Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:15 17.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Re: Хи-хинови  
Автор PYTnik (оня)
Публикувано08.01.18 12:46

Ти мисли как издържат хората около теб, не в клуба, а близките ти, за тях мисли, а не как ти издържаш.
Ти ще издържиш, ама ще побъркаш тях..
И престани да мислиш и говориш само за себе си, не си никак важна, както и всички ние.
Ти не си различна, ти си абсолютен егоист, щом и през ум не ти минава да даваш, а не само да грабиш.

Като искаш да се учиш, избери си хубава роля и се учи да я играеш в клуба, не като съдиш другите, а като внимателно четеш какво ти пишат. Щом се научиш да играеш хубава роля, която да се хареса и на другите, чак тогава ще ти падне товара от теб..не е възможно на всички да хареса, но на по- голямата част е задължително да им харесва..
Следвай правилото, че за да получиш първо трябва да дадеш!
Или прави каквото щеш.

Мнението е позиционирано и няма нищо общо

Тема Re: Хи-хинови [re: PYTnik]  
Автор PYTnik (оня)
Публикувано08.01.18 12:50

извинете, писал съм на изтрито мнение.
Подхлъзнах се на динена кора..

Споко, сега ще викна НУТ и Гърки и ще стане страхотна тема!
Само да не се довлече и уникалната от някъде, че ще стане бой!

Тема Хи-хинови [re: PYTnik]  
Автор nbb (пак подмладена)
Публикувано08.01.18 12:51

Казаха ти да не пишеш след мен, ако не искаш да ти изчезват безценните мнения, а защо не вярваш, а?

Тема Re: Хи-хи [re: PYTnik]  
Автор Koftia (форумист)
Публикувано08.01.18 12:53

И на Буров баща му едно време същото му е казал. Синкоо......запомни, за получиш после, сега трябва да дадеш. И то ти първи трябва да дадеш.

Това е когато Фердинанд е пристигнал да си получи царството и са го посрещнали в Лом, Всички пуснали по една две жълтици в кошницата, баща му дал 100 златни наполеона.

Тема Re: Хи-хинови [re: Koftia]  
Автор PYTnik (оня)
Публикувано08.01.18 13:04

И аз като бях млад си мислех, че парите са най- важното нещо на света, а сега вече на възраст съм сигурен в това

Никой не ще да я ебе, ама тя дава ли дава и не спира да дава.

Ако и поискам 100 000лв, ще се оправдае че няма, и пак ще ми предложи ебън..

Абе как така ще даваш на другите нещо което го нямаш????

Не знае ли че преди да бъдеш щедър трябва да си станал богат?????
Тя мрази богашството пък иска да е щедра..

Така не става тя..първо трябва да проси, после трябва да не разпилява изпросеното , и чак като натрупа богатство ще може да го раздава..

Има много още да се учи
Вярата се дава на човека от Духът, а парите се дават от Ламби.

Тръгнала да иска от Ламби Вяра...откачена работа..с голяма уста.

Редактирано от PYTnik на 08.01.18 13:04.

Автор PYTnik (оня)
Публикувано08.01.18 13:09

Нищо не зная за жени които не съм виждал никога:
Срещна момиче-говори ми с поглед.
Стане ми любовница-говори ми с тяло.
Стане ми жена- говори говори... ... АБЕ НЕ СПИРА ДА ГОВОРИ БЕ МАЙКА И ДА ЕБА!..

Автор Koftia (форумист)
Публикувано08.01.18 13:09

Цар си.....ма нали знаеш, че и аз съм малко различен ?
Четох те до извеждането на теоремата за ебането и после се отказах. Стрелката отиде много в 'червеното' и аз нямам толкова капацитет в моя хард драйв за всичко......

Автор Koftia (форумист)
Публикувано08.01.18 13:15

Добър брак би бил този между кьорава съпруга и глух съпруг.

Honore de Balzak

Автор PYTnik (оня)
Публикувано08.01.18 13:52

Виждам че си интелигентен пич, и като стигне до ебането интелигентността ти те възпира.

Деба и тъз наша интелигентност деба, направи ни на лъжци , измамници и подлеци..
Всички знаем и го виждаме с очите си, но му измисляме друг мотив и други думи-интелигентни.

