Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:10 12.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Милаааааа06!!! Воеводката!нови  
Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано12.12.17 21:56

Сериал бе! За воеводката! От тая вечер по нова, а ти си траеш и го изпуснах!

Раздуй! Сигурно е раздробен вариант на прочутия филм?

Редактирано от UnicaDonna на 12.12.17 22:26.

Тема Re: Милаааааа06!!!нови [re: UnicaDonna]  
Автор eta d (7.62)
Публикувано12.12.17 22:19

Разочарована съм.
Хаотична камера. Накъсан, недовършен диалог. Неясна, да не кажа неразбираема дикция. Губи се разказа на историята. Абе ... Не знам какво да кажа. Възможно е на голям екран да изглежда по друг начин, ама едва ли ...

Тема Re: Милаааааа06!!!нови [re: eta d]  
Автор PYTnik (оня)
Публикувано12.12.17 22:24

ако я глътнете ще се задавите с тази телевизия...си чудя какво ще правим тук без вас?
Нещо за ебане ли пропуснах, да са дали по телевизията

?

Мнението е позиционирано и няма нищо общо

Публикувано12.12.17 22:25

Неразбираемата дикция напоследък е ЗАКОН във филмите ни!!

Автор PYTnik (оня)
Публикувано12.12.17 22:29

"Разочарована съм. "
Оргазми никакви...ами що ни занимавате с това?
Малко ли ми е да виждам тук недоебани жени, че и да ми показвате разочаровани и от телевизията...
А бе вие мазохистки ли сте бе?

Мнението е позиционирано и няма нищо общо

Тема Re: Милаааааа06!!!нови [re: PYTnik]  
Автор eta d (7.62)
Публикувано12.12.17 22:32

А, това не към мен

Телевизия само целенасочено и конкретно. Нямам сто живота.
Отдавна съм престанала да бъда всеядна.
А конкретно цитираният филм ми задържа вниманието точно два пъти по няколко минути.
Първият, за да се разочаровам и вторият, за да се убедя, че първоначалното ми мнение е вярно.

Автор eta d (7.62)
Публикувано12.12.17 22:36

Много дразнещо, да ...
Навремето Гришата Вачков само с плетения пуловер, поглед и физиономия правеше три разказа на Хайтов в един филм.

Публикувано13.12.17 07:49

Щеше ми се да срещна на улицата Ламбо Данаилов, да го питам, корифея, дето всички толкова го боготворят като преподавател в НАТФИЗ - НА ТОВА ли ги учат студентите там, и защо допуска, той самият, като човек, чието мнение се чува - такова БЕЗОБРАЗИЕ!

Тема Re: Милаааааа06!!! Воеводката!нови [re: UnicaDonna]  
Автор Crrafterr ()
Публикувано13.12.17 08:13

По-скоро самият филм (126 минути) е раздробен на три части по около 42 минути

Ето някои коментари:
- "В последните седмици ми се случи да гледам два български филма. Кораб в стая и сега Воевода. Ако не бях гледала втория, щях да ви кажа, че първият е най-голямата глупост, която съм съзирала..."
- "Търчаха, мучаха, клаха, ебаха, тепаха, метаха ножеве... И всичко едно безмълвно, нечленоразделно..."

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано13.12.17 08:49

Щеше ми се да срещна на улицата Ламбо Данаилов, да го питам, корифея, дето всички толкова го боготворят като преподавател в НАТФИЗ - НА ТОВА ли ги учат студентите там, и защо допуска, той самият, като човек, чието мнение се чува - такова БЕЗОБРАЗИЕ!

Това е лесно. Отиваш в НАТФИЗ и се записваш за среща с Ламбо, може и по телефона.

Само че един човек не е отговорен за де що излиза от НАТФИЗ като актьор, режисьор... И с какви права може той или който и да било, освен ББ, да спре един филм.

А го боготворят защото преди да е от БСП, преди да е преподавател, преди всичко, той е Човек с главно Ч. Казвам го защото познавам редица негови студенти, също и други хора от средите на академията. А пък от онези дни чух нещо, което всъщност го знам, но казано кратичко : първокурсничка, студентка, говореше по случай рождения му ден. И каза, че първото което попитал, след като влязъл при тях, било : кой не е от София и има ли къде да живее. Той наистина се грижи за децата като за свои деца.

Можеш, ако искаш, да влезеш по време на часовете му. ще усетиш магията и обаянието.

Има хора, които са над партията и някак тъжно е да се включва в такива драсканици, които са безсмислени.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.