|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Резултатите от малките матури..
|
|
| Автор |
elka_53-13887 (golyamata_beti) |
| Публикувано | 08.06.16 20:05 |
|
|
Има ли тук учители? Има ли родители на седмокласници? Как се справяте с проблемите на седмокласниците?
Когато водата стигне до шията, всеки се научава да плува
| |
|
|
|
Аз съм родител на седмокласничка:)) Що?...какви проблеми?
| |
|
|
|
Ние минахме по реда миналата година. Тази година на пангара е синът на моя приятелка, който е изкарал и на двата изпита около 5.20. Ще се бори за някоя от езиковите гимназии. Като цяло успехът е по-лош тази година от 5те предходни години.
| |
|
|
|
имам приятелка, която проверява матурите им по български
тя ми каза, че три пъти са се обаждали в министерството за грешки в теста и за грешен ключ към отговорите, верният са им го изпратили чак към обяд
чудя се дали от всички училища са се обаждали и на колко деца са провалени резултатите заради някой некадърник
но нищо не казват по телевизията
| |
|
|
|
Това с грешния ключ звучи сериозно. Дали не си измисля твоята приятелка?
| |
|
|
|
това прилича направо на саботаж от хората на напусналата Ваня Кастрева, егати.
| |
|
|
|
ако някой се интересува и съмнява, да намери и попита някого, на когото вярва
аз вярвам на приятелката си
и едва ли грешката е само в едно училище
| |
|
|
|
И с грешен и с безгрешен ключ резултатите са ужасни - сблъсквам се с жертвите на "реформираното" образование всяка година.
И от година на година става все по-страшно.
| |
|
|
|
сблъсквам се с жертвите на "реформираното" образование всяка година.
И от година на година става все по-страшно.
За съжаление се "сблъскваме" чак сега, ЗАЩОТО през всичките тези години е имало поголовно преписване и подсказване от страна на учителите. То не че тази година не е имало, но заради "драконовските" мерки някои са се изплашили (учители) а други (ученици) не са успели да препишат. Затова тази година е чак толкова зле, а в миналите години е било сравнително еднакво, без подобни сривове.
Аритметически погледнато, ако в уравнението го няма преписването - ако отчетем това, което ти пиша, САМО ГОСПОД може да каже ДАЛИ тази година нещата са по-зле. Може пък да са по-добре ИМЕННО заради това, че преписването е било по-трудно и децата са се постарали повече...
А що се отнася до грамотността... САМИЯТ министър слага пълен член къдет` му падне, докато говори... а това е един от важните акценти в матурата по БЕЛ. Като е биолог, а не учител по български - това не го оправдава!
\"Кажи ми кои са приятелите ти - да ти кажа КОЙ СИ.\"
| |
|
|
|
Нямам какво да кажа, освен само да добавя ясни симптоми. Поголовното, масово разчитане на частни учители. Тоталната девалвация на висшето. Инженер просто нищо не значи, думата е кръгла нула. Формално е звание, отличителен белег за професия. Обаче, да речем, истинската професия на двама конкретни инженери, минали през мен, това с което трябва да се занимават за да са полезни на обществото е Безработен. Иначе или ще пречат и вредят, или ще вкарат някой човек в затвора за убийство.
Инженер ли, без тия, мойто момче, да те видя какво можеш и после – "инженерлък"
Послепис: Но аз съм мнооого по- добре от един приятел, който търсеше програмист с някакви средни познания по физика. Идеален газ, такива работи. Побеля без време тва момче.
Редактирано от Green Light на 09.06.16 12:13.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|