|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
Тема
|
Новогодишната нощ
|
|
Автор |
Liya () |
Публикувано | 28.12.15 22:46 |
|
Къде ще посрещате Новата 2016?
Аз за първи път съм оставена самичка от най-близките - мъжа замина по служба, детето ще е с приятели.
Най-близките ми приятели отдавна са букирали и вече са заминали дори и една изпаднала от компанията приятелка ми предложи да ида в тях, където ще бъде заради майка си. Ще се почудя още малко, защото ми е странно да съм сама точно в тази нощ. Аз като тоталитарно чедо си имам новогодишната нощ за по-празник от Коледа - превъртане, загърбване, очакване на нещо чисто ново и различно... Много обичам момента, когато бие 12 и фойерверките!
| |
Тема
|
Re: Новогодишната нощ
[re: Liya]
|
|
Автор |
pyrvata (sladunka) |
Публикувано | 28.12.15 22:51 |
|
... аз ще съм с кака у тях, тоест в Родината... с детето... ще съм остаряла точно с една година предния ден и ще съм получила много подаръци... после ще ида до Варна и ... така...
| |
Тема
|
[re: pyrvata]
|
|
Автор |
Liya () |
Публикувано | 28.12.15 22:55 |
|
Ооо, колко хубаво звучи! Много настроение ти желая! Хайде, тръгвай - там ли си още?
Във Варна по купони?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
pyrvata (sladunka) |
Публикувано | 28.12.15 22:58 |
|
утре сутрин летя, надявам се някой заблуден сириец да не нацели самолета... а във Варна имам стари дружки... върнали се от америчко и английско... дано не ми мине котка път...
| |
|
ами ние години наред все по курорти, ресторанти, купони....
от 3-4 години сме си у дома. Вероятно сме уморени от ... дивотии.
от 3-4 дни се споглеждаме... май сме се застояли, но не сме сигурни, все още
та, на кантар сме...
а това, че ти ще си самичка не е проблем, според мен. Преди месец бях изоставена сама за севте от години през уикенда. Всъщност, сама си го пожелах, просто отказах да ида на спа с разни компании и се отдадох на спаНЕ у дома.
Боже, толкова ми беше хубаво. Сама, спокойствие, тишина
Може пък това да е твоята нощ
| |
Тема
|
[re: pyrvata]
|
|
Автор |
Liya () |
Публикувано | 28.12.15 23:15 |
|
Няма, няма - всичко ще е наред!
И мен ме е страх, че тези фанатици пак ще направят нещо, ама да се надяваме, че всичко ще е спокойно и празнично
| |
|
Ако реша да ида при тази приятелка, ще съм на съседната до теб улица перпендикулярно
Абе едно е самичка през уикенд, за което и аз си мечтая, друго навръх Нова
Готино си е на ресторант - сготвили са ти, музичка, танци, заря пред ресторанта или клуба - ти само се докарваш и отиваш
| |
|
не знам къде ще си перпендикулярно, защото имам две къщи, които обслужвам равностойно
знаеш ли, за мен новогодишната нощ не е нещо специално. Една нощ сама си е нищо спрямо уиекенд. В смисъл, че не е нищо особено. една нощ срещу две нощи. Голям праз
а има и друго ресторант, готино, сготвили, танци, заря.... не е баш така
ние години наред сме мечтали за обратното
| |
Тема
|
|
|
Автор |
pyrvata (sladunka) |
Публикувано | 28.12.15 23:29 |
|
аз го казах така в крак с времето, актуално... пък да не чува дявола, де...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
pyrvata (sladunka) |
Публикувано | 28.12.15 23:31 |
|
...ела в Русе... детето няма да усети...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
|
|
|