Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:15 04.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Радев срещу Радев?нови  
Автор ray_of_light_ (любима)
Публикувано28.11.16 09:15

Предизборната кампания отмина , но едно по-старо от нея собщение на руската агенция РИА опровергава със задна дата главния аргумент на победилия Румен Радев да се включи в състезанието. https://ria.ru/world/20150208/1046559418.html

Като основание да си подаде оставката от поста командващ ВВС на България и да се кандитира за президент той изтъкна своето несъгласие небето над Родината да бъде защитавано от самолети на други държави и при това да си плащаме за услугата. Радев дори стигна дотам да каже, че това му напомняло на унизителния Ньойски договор, сравнявайки общите действия на българската авиция в рамките на НАТО с капитулацията на България в края на Първата световна война.

Според РИА обаче той е заявил точно обратното на 2 август 2015. Посочил е пред руската агенция, че съвместната охрана на българското небе не само е приемлива, но и е “единствен изход от положението” за него. Споменал е дори Турция и Гърция като най-логични партньори в това отношение поради географската ни близост и е дал за пример балтийските държви от НАТО, където този вид общи отбранителни мерки ( понайте срещу коя държава!) действат успешно.

Отгоре на всичко командавщият българските ВВС по онова време генерал Румен Радев е смятал за нормално да си платим разходите за съвместните полети.

Както вече изтъкнах в предишна публикация, Радев е бил съвсем “друг човек” до съвсем нотдавна. Какво точно е изправило Радев срещу Радев е въпрос, който трябва да бъде зададен на самия Радев- макар и с голямо закъснение след като го закъсахме с руски победител в българските президентски избори.

*
Защо си противоречи Радев със себе си!?
Кое "мотивира" промяната в думите му?
...

Тема Re: Радев срещу Радев?нови [re: ray_of_light_]  
Автор Crrafterr ()
Публикувано28.11.16 09:31

майната му и на единия Радев, и на другия Радев. Аз ще го плюя 100 дни след встъпването в длъжност, не по-рано. Ако започне нещо да се дъни.

Автор duotrio (любопитен)
Публикувано28.11.16 09:34

"Защо си противоречи Радев със себе си!?
Кое "мотивира" промяната в думите му? "

рр е типичния кариерист. ще каже и направи, каквото е удобно нему в даден момент. освен това е и марионетка. което пък ще води до още по-големи лупинги (не въздушни), на които ще сме свидетели тепърва. че дори ВЕЧЕ сме свидетели (посещението му на пленума на бьесьепье, където няма никаква работа избран президентин и изтрития фб статус за съдебната реформа).

много ми е смешно, като кажат за него кукловодите му от бьесьепье, колко бил праволинеен, мужкарец, и твърдо стоящ зад идеи и думи. дрън-дрън, та пляс...

само две думи. марионетка и кариерист.
(нямам предвид уменията му на пилот, които са несъмнени. но той ВЕЧЕ НЕ Е ПИЛОТ, а силно политически персонаж на много висок пост!!!)

Тема Re: Радев срещу Радев?нови [re: duotrio]  
Автор ray_of_light_ (любима)
Публикувано28.11.16 10:03

Тази "неустойчивост" на мненията на главнокомандващия ни е твърде опасна за всички нас!
Трагедия е, че се случва!

(то е защото не извършихме лустрация, дори и много закъсняла и ... не си поправихме съдебната система. Така ония същества, които блокираха държавата ни 44г. получават достъп до нея е днес (наследниците им), при цялото чудовищно крадене, убийства и т.н., които направиха. Щото няма съд за тях ...

И продължават да ни купуват ... чрез продажниците ни!!

Автор duotrio (любопитен)
Публикувано28.11.16 10:25

точно....и главнокомандващ, на пръв поглед му отива и то-много, защото е военен пилот. но всъщност,... нямам му доверие за две пари. прибави и крайно-индоктринираната и агресивна тьотка, която ще кеси в съседния вицепрезидентски кабинет.

и това е случаят, в който да кажа-нека аз да не съм прав!!!

Автор Greywind (криле)
Публикувано28.11.16 10:39

ще видим КОЙ

---

Тема Re: Радев срещу Радев?нови [re: Greywind]  
Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано28.11.16 10:55

Твърде е късно да гледаме КОЙ.

КАКВОТО И ДА СИ ДРЪНКАМЕ ТУК - все ще стигнем до един и същи извод -

НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ДОПУСКАМЕ ИЗБОРА НА РАДЕВ.

Всички реформатори носят пряка вина за това (тоест - тези, които за сетен път си поиграйкаха на по-по-най, на интелигентни и елитни) и си разрешиха лукса да НЕ гласуват или да гласуват за радев на втори тур.

Патриоти и вся остальная сволочь не ги обвинявам толкова, защото те играха за своите си интереси...но за втория тур и те са не по-малко виновни.

Ама то си е ясно -

ВСЕКИ МАТРИАЛ СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВЛЕНИЕТО.

Тема Re: Радев срещу Радев?нови [re: UnicaDonna]  
Автор Greywind (криле)
Публикувано28.11.16 11:17

Хората като теб са виновни, че докараха и циментираха Байху във властта като "най-малкото зло" и "спасителят с магистралите".

Те ти най-малко зло. Ти за цоцка ли гласува, а? Овчи електорат, аз нямам нищо против жена като цецка, единственият ми проблем беше, че е твърде зависима, което ми е достатъчно. Никога не съм гласувал за мутра начело на държавата и никога няма да гласувам.

Ако си бяхте гласували за костов навремето, щеше досега да се е поизчистило сдс от боклуците и опортюнистите. както отчасти и бсп се чисти примерно. Вместо това бетонирахте ситуация, при която който и да избереш е все ХУЙ.

така че не ми пиши с ГЛАВНИ букви, че била моя вината. ТВОЯ е, ТВОЯ ТВОЯ ТВОЯ ТВОЯ ТВОЯ ТВОЯ ТВОЯ ТВОЯ ТВОЯ, лично ТВОЯ.

народ от разбирачи, които гласуват за мутри, само това ги чака.

---

Тема Re: Радев срещу Радев?нови [re: Greywind]  
Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано28.11.16 11:29

Не виждате по-далече от носа си.

АКО Костов (извън мащабните си кражби) не беше РАЗБИЛ синьото пространство поради нарцисизма си, в което пространство да се умъкне "мутрата" - нямаше да се стигне до там.

Той и боко си е нарцис, но нарцис с размах.

И пак ще чуете за него.

АКО ПОЖЕЛАЕ.

А Костов се завря в дупката си, оттам пуска разни неудачни рамадани да го представляват, и на това ти му викаш "борба с червената мъгла"?

Ега ти...

Не сте в час още от САМОТО НАЧАЛО.

И не ми подскачай. ИСТИНАТА БОЛИ. Дращете сега против Радев и радевщината - късно е либе за китка. И пак БОКО трябва да ни спасява!

ВСЕКИ МАТРИАЛ СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВЛЕНИЕТО.

Тема Re: Радев срещу Радев?нови [re: UnicaDonna]  
Автор Greywind (криле)
Публикувано28.11.16 11:48

ето как хубаво ни СПАСИ байху - да сме икономическа провинция на русия. какво друго може да очаква човек то бодигарда на тато, каратиста от 90те години, айде стига, знам че си драка, ама не се захващай с мен точно, ако обичаш, че ми е писнало точно от подобно мислене, ако изобщо може да се нарече мислене.

гласувай си за мутри, генерали и царе до дупка, душа, не ми пречиш, аз вече обмислям единствено накъде да си бия камшика. :) Австралия май все повече ме влече.

---

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.