|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
реклама на селския туризъм
|
|
Автор |
BATHco (Bath`men Со) |
Публикувано | 23.05.17 13:33 |
|
Граждани , отърсете се от селянията - идете на село!
От над 15 години ходя на селски туризъм всяка година по четири пъти - всеки сезон. Обикновено е за дълъг уикенд. Нямам къща по селата, няма и т.н. вила .... нямал съм желание, нямам и намерение да имам желание. Схемата "отивам - ползвам - плащам и бягам" ми е най-изгодна ....
Ако някой даде мнение за нещо подобно, ще му бъда много благодарен....
Don`t Worry! Be happy!
\\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"
| |
|
Ти сега какво? Да почна да печеля кинти от селски туризъм?
Къщата ми е достатъчно голяма и на атрактивно място. В близост има язовирче подходящо за риболов и каяк, манастир, най-древната чинарова гора на балканите. В двора има басейн, батут , джаги, тенис маса. Колко да искам на денонощие за самостоятелна стая с баня и дрешник и закуска? Правя превъзходни палачинки и гръцка мусака.
| |
Тема
|
Re: реклама на селския туризъм
[re: BATHco]
|
|
Автор |
LAMBl (25 W ЛАМБИ) |
Публикувано | 23.05.17 16:33 |
|
ПробвАх.
Ходих на село ... ама имам чувството, че още не съм се отърсил от селенията си...
Да ходя ли пак?
Казаха ми, че трудно ще получа "подобрение", за цял живот било...
| |
|
Мен си ми е добре и два месеца.
То и цяла година би ми било добре, ама няма как (за сега).
| |
|
Колко да искам на денонощие за самостоятелна стая с баня и дрешник и закуска?
Тебе те знам, бе ... ти искаш всичко! ... а пък аз искам само да поподскокна на батута ...
Апропо ... ходил съм в региончето където живееш .... на гости. Ниииикак не е зле ... дори е отлично, че и много добре!
Знаеш ли, че мога да въртя кълки и на салса ... е, малко съм дървен, но по-ми се отдава от правото хоро .... най ми е по сърце тангото ...
Don`t Worry! Be happy!
| |
Тема
|
Re: реклама на селския туризъм
[re: LAMBl]
|
|
Автор |
BATHco (Bath`men Со) |
Публикувано | 23.05.17 16:51 |
|
Аз пробвах с Рим, Лондон и Париж ..... имам известен успех в отърването .... значи трябва да ходя пак ....
Don`t Worry! Be happy!
| |
|
Аз, понеже не го разбрах това - Какво е дълъг уикенд?
| |
|
Наскоро при една полуофициално среща с полупознати хора споделих, че "диктатурата на пролетариата" трябва да се замени с "диктатура над пролетариата" ... и стана един конфуз след опита ми за смешка, .... а половината от полупознатите имаха фирми с над 100 човека на заплата ....
Don`t Worry! Be happy!
| |
|
петък - неделя е уикенд, а четвъртък - неделя е "дълъг уикенд".
| |
|
Ти да не си безделник!? ... всички работещи в тази географска част на света знаят, че дългия уикенд започва в петък и завършва в понеделник ....
Don`t Worry! Be happy!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|