|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
Тема
|
Глупави въпроси
|
|
| Автор |
UnicaDonna (Заядница) |
| Публикувано | 26.11.15 12:15 |
|
|
Нека са накуп, щото я има по 2-3 отговора - я не.... пък и не заслужават по цяла тема.
1. Носите ли (вие или съпрузите/гаджетата/синовете ви), ПОТНИЦИ (бельо)? Зиме, лете?
2. Спазвате ли принципа, че една манджа, когато се сготви, ВЕДНАГА започва да ферментира и до вечерта най-късно трябва да се изконсумира, ако не - да се изхвърли? Или като ОГРОМЕН компромис - да се прибере в хладилника, може и веднага, след като изстине, и да се яда НАЙ-КЪСНО на другия ден?
3. Ако човек вземе да робува на понятието "вредни храни" - кое е по-вредно - чаша сок с консерванти (от кутия, примерно), чаша айрян, чаша кока-кола или чаша фанта/друга газирана напитка (за която знаете, че е с подсладител)?
Благодаря предварително за мненията ви.
Запазвам си правото да добавя още по-глупави въпроси...
\"Милиони години еволюция и накрая - Уникалната!!)))!\"
| |
|
|
|
защо да са глупави въпросите ? Просто са от типа анкета.
така само се обърквам, не знам какви отговори да дам, глупави или умни
Не , не нося потници, като е много студено слагам боди. ( Но имам потници в чекмеджето, за всеки случай)
мъжа ми също не носи потници, когато е студено ползва тенески. Даже няма потници в рафта за бельо. Такъв го взех.
Сина ми все още го убеждавам да слага потник, но скоро време усещам, че ще се възпротиви.
за манджите подкрепям теорията да не престояват в хладилника. Но това е свързано с ангажимента да се готви ако не всеки, то през ден.
За соковете - пия това, която ми се пие в момента, и въобще не и мисля колко са вредни, а съм доволна, че имам да пия нещо си, за да си утоля жаждата или крастата
Нещата се оправят най-добре и правилно за нас без нашата намеса
| |
|
Тема
|
Re: Глупави въпроси
[re: UnicaDonna]
|
|
| Автор |
Nerv (словопохотлив) |
| Публикувано | 26.11.15 12:47 |
|
|
1. Понякога нося потник под риза (не спортна) и сако. Предимно зимата.
2. Почти винаги остава нещо за прибиране в хладилника. Някой път го забравяме и после хвърляме мърши както казва жена ми.
3. Този въпрос не ми е в стихията. По принцип предпочитам вода или прясно изцеден сок. Сега вече под път и над път цедят. Песента на Лана дел Рей, която пуснах в другата ти дема (за Адел) третира едно такова питие "Диетична планинска роса". Постоянно се пее "You are not good for me but baby I love you!" /Вредиш, ми ала те обичам/ Т.е. лириката прави алюзия за човек, който лирическата героиня обича, но й влияе лошо в т.ч. на здравето. Самото питие "Diet Mountain Dew", според някои проучвания може да причинява рак. Животът е вреден по принцип. Голяма приятност, а па вреди.
ПП
Темата ти е хубава. И аз имам въпрос, Ще го задам по-късно.
прав или изправянРедактирано от Nerv на 26.11.15 12:48.
| |
|
Тема
|
Re: Глупави въпроси
[re: UnicaDonna]
|
|
| Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
| Публикувано | 26.11.15 12:53 |
|
|
1. Не. Не попиват потта под мишниците, не за друго. Предпочитам вместо потник памучна фанелка с ръкави. ("Фанелка" казвам и "фанелка" пиша, това е положението.)
2. Не. Естествено, в хладилника се държи, но може и по няколко дни.
3. Ъ?
3а. Не съм сигурна дали в сока има консерванти, не съм сигурна и дали всички до един са ама много, много вредни. Пия по много. Не мога да избягам от всичко изкуствено.
3б. Кво му е на айряна? Консерванти ли?
3в. Глюкозо-фруктозният сироп не е точно онова, което сме свикнали да разбираме под подсладители. Самата захар, както и медът, се разпада на, съответно се състои от глюкоза и фруктоза. А онея другите подсладители ги избягвам не само защото савредни, а и защото са гадни.
| |
|
Тема
|
Глупав въпрос
[re: Nerv]
|
|
| Автор |
Nerv (словопохотлив) |
| Публикувано | 26.11.15 12:54 |
|
|
Какво мислите:
4. Защо в нетя - някои мъже /без да крият иначе че са такива/ си слагат за аватар снимки на готини секси мацки (И обратното, готини мачета си слагат за аватар изображения на кочове)?
прав или изправян
| |
|
Тема
|
Re: Глупав въпрос
[re: Nerv]
|
|
| Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
| Публикувано | 26.11.15 12:55 |
|
|
Щото са им фенове (на конкретното лице или на изглеждащите като него) или се правят на такива, есте.
| |
|
|
|
Очевидно не съм достатъчен потребител на нетя и не съм попадала на такива феномени.
| |
|
Тема
|
Re: Глупав въпрос
[re: MupaM]
|
|
| Автор |
Nerv (словопохотлив) |
| Публикувано | 26.11.15 13:00 |
|
|
Даде де, ама има някои актриси/ актьори манекени или просто лица дето като ги видиш и таковата де. И да насочиш цялата тази енергия към някой виртуален непознат направо си е разсипия. (според мен)
прав или изправян
| |
|
|
|
Злите езици говорят, че и глюкозо-фруктозният сироп е доволно вреден... Пък и - имаш ли вяра на това което пишат по етикетите?(следващ глупав въпрос, но важен - интересуват ме мнения и по него) И когато е написано "подсладител" - откъде да знае човек какъв е точно той?
| |
|
|
|
И мен ме дразни това Л във фЛанелката... ама питах предимно за мъже, за да разбера дали съм отчайващо одъртяла, като се опитвам да накарам Уникалното да носи потник...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|