Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:22 03.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Любовтанови  
Автор eta d (7.62)
Публикувано26.05.16 22:39

Любов е когато тя стане да си мие зъбите, па вземе и неговите, да не става и той.

Кой ще каже какво е любов?
Кой ще каже какво е?

Темата е за забавление, музика, кеф и разнообразие.
Вие сте

Тема Re: Любовтанови [re: eta d]  
Автор Lucky Eva (независима)
Публикувано26.05.16 22:55

Все повече стигам до извода, че голяма част от любовта си е чист егоизъм - желание да притежаваш някого или нещо, да получаваш любов, наслада, да утоляваш страсти, да имаш морално или физическо удовлетворение, или и двете за себе си. Може и да обичаш абстрактно, но тогава не материализираш желанията си, просто си въобразяваш любов. Човек отдава, за да получи удовлетворение за себе си, дори и да не е насочено пряко и двупосочно. Приятно е усещането да бъдеш удовлетворен, почти като магично ни се струва. Дано не ви звуча черногледо, ама като се замисля, сега до този извод стигам. Може би е моментно.

Редактирано от Lucky Eva на 26.05.16 22:58.

Автор Liya ()
Публикувано26.05.16 22:58

Ети, ти ли си това?
Кви зъби изкуствени ве

Тва за да си в унисон с клубните теми ли?
Теб те е прихванало нещо любовно, мен ме тресат битовизми с подобна на любовта неописуема сила

Тема Re: Любовтанови [re: Liya]  
Автор eta d (7.62)
Публикувано26.05.16 23:21

На това мило обръщение как да отвърна, освен с - аз съм

Почти невъзможно е да се познаваме, но и да е така, и да не е, здрасти
Нищо против клубните теми! Боже опази!
Малко разведряване не вреди.
Прочетох вица, разсмя ме и го споделих. Представих си бабетката как се надига от стола, надява чехлите, поглежда изпод диоптъра дедето, похъркващо и припуфтяващо, задрямало срещу телевизора. И тръгва към банята с две чашки в ръка.

Де да ме е прихванали нещо любовно, е хеее
А твоите трЕски са хубави. Какво им е?
И неостаряващото момче Род Стюарт си го бива още

Автор urata (юрата)
Публикувано26.05.16 23:23

"Има любов, която не забелязваш, защото тя толкова леко докосва студенината на ежедневието, че не би могла да го промени, ако някой не и подаде ръка. Има любов, която връхлита като торнадо и след нея остават само разбити мечти и остатъци съществуване. Има любов, която чакаш с дни, месеци, седмици и години, а тя все не идва и не идва, обречена на несъществуване… Има любов, която се колебае дали да премине прага на настоящето и понякога го прави, а друг път просто си остава в бъдещето… много често завинаги…

Има обаче такава любов, която независимо дали ще се случи или не, променя съзнания, срива стени, върши чудо след чудо. Тази любов понякога адски боли, а друг път те задъхва от щастие, понякога те води, а друг път е сляпа, понякога те убива за да те възкреси или да те погуби завинаги. Такава любов не можеш да предизвикаш, нито пък да търсиш или пренебрегнеш. Не можеш да я пропуснеш край себе си незабелязано… Когато се случи, ти просто знаеш, че това е ТЯ… знаеш, че животът ти тръгва в нов коловоз – знаеш, че нищо няма да е както преди… знаеш, че дори самият ти няма да си вече точно същия…"

Тема Re: Любовтанови [re: Lucky Eva]  
Автор eta d (7.62)
Публикувано26.05.16 23:23

Дано да е моментно

Ако не, сменяй обекта

Публикувано26.05.16 23:24

А иначе, бих искала да съм в отпуска и да съм на този плаж.

Мисля, че е подходящ за любовни изпълнения.

Автор 2biri ()
Публикувано26.05.16 23:27

Това е само грижа. И обич. Майка към дете. Дете към баба. Брат към сестра.

Любов е да искаш да го хванеш за гъза докато е без зъбите

Публикувано26.05.16 23:28

Не искам да го сменям. Искам да нямам никакви грижи, да сме здрави, да имаме много време и много пари, за да се глезим.

Тема за меннови [re: eta d]  
Автор urata (юрата)
Публикувано26.05.16 23:29

Тя е състояние и без нея животът няма смисъл

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.