Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:58 03.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема така и така сме я подкарали: свинята-майка  
Автор solomon superstar (myosin)
Публикувано16.11.16 12:19

знаех си, че така ще стане. нещо, което не го казах тук досега, но ми е пред очите и в мисълта -
как *силният* кандидат на бсп, радев, румен радев, о.з. генерал румен радев ще направи слаба президентска двойка с йотова, защото два остри камъка не мелят брашно; много баби - хилаво дете и т.н. народни мъдрости.
йотова за ментор на нацията ли се мисли, кво?

Няма как да не почувствате г-н Радев как трепти във въздуха в тази зала едно огромно доверие и очакване към вас. Още днес в тази зала вие трябва да почувствате и да знаете цената на всеки един глас, който е застанал зад вас и най-малкото движение от ваша страна срещу тази партия, няма да ви бъде простено

Геврек, е заради това съм склонен, да му дам на радев не сто дни, а две седмици (достатъчни са) да покаже, аджеба, дали наистина има топки, както твърди мнозинството (и тук и въобще) или свинята-майка му ги е клъцнала.

тудей капут, тумороу гут (новогръцка мъдрост)

Тема Re: така и така сме я подкарали: свинята-майка [re: solomon superstar]  
Автор PYTnik (оня)
Публикувано16.11.16 12:27

Генералът е представител на извънземните и вие няма с какво да възприемете това.

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Тема Re: така и така сме я подкарали: свинята-майка [re: PYTnik]  
Автор Metropolis (LANL)
Публикувано16.11.16 12:32

Ти от миналият век нямали да намериш нещо? Филипов заради тези си лични занимания повече от 3 -4 год не е на никакъв пост. Не знам дали не са го и пенсионирали вече. А и да не забравяме все пак чии син е той?

Редактирано от Metropolis на 16.11.16 12:33.

Автор KT impactor (батко-психопат)
Публикувано16.11.16 12:33

Аз в момента дори не се сещам, като Дайнов, за името на вицката на чехлю. Добре де, сетих се, но след леко замисляне и ползване на репер в паметта си(често използвам тоя безпогрешен прийом) и то само защото се казва като кучката ми. Маргарита.
Някаква си.

Та, хубавото е, че Йотова поже да пърха наоколо и да чака небето да падне, но ако президентът е девета дупка, тя може само да му седне на кавала, като пълномощия. Демекь, ако Радев реши да бъде пич(.....), нищо не му пречи да го стори. Та, ползвайки клишето, да му видим топките.

Автор Crrafterr ()
Публикувано16.11.16 12:43

"най-малкото движение от ваша страна срещу тази партия, няма да ви бъде простено" вероятно го казва Йотова, а не Радев.
100 дни.
Дреме му на х.я на Радев, какво изплещила Йотова. Понеже първата част на изречението е "трябва да почувствате и да знаете цената на всеки един глас, който е застанал зад вас" - което е вярно и гласовете на БСП (506 000 от 2014) са значителна част, но не всички в общия брой гласове за него (973 754 на първи тур 2016 и 2 063 032 на втори тур).

С над 2 милиона зад себе си, и жена би имала топки.
Ако БСП събере 2 милиона през пролетта, ще се гръмна публично на първия клубен купон.

Автор Metropolis (LANL)
Публикувано16.11.16 12:54

Колко бързо идват първите плодове от идването по пантофи на

на власт. Интересно е при липса на бюджет какво става с бленуванията на пенсионерите са по-високи пенсии. Току виж останали без пенсии в скоро време.

Редактирано от Metropolis на 16.11.16 12:55.

Тема Re: така и така сме я подкарали: свинята-майка [re: Metropolis]  
Автор PYTnik (оня)
Публикувано16.11.16 12:55

Никак не съм сериозен в тази сериозна тема, но има и нови неща:

Може и да няма извънземни, ама аз зная, че има...да не давам факти, че и аз ще ида при Филипов..
Щом самият Радев крие че е агент на извънземните, значи и тоя знае какво е станало Филипов.

Какво е станало с Филипов, де не е дезертирал при извънземните?
Я си представи, че Радев е агент и ни вдигне пенсиите..ами ако възроди икономиката и върне пазарите ни, и децата ни се върнат да садят Български домати за Русия, лошо ли ще ни е?

Вече се носят слухове във фейсбук, че ябълката на журналистката била гръцка, менте..

Тема Re: така и така сме я подкарали: свинята-майка [re: Metropolis]  
Автор PYTnik (оня)
Публикувано16.11.16 13:00

"Интересно е при липса на бюджет какво става с бленуванията на пенсионерите са по-високи пенсии. Току виж останали без пенсии в скоро време"

Никога не е било БСП да са на власт и да не са ни вдигали пенсиите и заплатите..
Намери статистика и сравни с ГЕРБ, ако държиш на истината..

Автор Metropolis (LANL)
Публикувано16.11.16 13:02

Бе Филипов, син на Гриша Филипов„ мисля че верно си вярва в тези неща. Но поради това че ангажираше имено на института си и на БАН знам от хора че го бяха предупредлили да внимава с изявите си. Да разграничава личните си позиции от тези на института си.

А Хоукинг много отдавана е против опитите за търсене на извънземен разум. Тази негова позициия е от години.

Редактирано от Metropolis на 16.11.16 13:03.

Автор Metropolis (LANL)
Публикувано16.11.16 13:08

Mи те не са явно на власт от времето на Жан Виденов. Но реално те управляват чрез коалиции където отговорността се размива. Не оправдавам ГЕРП за социалната им политика. Считам че можеше да бъде по-ефективна. Но популизмна на БСП подпирана от една част от грандоманската БГ олигархия е просто ужасно дебелоочие.

Редактирано от Metropolis на 16.11.16 13:10.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.