|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Как става така че
|
|
Автор |
PYTnik (оня) |
Публикувано | 05.05.17 21:33 |
|
варварската новина за деня е табу за всички медии...все едно нищо не се е случило в България? ???! Близо 2 милиона пенсионери ще получат пенсиите си с два дена закъснение и то след големият празник заради избраните си гласуваха още един почивен ден допълнително-Понеделник, който ден пък пенсионерите ще изгладуват щото няма кой да им преведе пенсиите...то е ясно, че с тези пенсии агнешко няма да ядат, но осве това ще гладуват и двта дена. Та да се върнем на въпроса: Как стана така, че днес нито една медия не отбеляза тази дебилска свинщина на избраните от вас? По низко няма накъде. Написах го с отвръщение
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
Това е промяната за празничните дни.
Тези които празнуват имат пари и това не ги засяга. Лошо, ако другия не знае предварително и не си е направил сметката. Тук става въпрос за цели три дни.
”Понякога плащаме най-скъпо за безплатните неща.\"Алберт Айнщайн
| |
|
Гадно наистина!
| |
|
Не разбирам защо си мислиш, че е защото имат пари?
| |
|
Не само гадно. Геноцид Престъпление е спрямо социално и физически, стари и болни хора. Видимо няма никаква причина пенсиите да закъснеят? Минахме всички граници за нормално общество... и вина и виновни няма.
Весели и спокони празници на всички.
| |
Тема
|
Re: Как става така че
[re: PYTnik]
|
|
Автор |
Koftia (форумист) |
Публикувано | 06.05.17 01:36 |
|
Пътник, аз съм извън хорото, нищо не мога да кажа. Но със сигурност мога да псувам и кълна. С други думи - един да не види хаир и бял ден от властвуващите. Дано в Ада да горят, на бавно изгаряне, на '1'.
| |
Тема
|
[re: Koftia]
|
|
Автор |
PYTnik (оня) |
Публикувано | 06.05.17 01:39 |
|
Братле, всички сме на хорото
| |
Тема
|
[re: PYTnik]
|
|
Автор |
Koftia (форумист) |
Публикувано | 06.05.17 01:58 |
|
Сме, но мойто е различно. Аз имам 14 години стаж в България и пенсия не чакам никаква от там. Другаде ще ми е на мен пенсията (ако го 'домъкна до Толбухин').
| |
Тема
|
[re: Koftia]
|
|
Автор |
PYTnik (оня) |
Публикувано | 07.05.17 01:36 |
|
Роднини,баща,майка...в България нямаш ли? Никак близки ли не чувстваш българските пенсионери-българите-коренът ти? Себе си, самочувствието то на българин?...Наистина ли това никак не те засяга?...не знам...аз може и да съм нещо сбъркан...сигурно съм сбъркан щом всички други са добре като не забелязва темата?
| |
|
Написах го с отвръщение
Аз пък го прочетох с отвращение! В България няма гладуващи хора. В колкото села съм бил на гости, избените помещения са пълни с консервирана храна. От градът си ходят на село, пълнят колите си с консервирана храна, защото няма да може да бъде изядена от възрастните пенсионери на село.
Сега разбра ли как става и защо никой не отбелязва "новината" за изплащането на пенсиите с два дена закъснение.
Парите може да са кът на село, но храна има в изобилие!
\"Колкото повече знаеш, виждаш колко повече не знаеш\"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|