Много интелигентно: кур го пишем к.р, член , пенис..все едно не е кур вече.
Ебането пък било срамно и неинтелигентно нещо-само за простаци. Кого лъже тази наша интелигентност.
Не е ли това Истината за ебането.., деба и тази наша интелигентност лъжлива:

"Входът за Живата Библиотека във физическото тяло са вашите полови органи и ако се научите как да използвате този вход, ще получите достъп до хрониките на времето. Като цяло хората се сближават и осъществяват половия акт за минути. Често не отделят време да проучат взаимно своята сексуалност, тъй като плътските удоволствия понякога се асоциират с дълбока емоционална болка. Много от вас се срамуват да търсят удоволствия. Но помнете : даден ви е дар от Боговете.
За нас е много интересен фактът, че голяма част от философските и духовни школи на Земята провъзгласяват за връх на духовното развитие излизането извън пределите на своята сексуалност. Бъдете нащрек с идеи, които ви отклоняват от цялостната квинтесенция на това кои сте. Тези идеи и концепции звучат възвишено; при все това те ви отклоняват от земната същност и богатството на вашата физическа форма. Вашето тяло, неговите мистерии и физически секрети са дарове, които е необходимо да проучите с достойнство, грация, почит и уважение, посвещавайки се на процеса, в интимни връзки, където е налице взаимна обвързаност.
Разберете, че докато Земята преминава през своите промени, вие също преминавате и претърпявате промени във всички подобни области. Няма нужда да се боите от самота – имате способности и възможности да проявите в своята реалност най-дълбоките интимни взаимоотношения, основани на доброволния съюз на двама души.
Сексуалността способства за изцелението на вашето тяло и отваря портали към звездите. Проявлението на сексуалността при постоянни, любящи взаимоотношения може да има дълбок смисъл, да ви увлече след себе си в други светове, да възроди отново тялото ви и да му напомни за неговите най-оптимални матрици.
Изразяването на сексуалността дава възможност за изследване и на духовните, и на физическите светове. Необходим е определен баланс. Вие обитавате във физическо тяло, което се е появило чрез изражение на сексуалността на вашите родители. Бъдете свободни в изразяването на своята сексуална енергия; почитайте и приемете напълно тази жизнена сила, която протича през вас. Желаем да ви виждаме по-живи, пълни със сила и разбиращи средството за придвижване, в което пребивавате.
На вашата планета дълго време сте били държани в невежество по отношение на секса. За вас интимното сливане е събитие от местно значение, което в идеалния случай придава добро самочувствие, докато всъщност близостта е явление от космически мащаб. Щом встъпвате в интимна близост с друг човек, енергийните конфигурации незабавно ви свързват заедно и привличат невидими енергии. Боговете и богините са много пристрастени към вашите хормони – толкова много, че някога са изяждали живи човешки същества, намиращи се в определени стадии на хормонална секреция. Може би подобна информация ви е неприятна, защото ви подтиква да бъдете по-отговорни към себе си. Принуждава ви да се вгледате в живота си и да оцените как сте го преживели. В идеалния случай няма да осъждате какво сте направили и къде сте били, а в идеалния вариант ще се поучите от това, което си спомняте за своите действия...

...Изцелението, което ще дойде, когато започнете да разбирате приоритетите на своя живот, ще възникне посредством разбирането на тази жизнена сила, която се нарича сексуалност...

...Трябва да установите ценности, стандарти и условия за вашата сексуалност към нефизическите сфери, за да могат при вас да идват само онези, които съответстват на вашия стандарт..."

Бая в червено стана

, но всъщност се опитвам да ти се обясня че като и казах на онази да си намери кой да я ебе, не съм имал предвид да стане курва..както ни говори интелигентността ни!

До сега само усещахте, долавяхте какво имам предвид като говоря за ебане, а сега вече и го четете..остава ви да го разберете: Че не съм перверзният 99 годишен дърт пезевенг.

Не, не съм интелигентен, не ми се и ебе вече, ама какво да правя като се налага...

Редактирано от PYTnik на 08.01.18 13:55.

Тема Онаянови [re: PYTnik]  
Автор nbb (пак подмладена)
Публикувано08.01.18 13:58

може ще ти каже от къде си преписал откъса, защото го преписва преди няколко години, за да го прочетат повече хора в клубовете. Казах ти да не ме мислиш, има кой да мисли за мен.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.