|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
|
Тема
|
поздравления на джамала за първото място
|
|
| Автор |
checkpoint charlie (agent in charge) |
| Публикувано | 17.05.16 00:46 |
|
|
завръщане в украйна
присвояване на званието украински народен артист.
+1
| |
|
|
|
Смехория!
Абсолютно бездарна!
| |
|
|
|
Пишете, колко да дразните себеподобните си
| |
|
|
|
Да й имам маратонките и "кракачанското" сукманче! Тема заяжд-заяжд-заяжд си е това, Ауслендере: знаеш, че ще върже! Евровизията напоследък мутира здраво и безмилостно: все по-слаба музикална част и все по-силни политически подпирания... упс, послания. Както рече Поручикът, бетЕр фестивала "Ален мак". Тегава работа.
| |
|
Тема
|
Re: поздравления на джамала за първото място
[re: Taigun]
|
|
| Автор |
UnicaDonna (пристрастен) |
| Публикувано | 17.05.16 02:35 |
|
|
все по-силни политически подпирания... упс, послания. Както рече Поручикът, бетЕр фестивала "Ален мак". Тегава работа.
Вие пък с вашите опорни точки... само чакате някой поручик да ви подаде нещо по-така!! Ален мак беше конкурс за ПОЛИТИЧЕСКИ ПЕСНИ. В Евровизия политическата песен дори е ЗАБРАНЕНА!! След избухналия вчера скандал може и да й вземат първото място точно заради това.
Щото пък оня, дето се катереше, струваше пет пари и заслужаваше трето място! Пълно бездарие - руснакът!
Затова не бива да управляват хора като вас. Фанатизмът ви пада като червено перде в очите и не сте в състояние да разсъждавате нормално.
А това, че светът е съпричастен към случващото се в Украйна ви боде очите и не можете да спите!
\"Кажи ми кои са приятелите ти - да ти кажа КОЙ СИ.\"
| |
|
Тема
|
[re: UnicaDonna]
|
|
| Автор |
svoya sam (ентусиаст) |
| Публикувано | 17.05.16 03:40 |
|
|
И ти в момента си плюеш на фасона. А уж си певица и много разбираш от музика.
| |
|
Тема
|
[re: svoya sam]
|
|
| Автор |
h1685614 (член) |
| Публикувано | 17.05.16 04:19 |
|
|
Пердетата са с много цветове
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
h1685614 (член) |
| Публикувано | 17.05.16 04:23 |
|
|
Бе бездарна не е, но да беше изпяла лавю мисю, нещо без политически заряд, щях да съм ОК с първото и място. Но тогава чарли нямаше му хрумне въобще че има евровизия, камо ли да поздрави някого с класирането
| |
|
Тема
|
[re: h1685614]
|
|
| Автор |
svoya sam (ентусиаст) |
| Публикувано | 17.05.16 05:00 |
|
|
Аз не съм никакъв фен на Евровизия, но заради дискусиите взех да поизслушам няколко песни. Не ми хареса изобщо "украинката". И българката , и руснака според мен, се представиха очевидно много по-добре от нея.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
pyrvata (pyrvata) |
| Публикувано | 17.05.16 05:57 |
|
|
...абсолютно се присъединявам към това мнение... песента на Джамилето си е обикновена политическа провокация и няма нищо общо с фестивал на популярната песен какъвто е Евровизия... в този аспект песните на Поли и русначето си бяха точно на място... а вместо да прави политически вотове на песенни фестивали, ЕС може да приеме Украйна за свой член ...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
|
|
|