Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:37 04.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема Разликата между 30-40нови  
Автор Baldrian ()
Публикувано29.11.16 16:19

и 40-50!
Възрастта е само някакво число...Дали?
Интересни тенденции наблюдавам тук, и не само. Винаги съм си мислела, че с напредването на възрастта човек става по- мек, по- мъдър, над нещата... Наблюдавам репликите тук...Разговорите за ниво са основно между няколко клубари. Обикновено те са си определили едно по- различно ниво (тон зададен от модератор), правят си комплименти помежду си, понякога опитват да съблазнят някого, който би могъл да подкрепи тезата им, давайки му ранг с по- високо ниво

"Ти си тъп.", "Не си от моята кръвна група.", "Аналитичните ти способности са слаби"...
Част от по- безобидните реплики на "интелектуалците". Ей Богу, хората около мен в реала не си говорят така. А между тях има доста достойни за уважение с постиженията си. Може би причина е и задръжката при жив контакт.

Стоят горе някакви абсолютно ненужни правила...Един ВИП плюс модерация ги прави съвсем ненужни..Останалите ВИПове нямат такива. Махането им би върнало част от пишещите, но не...Там да стоят! Почти за назидание!

Това разбира се е само част от картината. Останалата е, че хората имат вече повече свободно време. По- широк спектър интереси, вкл. и обществени...Друг въпрос от какво са ръководени.

Помня една реплика от "Птиците умират сами" към Меги от вече остарялата Фин, че старостта и е дала освобождаването да отпусне езика си. По памет...Нюансът е да казва какво мисли, без да го украсява...
Вероятно не толкова лошо понякога...

Темата не е забележка. По- скоро разсъждение или наблюдение...
Имате ли нужда от повече ясно зададени параметри като правила, забрани, наказания, поощрения?

Как например 40те промениха Уникална, или Геврек, или Ева, Пътник, Ржевски...всеки тук? Въпросът е свободен и обхваща каквото пожелаете?

И нека скубането започне сега!

Духовното блондинство удължава физическото брюнетство!
Ruja Karamfilova

Тема Re: Разликата между 30-40нови [re: Baldrian]  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано29.11.16 16:27

единствената разлика Е - че интригантите съсипвате всички клубове!:(
и никой не ви помни И не иска да контактува с вас!

теб те мислех за по-балансирана - ама явно съм се излъгала!

Тема Re: Разликата между 30-40нови [re: NUT]  
Автор Baldrian ()
Публикувано29.11.16 16:31

разликата след 40?

аз съм балансирана!

това ти е дошло...поздрави!

Ruja Karamfilova

Тема Re: Разликата между 30-40нови [re: NUT]  
Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ)
Публикувано29.11.16 16:31

чакай сега, защо я нападаш така???

къде виждаш в темата й интрига???
има тема и дискусията започва...а не ти ли се струва, че твоето поведение е ПО ИНТРИГАНТСКО например да изнасяш тук пред всички лични информации за някои клубари тук, като в същото време обиждаш например, това не е ли по ИНТРИГА

ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ

Автор .Jess. ()
Публикувано29.11.16 16:33

Темата не е забележка.

Стоят горе някакви абсолютно ненужни правила..

.

А аз да те попитам - защо ти е небходимо да ръчкаш загаснало огнище?!

И нека скубането започне сега!

Това ли е целта на темата ти ?!

Редактирано от .Jess. на 29.11.16 16:35.

Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ)
Публикувано29.11.16 16:35

след 40 някак си ...човек се успокоява и все по малко започва да му пука еди кой си какво ще си помисли за него, в смисъл за умствения му капацитет, за панталона му, за сакото му
след 40 човек много добре вече познава себе си, знае какво иска и как го иска, според мен, ако не беше биологичната възраст на жените в смисъл да раждат докато са по млади е най добре за жените да сключват брак след 40, най улегнали сме, домакини, главите вече трудно могат да закръжат, а имаме и опит в секса

ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ

Тема Re: Абсолютно!нови [re: NUT]  
Автор .Jess. ()
Публикувано29.11.16 16:36

интригантите съсипвате всички клубове!

Абсолютно!

Тема Re: Разликата между 30-40нови [re: .Jess.]  
Автор Baldrian ()
Публикувано29.11.16 16:37

не ръчкам...

констатирам, преди да е загаснало съвсем...

но ти можеш да пишеш само в контекст, който ти си избереш...

Ruja Karamfilova

Автор .Jess. ()
Публикувано29.11.16 16:38

Нищо загаснало няма, както виждаш, първата страница е винаги активна.
Ама оттатък не е много интересно, май...та реши да пренесеш тук интригата!

Тема Re: Разликата между 30-40нови [re: dymo]  
Автор Baldrian ()
Публикувано29.11.16 16:39

интересно!

и аз се усещам по- спокойно...дори по- уверено...
и съм съгласна с теб.

Ruja Karamfilova

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.