баровската община в белгия в скромна виличка с 6 спални, 3 бани и сауна срещу наем от 4 400 евро на месец ...
по ирония на съДбата, въпросната спретната къщурка се намира на хвърлей място от нивата, в която нафукания наполеон бил унизително разгромен
| |
|
Тема
|
Re: вива ла революХион
[re: DarkSide]
|
|
| Автор |
vozac (Driver) |
| Публикувано | 04.02.18 18:54 |
|
|
кой му плаща той масраф?
| |
|
|
|
ми революцията естествено, кой друг? на бай тошо кой му плащаше мерцедесите?
| |
|
|
|
...сайде, да те предупредя... имаш 4 теми на първа, а нямаш право на повече от 3... фнимавай в картинката
| |
|
|
|
Ама защо? Не го ли щат в блага Испания/блага Каталуния? Нещо изпуснах тази интрига.
~~~
«Социалната роля е почти като социален пол, но твърдо свързана с биологичния пол.»
Балдриан
| |
|
|
|
Той не е борец за правата на бедните.
Той е борец за отделянето на богатите от бедните - нали Каталуния била най-богатата част от Испания.
| |
|
|
|
Туй сега дето го направи, много джендърска работа беше.
Мила, гледа ли "Посоки"?
| |
|
|
|
ми в блага каталюня требе да го възпроизведат в законно избран президент, обаче а е стъпил там, мигом полицията ще го арестува като престъпник и ще го вкарат в затвора ... ташакът е пълен отсекъде ... и междувременно чилякът го играе политически бежанец в белгия, бидейки законно избран за президент на незаконната каталунска република в рамките на испанската монархия
и пичът междувременно отмаря в сауната и на терасата с изглед към ватерлоо
| |
|
|
|
уй сега дето го направи, много джендърска работа беше
Сакън, не думай, нима съм прихванала от джендъра без да се усетя!?
Мила, гледа ли "Посоки"?
Тц, за какви "посоки" става дума?
| |
|
|
|
Новият филм на Командарев, с премиерата в Кан и номинация в категорията за "Особен поглед". Приказваше ми се с теб за това.:-)
Копирай нацяло реда, на който отговаряш. Едно "т" бая променя смисъла
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|