|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
Тема
|
Я да подкрепим София Прайд
|
|
| Автор |
Crrafterr () |
| Публикувано | 09.06.17 13:17 |
|
|
| |
|
|
|
Отговор Д: Мога да отделя два литра бензин.
| |
|
|
|
Много хубава тема!
Да видим какъв ще е резултатът...
ad infinitum ...
| |
|
|
|
Харесвам идеите и изявата, и отхвърлям участието на мъже/мъжки пол/У хромозоми в него
| |
|
|
|
И аз съм за коктейли
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
|
|
Отговор Д: Мога да отделя два литра бензин.
Кибритът от мен!
| |
|
|
|
Четвъртата възможност е трепач, много ме изкушава. Отхвърлям идеите и харесвам гейовете. Аз всъщност отхвърлям Идеите. Идеите са за кретени, няма такова нещо като Идея, за която си струва да работиш, тва са празни думи, предназначени да разпалват фантазии, като миражи... И харесвам гейовете това също е факт. Гейовете пет пари не дават за идеи, национализъм, за родину, за сталину, в името на народа и така нататък. Купон искат, което как да не ме кефи?
Отхвърлям идеите и харесвам гейовете, обаче не понасям педераси.
Така че оставам без опции.
| |
|
|
|
В отговор на:
Гейовете пет пари не дават за идеи, национализъм, за родину, за сталину, в името на народа и така нататък.
Ама това не вярно бе Грийне! Точно обратното е. А хората, не даващи пет пари, са асексуалните, а не хомосексуалните.
("а-" = "не давам пет пари")
Редактирано от Crrafterr на 09.06.17 15:01.
| |
|
|
|
Един аидеен агей можеш да видиш в мое лице, абсолютно. Апрайда ме аинтересува.
Имаше години, когато се дразнех, защо трябва да ни се навират в очите, тва онова, обаче сега съм индиферентен. Имат нужда - зелено, да действат.
Що няма прайд на нормалните? Или просто на всички. Шарения, жени, къси поли, високи токчета, червени дрешки..?
| |
|
|
|
Еми прайд на straights няма, понеже имаме поне 4 официални празника - Великден и три дни по Коледа.
Но това не е прайд на гейовете, а по принцип на различността.
Основен постулат в маркетинга: купува се различното, не "еднаквото" (то еднакво и в природата няма - лекцията с торбата лимони от курса за sales ;-) )
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|