| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     Радев срещу Радев? 
 | 

|  
| Автор | 
ray_of_light_ (любима) |  
| Публикувано | 28.11.16 09:15 |  
             |  
           | 

Предизборната кампания отмина , но едно по-старо от нея собщение на руската агенция РИА опровергава със задна дата главния аргумент на победилия Румен Радев да се включи в състезанието. https://ria.ru/world/20150208/1046559418.html

Като основание да си подаде оставката от поста командващ ВВС на България и да се кандитира за президент той изтъкна своето несъгласие небето над Родината да бъде защитавано от самолети на други държави и при това да си плащаме за услугата. Радев дори стигна дотам да каже, че това му напомняло на унизителния Ньойски договор, сравнявайки общите действия на българската авиция в рамките на НАТО с капитулацията на България в края на Първата световна война.

Според РИА обаче той е заявил точно обратното на 2 август 2015. Посочил е пред руската агенция, че съвместната охрана на българското небе не само е приемлива, но и е “единствен изход от положението” за него. Споменал е дори Турция и Гърция като най-логични партньори в това отношение поради географската ни близост и е дал за пример балтийските държви от НАТО, където този вид общи отбранителни мерки ( понайте срещу коя държава!) действат успешно.

Отгоре на всичко командавщият българските ВВС по онова време генерал Румен Радев е смятал за нормално да си платим разходите за съвместните полети.

Както вече изтъкнах в предишна публикация, Радев е бил съвсем “друг човек” до съвсем нотдавна. Какво точно е изправило Радев срещу Радев е въпрос, който трябва да бъде зададен на самия Радев- макар и с голямо закъснение след като го закъсахме с руски победител в българските президентски избори.

*
 Защо си противоречи Радев със себе си!? 
 Кое "мотивира" промяната в думите му?
 ...

|   |  

| 

|  
           | 

майната му и на единия Радев, и на другия Радев. Аз ще го плюя 100 дни след встъпването в длъжност, не по-рано. Ако започне нещо да се дъни. 

|   |  

| 

|  
           | 

"Защо си противоречи Радев със себе си!? 
 Кое "мотивира" промяната в думите му? "

рр е типичния кариерист. ще каже и направи,  каквото е удобно нему в даден момент. освен това е и марионетка. което пък ще води до още по-големи лупинги (не въздушни), на които ще сме свидетели тепърва. че дори ВЕЧЕ сме свидетели (посещението му на пленума на бьесьепье, където няма никаква работа избран президентин и изтрития фб статус за съдебната реформа).

много ми е смешно, като кажат за него кукловодите му от бьесьепье, колко бил праволинеен, мужкарец, и твърдо стоящ зад идеи и думи. дрън-дрън, та пляс...

само две думи. марионетка и кариерист.
 (нямам предвид уменията му на пилот, които са несъмнени. но той ВЕЧЕ НЕ Е ПИЛОТ, а силно политически персонаж на много висок пост!!!)

|   |  

| 

|  
           | 

Тази "неустойчивост" на мненията на главнокомандващия ни е твърде опасна за всички нас!
 Трагедия е, че се случва!

(то е защото не извършихме лустрация, дори и много закъсняла и ... не си поправихме съдебната система. Така ония същества, които блокираха държавата ни 44г. получават достъп до нея е днес (наследниците им), при цялото чудовищно крадене, убийства и т.н., които направиха. Щото няма съд за тях ...

И продължават да ни купуват ... чрез продажниците ни!!

|   |  

| 

|  
           | 

точно....и главнокомандващ, на пръв поглед му отива и то-много, защото е военен пилот. но всъщност,... нямам му доверие за две пари. прибави и крайно-индоктринираната и агресивна  тьотка, която ще кеси в съседния вицепрезидентски кабинет. 

и това е случаят, в който да кажа-нека аз да не съм прав!!!

|   |  

| 

|  
           | 

ще видим КОЙ
  ---

|   |  

| 

|  
           | 

Твърде е късно да гледаме КОЙ.

КАКВОТО И ДА СИ ДРЪНКАМЕ ТУК - все ще стигнем до един и същи извод - 

НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ДОПУСКАМЕ ИЗБОРА НА РАДЕВ.

Всички реформатори носят пряка вина за това (тоест - тези, които за сетен път си поиграйкаха на по-по-най, на интелигентни и елитни) и си разрешиха лукса да НЕ гласуват или да гласуват за радев на втори тур.

Патриоти и вся остальная сволочь не ги обвинявам толкова, защото те играха за своите си интереси...но за втория тур и те са не по-малко виновни.

Ама то си е ясно -
  ВСЕКИ МАТРИАЛ СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВЛЕНИЕТО.

|   |  

| 

|  
           | 

Хората като теб са виновни, че докараха и циментираха Байху във властта като "най-малкото зло" и "спасителят с магистралите". 

Те ти най-малко зло. Ти за цоцка ли гласува, а? Овчи електорат, аз нямам нищо против жена като цецка, единственият ми проблем беше, че е твърде зависима, което ми е достатъчно. Никога не съм гласувал за мутра начело на държавата и никога няма да гласувам. 

Ако си бяхте гласували за костов навремето, щеше досега да се е поизчистило сдс от боклуците и опортюнистите. както отчасти и бсп се чисти примерно. Вместо това бетонирахте ситуация, при която който и да избереш е все ХУЙ. 

така че не ми пиши с ГЛАВНИ букви, че била моя вината. ТВОЯ е, ТВОЯ ТВОЯ ТВОЯ ТВОЯ ТВОЯ ТВОЯ ТВОЯ ТВОЯ ТВОЯ, лично ТВОЯ. 

народ от разбирачи, които гласуват за мутри, само това ги чака.
  ---

|   |  

| 

|  
           | 

Не виждате по-далече от носа си.

АКО Костов (извън мащабните си кражби) не беше РАЗБИЛ синьото пространство поради нарцисизма си, в което пространство да се умъкне "мутрата" - нямаше да се стигне до там.

Той и боко си е нарцис, но нарцис с размах.

И пак ще чуете за него.

АКО ПОЖЕЛАЕ.

А Костов се завря в дупката си, оттам пуска разни неудачни рамадани да го представляват, и на това ти му викаш "борба с червената мъгла"?

Ега ти... 

Не сте в час още от САМОТО НАЧАЛО.

И не ми подскачай. ИСТИНАТА БОЛИ. Дращете сега против Радев и радевщината - късно е либе за китка. И пак БОКО трябва да ни спасява!
  ВСЕКИ МАТРИАЛ СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВЛЕНИЕТО.

|   |  

| 

|  
           | 

ето как хубаво ни СПАСИ байху - да сме икономическа провинция на русия. какво друго може да очаква човек то бодигарда на тато, каратиста от 90те години, айде стига, знам че си драка, ама не се захващай с мен точно, ако обичаш, че ми е писнало точно от подобно мислене, ако изобщо може да се нарече мислене. 

гласувай си за мутри, генерали и царе до дупка, душа, не ми пречиш, аз вече обмислям единствено накъде да си бия камшика. :) Австралия май все повече ме влече.  
  ---

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |