|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Новият Йорк
|
|
| Автор |
Pollyanna33556 (и стар и познат) |
| Публикувано | 21.05.17 02:34 |
|
|
Вижте архитектурният гений Калатрава какво е сътворил - 911 Мемориал
А това е линк към снимките ми от последните три дни в Ню Йорк. Ще има снимки от още четири дни след което се местим в Чикаго.
\"Колкото повече знаеш, виждаш колко повече не знаеш\"
| |
|
|
|
Страхотно!
| |
|
|
|
Красива архитектура, но не бих искала да живея на такова място. Искам си дървета!
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
|
|
|
| |
|
|
|
И за теб има разрешение в Ню Йорк, но ще е доста скъпо. Наемаш или си купуваш апартамент гледащ към Сентрал парк. Пресичаш улицата и си в гора.
| |
|
|
|
този наистина е изумителен архитект. виждал съм *на живо* във Валенсия какво твори
матрем легис его футуерам (новобългарска мъдрост)
| |
|
|
|
В другия живот.
| |
|
|
|
Хм, написах ти, даде ми грешка, пак ще напиша, защото държа да ти го кажа.
В другия живот.
Та... недей да оставяш днешната работа за утре. Пожелай си го, повярвай си и ще стане. За вселената няма разлика дали ще поискаш апартамент срещу Сентръл парк или обувки от 5 кинта от Мат Стар)))
Какво пречи утре да срещнеш мъжа, за който си единствената-я брокер от Уол Стрийт, я пето поколение нюйоркчанин, я бате Митко от Ямбол)).
И аз искам къща в планината, но не съм я получила още защото все още не мога да реша в коя планина. Имам напредък, отсяла съм вече и съм ги докарала до три-Родопите, Хималаите и Алпите. Като отсека, тутакси ще ми се открие и финансовата възможност. Това обаче не е моя работа, а на дядо Боже, моята е да реша къде))
Пожелавам ти твоето място)), да си го получиш
| |
|
|
|
Лесно им е на янките, някой е разчистил пространството (с извинение за черния хумор). Но се вижда, че геният е мотивиран, работил е от сърце!
Мислех да кажа нещо за старите къщи*, паметници и почти-паметници на културата, но се усетих, че ще прозвучи не на място.
* ПП: в София.Редактирано от Crrafterr на 21.05.17 17:17.
| |
|
|
|
И аз искам къща в планината, но не съм я получила още защото все още не мога да реша в коя планина. Е, то и при мен това е проблемът. Апартаментът срещу Сентръл парк просто не ми е влязъл в листата на приоритетите, пък не бива човек да се разпилява. Затова го оставям за друг живот.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|