|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
Тема
|
Попълнете личните данни
|
|
| Автор |
eta d (7.62) |
| Публикувано | 12.05.17 22:59 |
|
|
от учебника по история за пети клас.
От
| |
|
|
|
Йешуа Яхве-Йосифов Авраамов - Христос
0
Витлеем,кошара N7
Йосиф Давидов Авраамов, Мария Йоакимова Давидова
Редактирано от oberleutnantRzevski на 12.05.17 23:12.
| |
|
|
|
На мен въобще не ми е ясно защо това трябва да е в учебник по история, отделно, че е тъпо. Исус въобще не е историческа личност.
Що се отнася до пишещите учебници- производители са, на естествена тор.
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
|
|
|
Исус въобще не е историческа личност.
За това няма 100% гаранция - казвам го като яростен атеист.
| |
|
|
|
Седни си, Иванчо, шессс.
Бахти абсурда, а?!
| |
|
Тема
|
Re: Абе предупреждавайте ве...:)))
[re: eta d]
|
|
| Автор |
makeover (Lira Emerald ) |
| Публикувано | 12.05.17 23:24 |
|
|
Предупреждавайте, че темата е пълен абсурд и смЕх...дъвчех бисквита и едва не се задавих като прочетох данните за личната карта на Иисус...а на отговора на Поручиха вече изплюх бисквиточа и ми потекоха сълзи от смехозаливане...
предупреждавайте, ето така стават сакатлъците и после..."ми добър човек беше"
| |
|
|
|
нема година 0
Йосиф Давидов Авраамов му е пастрок, не родител
| |
|
|
|
Бе аз откога разправям, че на вузовски професори трябва да се забрани да пишат учебници за основното образование. Под заплаха от разстрел.
| |
|
|
|
Напротив -родител му е в случая, че нали го отгледал, но не му е биологичен баща
| |
|
|
|
Е, година нула няма календарно. Дефект на системата от ония времена, кога нула е нямало, щото римляните са били по-тъпи от индийците. Обаче той не е роден в полунощ на 31 декември, така че би трябвало да изпишем - 1. Обаче некой тъпанар е използвал unsigned тип в софтуера на есграон и при опит за въвеждане на - 1 реално върху личната му карта се изпечатва 65535.
По втората критика: Важното е на кого вика "татко" . А даже на кръста не вика мамо, татко, ами Елои, Елои... Освен туй, нема данни Йосиф да е искал генетичен тест и да се е отказал от бащинството. Затова бащиното му име съм го турил и на двамата.
Редактирано от oberleutnantRzevski на 12.05.17 23:36.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|