Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:40 03.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Бананови палачинки, зоб и мебелинови  
Автор hubavka69-110043 (тиква, бе)
Публикувано05.01.16 09:49

... идиотска тема, демек, за на който каквото му се говори и взаимопомощ.
Станах тази сутрин с мисъл за бананови палачинки в главата, а на мен като ми влезе някоя храна в мозъка, не излиза оттам, докато не я помириша. И тръгнах аз да правя палачинки, ама понеже оглупявам с възрастта, не помнех рецептата, та тръгнах да търся в нета. И ето на какво попаднах:
Днес и аз реших да експериментирам и импровизирах, та ето за търсачите на новости една рецепта, която се оказа сполучлива:

1 банан
40-50гр овес
3-4 яйца
доза протеин (шоколадов вкус в моя случай)
шипка канела
шипка сол

Та, по тоя случай се замислих дали младежът, дето я прави тази рецепта, се чувства като животно, което го гушат с фураж или не се. Също така се замислих дали на човека със завидните баници изобщо му се прави секс. Което пък ми напомни един друг младеж във фитнеса, който обясняваше как сексът му пречел на фитнеса и много се дразнел от това. Оттам мисълта ми прескочи към надуваемите кукли. Може би не е зле да направят такива и за жени- няма да има голяма разлика. Вие хапвате ли си редовно дозата протеин или рискувате да нямате идеално тяло?
Между другото, ако си правите бананови палачинки да знаете, че препоръката да не се пасират бананите, а да се мачкат с вилица, е разумна, щото като се пасират се втечняват и става тегаво печенето. Също така рецептата две яйца+два банана май най ми допада. Е, с брашно по-лесно се обръщат, ама и не са така леки. А, да, по-добре не ги обръщайте с мятане на тигана, щото са по-леки и трябва по-голяма засилка, за да се отлепят, но тогава се обръщат на 360 градуса и няма файда. По-добре ги направете с по-малък диаметър и си ги обръщайте със шпатула. Дотук с чревоугодничеството. Сега за мебелите.
Някой да знае къде правят пейки и дивани по поръчка, ама сега ще ви кажа какви, за да не ме пращате да ровя в нета, че там са едни и същи.
Нещо такова искам. С удоволствие бих си го поръчала от фирмата, която го произвежда, но това ще може да стане, когато малкото ми счетоводно предприятийце стане баси якото счетоводно предприятие. Засега не е възможно. Та си търся някой, който може да ми направи нещо подобно, ясно е, че няма да е със същото качество и вероятно изглед, на по-прилична за мен цена. Не искам типична мека мебел, а лека и сравнително малка пейка с тапицерия, която лесно да местя, когато искам да си танцувам в хола и да си освободя пространство. Ако знаете къде правят такива неща, казвайте.
Излях се. Вие сте.

Най обичам да чета, ама не мога.

Тема Re: Бананови палачинки, зоб и мебелинови [re: hubavka69-110043]  
Автор Munyta (цяла)
Публикувано05.01.16 10:21

даже не знам за тези протеини, че трябвало да се хапват
избягвам да смесвам плодове с каквото и да е така че не правя палачинка с банан

за мебелите - в Сф не мога ти препоръчам майстор
но защо не си потърсиш готови с колелца , олекотени

Нещата се оправят най-добре и правилно за нас без нашата намеса

Автор BATHco (Bath`men Со)
Публикувано05.01.16 10:22

Тази "мебел" я спретвам за ден, ама без възглавниците .... Палачинките съм ги правил, ама с мед .... и не са моят гъдел ....

А ти май си повишила либидото си, нали!?

Don`t Worry! Be happy!
\\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"

Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано05.01.16 10:24

Точно до нас има един майстор, който прави мебели и тапицира. Навремето взех визитка за Анбра, когато тя искаше някакъв диван, но после си купи готов.
Ако настояваш ела, лично ще те заведа, че и ще се видим :)

Ше ти кажа едно, ако намериш и си закупиш нещо готово, при всички случаи ще ти е по-евтино. Частните услуги не са на ниски цени за съжаление.

Виж в Хоп мебелите, тия съм ги признала откъм цени и качество на продукция.
В Дружба 2 им е магазина.

Тема Re: Бананови палачинки, зоб и мебелинови [re: BATHco]  
Публикувано05.01.16 10:28

Е, трябва ми с възглавници, ама освен от тази фирма, други такива май не видях. Или са огромните тапицирани дивани, или само пейки. Пък аз искам лека тапицирана пейка.
Палачинките на мен са ми много вкусни. Понеже сурови банани не обичам, пък бананите съдържали магнезий и н`ам какво още, което трябвало да го ям, така ги поглъщам.
Що се отнася до либидото, то моето не е спадало, ама сега съм в период на чудене кого да оставя да го потушава и затова така по-активно ми присъстват сексуални мисли в главата.

Тема Re: Бананови палачинки, зоб и мебелинови [re: Munyta]  
Публикувано05.01.16 10:30

Търся си и готови, ама не намирам. На Икеа има подобни, ама хем са скъпи, хем са с едни грозни метални крачета, които ми създават усещане за болница. Аз обичам да има много дърво около мен. Така ми е по-уютно.

Тема Re: Бананови палачинки, зоб и мебелинови [re: Lira Emerald]  
Публикувано05.01.16 10:34

В Хоп-а не виждам баш такова нещо. А този майстор ще го навестя тази седмица. Ще ти се обадя по някое време. Благодаря!

Автор Munyta (цяла)
Публикувано05.01.16 10:38

съчетай ги

с майстора на дивана

да ги пробваш , колко е як дивана, и майстора

това по Хайтов разказа "Изпит" за бъчваря и бъчвата
да не се хванеш за думата/майтапа

Нещата се оправят най-добре и правилно за нас без нашата намеса

Редактирано от Munyta на 05.01.16 10:39.

Тема Re: Практикер-градинската мебелнови [re: Lira Emerald]  
Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано05.01.16 10:39

Дори виждам иманякои подобности, които искаш и са си комплект. За такава цена при частен майстор-забрави:)

ако пък си сковете нещо, ей ви възглавнички:

Виж и по Mr. Bricolage, градинските:)

В краен случай ковете нещо от европалети

Тема Re: Бананови палачинки, зоб и мебелинови [re: Munyta]  
Публикувано05.01.16 10:39

Е, то тогава знам и един майстор, който ще се отзове, ама точно него не искам да го избирам, щото целта е да се отърва, а не да се прикрепя.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.