Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:26 18.06.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема До Ева и всички еви от всякакъв полнови  
Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано27.01.17 11:52

Ева, пиша до теб, но адресирам до всички други, които имат твоето мислене.

Хора, давате ли си сметка какво е в главите ви? Давате ли си сметка колко сте встрани от реалностите?

Защо толкова се радвате, че Тръмп спечели? Защо толкова злорадствате за брекзит и за това, че изглежда в скоро време ЕС наистина ще се разпадне (имайки се предвид и сведенията от Италия, които бяха оповестени днес)?

Не сте ли наясно, че и Тръмп, и Путин целят именно и точно това - разпадането на ЕС? Защо ли? Нямат полза от това да има трета сила в света, която да им се пречка по какъвто и да е начин. Тръмп и Мей ВЕЧЕ ЗАГОВОРИХА днес за възвръщане на влияние... А вие защо се радвате на това? Американски интереси ли са ви присърце, или руски, или английски, или френски и италиански? Не ви ли е ясно, че на големите европейски държави изобщо не им дреме ще има ли ЕС, или не? Че всяка от тях ще се справи и сама? И че дребосъци като нас, и най-вече ние сме ТОТАЛНО ЗАКЪСАЛИ, ако го няма този съюз?

Защо ли? Пак сте извън реалностите. Ние сме малка, адски бедна и три пъти по-адски корумпирана държава. Купчина кадърни и свестни хора отдавна избягаха ИМЕННО в ЕС и Щатите. Останалите кадърни и свестни хора у нас не са борбени и тънат в мизерия. Колкото и "злини" (според вас) да ни е нанесъл ЕС, не разбирате ли, че ако останем без него - катастрофата ни ще настъпи за година? НИКОЙ няма да се поинтересува от нас, ако не сме в ЕС. Не сме полезни с нищо, по-скоро сме вредни.

Беден корумпиран човек никой никъде не го ще. А нямаме никакви шансове в близко време да се спасим от тези наши два порока, които пряко зависят един от друг. ЗАТОВА ако не е ЕС от време навреме да ни слага някакъв контрол и да ни дава някакви пари, повтарям - или трябва да бъдем погълнати от някого (който тепърва търси още сфери на влияние), или ще затънем тотално...

Наистина ли не го виждате отстрани? Чудеса не стават. Няма как изневиделица лошите борисовци да измрат, добрите да дойдат на власт и за година да направят държавата цъфтяща... ЧИЯТО и да е вината за състоянието й - то е такова, каквото е. НЕ Е плачевно за държава, която е в ЕС и разчита на пари и всякаква помощ от там, но Е плачевно за държава, която изведнъж остане сама в борба с всички тези, които вече разбраха, че не им е изгодно да хрантутят мързеливци и престъпници като нас... Защото в техните очи ние СМЕ ТОВА. Като членки на ЕС все още имаме някъде някакъв авторитет, съобразяват се с нас, поверяват ни дори управление дори отчитайки какви сме... Какво ще остане от нас, ако не сме членове на една от великите световни сили? Хора, които висят по посолствата за визи... и само това да беше...

Затова ПАК ви питам - НА КАКВО ТОЛКОВА СЕ РАДВАТЕ?

И как виждате бъдещето ни, ако се сбъднат нещата, на които се радвате?

Редактирано от UnicaDonna на 27.01.17 12:17.

Тема Re: До Ева и всички еви от всякакъв полнови [re: UnicaDonna]  
Автор Munyta (цяла)
Публикувано27.01.17 12:15

Сериозно ли питаш?

Овцете изядоха хората, а правилата ник-овете.

Тема Re: До Ева и всички еви от всякакъв полнови [re: Munyta]  
Публикувано27.01.17 12:18

Да, естествено, и чакам сериозни отговори. Може пък някой да успее да ме убеди в нещо. Каквото и да е.

Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано27.01.17 12:26

Имало повече от 20 пола. Сина ми го разправя, учили по немски нещо.

Ето ги, 31 на брой, намерих статия:

Bi-Gendered – в различно време ту мъж, ту жена
Cross-Dresser – човек, който се облича в дрехи, типични за противоположния пол. Травестит.
Drag-King – жена, която се облича в мъжки дрехи, обикновено за целите на шоу-бизнеса
Drag-Queen – мъж, който се облича в женски дрехи, обикновено за целите на шоу-бизнеса
Femme Queen – мъж, който с всевъзможни средства (хормони, облекло и дори хирургия) засилва женствените си черти
Female-to-Male – жена, добила мъжки облик след хирургическа намеса
FTM – жена, добила мъжки облик след хирургическа намеса
Gender Bender – лице което експериментира с половите стереотипи или направо отрича съществуването им
Genderqueer – лице, което не пасва към никой от половите стереотипи
Male-To-Female мъж, добил женски облик след хирургическа намеса
MTF – мъж, добил женски облик след хирургическа намеса
Non-Op – лица, които не искат да се подлагат на хирургична намеса, но все пак считат себе си транссексуални
Hijra – южноазиатското название на транссексуалните
Pangender – всеполов
Transexual/Transsexual – транссексуален
Trans Person – трансджендър личност, непринадлежаща нито към мъжкия, нито към женския пол
Woman – жена
Man – мъж
Butch – лице от женски пол с подчертано мъжко поведение и стил
Two-Spirit – двудушевен, с две души
Trans – транссексуален, трансджендър
Agender – безполов
Third Sex – Трети пол
Gender Fluid – човек който според условията може да се чувства повече мъж или повече жена
Non-Binary Transgender – транджендър лице без принадлежност към никой от половете
Androgyne – андрогин, хермафродит
Gender-Gifted – трансджендър лице, наслаждаващо се на свободата извън нормата на половете
Gender Bender . лице което експериментира с половите стереотипи или направо отрича съществуването им
Femme – лице от женски пол с хомосексуална ориентация, следващо стереотипите на женското поведение и стил
Person of Transgender Experience – лице с трансджендър опит
Androgynous – андрогинен

Редактирано от Green Light на 27.01.17 12:28.

Тема Re: До Ева и всички еви от всякакъв полнови [re: Green Light]  
Публикувано27.01.17 12:29

Затова и се обърнах към ВСИЧКИ полове.

А от теб чакам истинско мнение по темата.

Автор tartarianeyes (вейхайвей)
Публикувано27.01.17 12:31

уни, мислех, че съм наивна, но ти ме превъзхождаш в пъти

наистина ли се надяваш, че хората, към които е отправен постингът ти, ще се замислят над думите ти?

те са дълбоко убедени в това, че си заслепена герберка и че не можеш да прогледнеш за истината, която е - по-добре с русия, отколкото в ес

това са хората на "гаварит масква"

кой ти мисли за България?

имхо

Автор 741 ()
Публикувано27.01.17 12:33

Аз лично не се радвам. Но и не съм имал очаквания махалото да се движи все наляво и да застине в най-горно положение. Та не се изненадвам особено, че в момента е тръгнало в обратна посока.

Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано27.01.17 12:34

Ти нищо не питаш, а пак размахваш пръст.
Сериозно, от името на всички Еви бих предположил, че са радостни, защото недолюбваните от тях либерасти- толерасти губят избори, докато симпатичните мъже с характер печелят на всички фронтове. По линията изток- запад също печелят мъжете, за сметка на меките китки и разни баби, и така.

Редактирано от Green Light на 27.01.17 12:35.

Тема Re: До Ева и всички еви от всякакъв полнови [re: tartarianeyes]  
Публикувано27.01.17 12:42

наистина ли се надяваш, че хората, към които е отправен постингът ти, ще се замислят над думите ти?

Надеждата умира последна.

те са дълбоко убедени в това, че си заслепена герберка и че не можеш да прогледнеш за истината, която е - по-добре с русия, отколкото в ес
това са хората на "гаварит масква"
кой ти мисли за България?

Не мисля, че е така. Голяма част от тях са просто високообразовани и интелигентни ХЕЙТЪРИ (колкото и елементарно да изглежда това понятие), които смятат, че е достатъчно да видиш нещо лошо и да го оплюеш, без да преценяват, че има някои ЕДРИ неща, за които трябва да се държи сметка преди всяко дребно, което наистина заслужава оплюване. Те се издигат сами в собствените си очи, като критикуват и изваждат на показ грешки и престъпления (с които аз съм напълно наясно), но някак им убягва общата картина.

Иначе нямам нищо против да си се дрънчим червено|синьо или ГЕРБ|БСП, всеки има право на пристрастия. Но когато става дума за международното положение на България - трябва повечко адекватност и реализъм и се опитвам да помогна...

Тема Re: До Ева и всички еви от всякакъв полнови [re: Green Light]  
Публикувано27.01.17 12:46

Ти нищо не питаш, а пак размахваш пръст.

Затова ПАК ви питам - НА КАКВО ТОЛКОВА СЕ РАДВАТЕ?

И как виждате бъдещето ни, ако се сбъднат нещата, на които се радвате?

И това ако не ти е достатъчно питане - евала ти праим.

бих предположил, че са радостни, защото недолюбваните от тях либерасти- толерасти губят избори, докато симпатичните мъже с характер печелят на всички фронтове. По линията изток- запад също печелят мъжете, за сметка на меките китки и разни баби, и така.

Да, така е, очевидно затова се радват, точно затова исках да ги попитам - зад тези неща, които изброяваш и на които се радват - не виждат ли как надзърта нашата обща катастрофа, включително и тяхната?

А ти лично смяташ ли, че съм права? Или както обикновено съм параноична за развитието на световния ред и нашето място в него?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.