Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:06 17.05.26 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Моля някой да ми обясни, ако знае...нови  
Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано01.09.16 07:24

...каква му е далаверата на този човек? Още от аптеките? Или е някакъв ангел небесен?

Марешки ще прави в София бензиностанция за Гинес в която едновременно ще зареждат около 50 коли. разработения план за стартиране е в първите дни на ноември 2016 година.

Горивата на новия обект ще се продават в рамките на цените, утвърдени от VM Petroleum в цялата страна. Към дата 31.8.2016 година те са 1,71 лв. за литър дизел, 1,78 лв. за литър А95, 0,74 лв. за литър газ и 0,79 лв. за килограм метан.

За сравнение - в столицата и голяма част от страната дизелът се продава на 1,99 лв. за литър, бензинът за 2,02 лв за литър А95, газта - за 0,99 лв. за литър, а средната цена на метана в страната е 1,22 лв за килограм

Тема Re: Моля някой да ми обясни, ако знае...нови [re: UnicaDonna]  
Автор hubavka69-110043 (тиква, бе)
Публикувано01.09.16 08:02

Ако беше ангел, досега щяха да са го застреляли. Само това мога да кажа.

Най обичам да чета, ама не мога.

Автор cyrus-93580Администратор ( )
Публикувано01.09.16 08:47

За целите на народното стопанство, няма никакво значение какъв е. Може да е самият Сатана, това мен и теб не ни грее.
По-важното е, че ще зареждаме с 15-20 на сто по-евтино гориво, а оялият се горивен картел ще го духа, както го духа на североизток.
Разбираш ли? Повтарям: все едно е дали е господ или Сатанаил.

Освен, ако не получи някой инфаркт в скоро време:)
Никога не се знае.
Защото тия нагли говеда от картела хубаво ни правят на маймуни, но са убедени и че всички сме идиоти.

Нямало картел според КЗК. И дават разбивки на Лукойлска бензиностанция, в която надценката е 1 процент, но, забележи, ЛОГИСТИЧНИТЕ разходи отиват на 30 стотинки за литър.
АААЙДЕ БЕ!

В очите ми плуват ли корабчета?
Та - дано стане. Лично ще се наредя на 3часове опашка, макар да ненавиждам овчите мероприятия, но щом е за такава кауза и половин нощ ще вися.

Все пак, нека преговорим трети път: Дебилът си е дебил.
Ще търси под вола теле, когато нещата са очевадни, а именно: един картел може много лесно да бъде разбит, ако преди това разбиващият го не получи инсулт или не му се пробие някой спирачен маркуч.
Намирам вероятността за подобни инциденти нарастваща.

Автор Lucky Eva (независима)
Публикувано01.09.16 10:09

Разчита на оборот. Цените при останалите бензиностанции са нереално завишени. Да не забравяме, че и Марешки си е начислил печалба.

, че доста бензиностанции са построени из цялата страна. Някой знае ли къде се строи тази бензиностанция в София?

Този път съм съгласна с Киро, и аз бих зареждала на негова бензиностанция и дано в София ги направи поне 2-3. Сигурна съм, че интересът би бил голям. Яко ще подбие алчниците, да стискаме палци някой да не помогне да му се случи нещо лошо.

Редактирано от Lucky Eva на 01.09.16 10:13.

Автор LAMBl (25 W ЛАМБИ)
Публикувано01.09.16 10:11

Ъ!? Прави си бизнес човекът! ... и PR.

Що да е ангел небесен? Пари печели!

... и като погледнеш нищо лошо не прави продава на ниски цени и по този начин си разширява влиянието на пазара. Добре дошло за нас потребителите.

Конкуренция, сестро! Кой издържи, издържи!

Иначе Марешки може да е най-големия мошеник, но в конкретния случай алчността му работи в полза на обществото.

Тема Re: Моля някой да ми обясни, ако знае...нови [re: LAMBl]  
Публикувано01.09.16 12:41

Иначе Марешки може да е най-големия мошеник, но в конкретния случай алчността му работи в полза на обществото.

Очаквах такъв отговор (и подобните на него по-горе) и затова ще задам с удоволствие ВТОРИ въпрос - а ЗАЩО обществото не му връща с подобаващото уважение? Със стара дата - веригата му от аптеки. Много години вече, цените са ОПРЕДЕЛЕНО по-ниски от тези в много други аптеки. Едно от лекарствата на майка ми достига 10 лева разлика! Стотици хиляди купуват от тези аптеки отдавна. ЗАЩО никога, когато Марешки се е кандидатирал за някаква изборна дейност - не е получил народното доверие?

Сега ще стане същото... той ще ни снесе евтиния бензин (евала!), и ПАК не само, че няма да го изберем за президент, ами и ще е на опашката...

Тема Re: Моля някой да ми обясни, ако знае...нови [re: LAMBl]  
Автор pyrvata (сладунка)
Публикувано01.09.16 13:46

...ами, той с аптеките така направи пари... сега ще изиграе същата игра... далаверата му е голяма... помня, преди да замина, че вляза ли в аптека на Марешки , нямаше няма никога... нямаше непознати лекарства и скъпи също...

П.С. всички бабки и дядковци веднага отидоха там... и винаги бяха пълни с хора...

Редактирано от pyrvata на 01.09.16 13:47.

Тема Re: Моля някой да ми обясни, ако знае...нови [re: pyrvata]  
Публикувано01.09.16 14:03

сега ще изиграе същата игра... далаверата му е голяма

Хубаво. Никой не се съмнява, че има далавера. ОБАЧЕ как става така, че хем има далавера, хем толкова много години продава евтини лекарства?

Изводът е, че далаверата на всички други е МНОГОКРАТНО по-голяма...

И пак се питам - защо "обществото" не го възнаграждава с доверие поради това, че ХЕМ прави далавери за себе си, ХЕМ прави ниски цени и всички се облагодетелстват? За мен това е идеалният вариант! Благотворителните политици, работещи САМО И ЕДИНСТВЕНО за благото на народа отдавна измряха.. АКО изобщо някога ги е имало.

Прицелва се в най-употребяваните стоки - лекарства, бензин... Успява да поддържа ниски цени и пак го плюем и не го избираме?

Автор pyrvata (сладунка)
Публикувано01.09.16 14:12

...ами, защото е далавераджия и нелицеприятен тип... иначе бизнесмен явно голям... но, в мътната вода... в реалния живот подбива цените и нарушава схемите на колегите си, затона и не го обичат... не го познавам добре, но... схемата с евтините лекарства заработи с пълна сила навремето...

П.С. българинът има много характерна черта: завистлив е! Затуй и не подкрепя успяващите, еле пък тези дето са измислили и са се наложили сами...

Редактирано от pyrvata на 01.09.16 14:15.

Тема Re: Моля някой да ми обясни, ако знае... [re: pyrvata]  
Публикувано01.09.16 14:16

Не знам защо викаш непременно "схема", когато някой направи нещо добро за някого. И то не с един жест, а години наред е спестил сума пара на клиентите си...

Не го обичат тези, на които "подбива" цените, да (и по това има спор дали трябва да се нарича точно така), но ЗАЩО не го обичат тези, които се облагодетелстват от него?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.