Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:13 03.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема "Не е моят президент", аре на барикадата :-)нови  
Автор solomon superstar (myosin)
Публикувано29.11.16 00:09

малко късно се сетих тази вечер да пусна анкетата (то веке сутрин е станало)
затова няма да влезе в мониторинга утре сутринта

няма да ви сугестирам, само ви моля да бъдете себе си.
можете да направите вота си и явен, като мен.

Смятате ли, че Румен Радев е вашият президент?

Да, Радев е моят президент
Не, Радев не е моят президент
Нито едното, нито другото / Не мога да отговоря

тудей капут, тумороу гут (новогръцка мъдрост)

Тема Re: "Не е моят президент", аре на барикадата :-)нови [re: solomon superstar]  
Автор oberleutnantRzevski (същият)
Публикувано29.11.16 00:27

И явно заявявам: нов началник и малко прасе - не знаеш ква свиня ще излезе. Мисля като Геврека - 100 дни. Макар че принципно са малко, но.... Поживём - увидим.

Тема Re: "Не е моят президент", аре на барикадата :-)нови [re: oberleutnantRzevski]  
Публикувано29.11.16 00:33

ок, благодаря за включването и изразената позиция.

аз смятам, че (използвайки твоето находчиво сравнение) малкото прасе е една от фазите в метаморфозата му към голяма свиня.

Тема Re: "Не е моят президент", аре на барикадата :-)нови [re: solomon superstar]  
Автор 2biri ()
Публикувано29.11.16 00:50

Моят? Президентът е на избралите го. Просто не мога да повярвам колко разговора може да има "ама дали, или". Избран и толкоз. Хубав, лош - ще се види. С тая тема кво точно се опитваш да разбереш не разбирам?
- Кой гласува за Радев? /вашта мама комунистическа/
- Ще изпълнява ли Радев очакванията на хората/никой не знае/
- Той е гад /да го наплюем тук/

Щото никой няма да те пита теб изобщо - както си разбрал вече.

Същото за Плевнелиев.
Избраха го
Направи някакви изказвания /спорни/
Не беше избран втори път /случайно?/

И тва не зависи от теб и мен.

Темата е да наплюем пак или да възхвалим? Щото това е петнадесетата тема по случая с гласуване, което не служи на никой.

Тема Re: "Не е моят президент", аре на барикадата :-)нови [re: 2biri]  
Публикувано29.11.16 00:57

прощавай, но анализите не са ти сила.
благодаря за включването и гласуването ти :-)

Автор 2biri ()
Публикувано29.11.16 01:04

Не съм гласувала. И в темата ти и за президента. Не можах личностно и на балотажа. В тая тема обаче няма логика някой да гласува, ако не е върл фен или антиагитатор. И самата тема няма смисъл - вашият е, не е вашият - голям праз.

Няма никакво значение, не знам дали го осъзнаваш - избран е. Ориентирай се към кабинетите, възможните решения и позиции. Това предстои.

И твоите анализи не са ти сила

Автор .Jess. ()
Публикувано29.11.16 02:21

То само това и оставаше, да е "моят" президент

Автор pyrvata (сладунка)
Публикувано29.11.16 04:20

Ти си се объркал

отговорът е: не е моят президент, направо на КЛАДАТА. Никакви барикади!

Тема Re: "Не е моят президент", аре на барикадата :-)нови [re: 2biri]  
Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано29.11.16 06:10

Темата е да наплюем пак или да възхвалим? Щото това е петнадесетата тема по случая с гласуване, което не служи на никой.

Започвам да смятам, че прекалено много обръщаш внимание на оригиналниченето. Не се опитвай да ме убедиш, че не РАЗБИРАШ какъв е смисълът на въпроса.

Айде глупавата Уникална да ти обясни. Човекът пита - НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА дали вече е избран, чий представител е, независимо от това дали ти самата си гласувала или не и ЗАЩО (ако си гласувала) - СМЯТАШ ЛИ, че радев като президент Е и ЩЕ БЪДЕ бъде такъв президент, който те устройва (за да не съм силна с "харесва") и какъвто би искала да има твоята държава - на базата на това, което си чула и видяла ЗА него и ОТ него. Просто - как го УСЕЩАШ като президент, съвсем персонално и интуитивно.

Добре ли съм те разбрала, паша?

(Мисля, че няма нужда да ти пиша МОЯ отговор

)

ВСЕКИ МАТРИАЛ СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВЛЕНИЕТО.

Тема Re: "Не е моят президент", аре на барикадата :-)нови [re: oberleutnantRzevski]  
Автор checkpoint charlie (agent in charge)
Публикувано29.11.16 06:41

добре де, ти кога обърна палачинката? не изповядваше ли допреди две седмици горещото убеждение, че всеки
ще е по-добър от плевнелиев? сега ще видиш невидяното, как всеки ще е по-лош. към края на този цикъл ще си
станал вече русофоб. ясно се очертава.

ако искаш изгледай няколко минути от това предаване. (право голоса)

Выборы в Болгарии и Молдавии после победы Трампа стали ещё одним ударом для еврофилов

виж какви глупости измисля и говори за българия в типичен патерналистически стил николай долгополов, главен редактор
на "росийская газета" (от 42: 45 до 46:12) циганка му искала пари на улицата в софия, а после негър го спрял за евра,
какъв бил радев, какъв прекрасен английски говорел , каква била цачева и прочие и прочие. много интересно. дотам се олива,
че константин калачев (ръководител на политическа експертна група, вероятно ченге) трябва да му дооформи мението в едно
по-политическо коректно звучене.(53:00 до 55:12)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.