Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:32 02.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Книгата "селянинъt" излезе от печатнови  
Автор LeoS (стар член)
Публикувано12.11.15 17:11

Днес изтеглих тиража от печатницата.
Окончателно книгата стана 248 стр. след три редакции. Има четири раздела:
- за селото - 56 разказа;
- за града - 77;
- за живота - 49;
- ах, тези сънища... - 17.
Започва с 2 стр. "щрихи" от негови мнения и завършва с една страница за Сашо - компилация от ваши мнения за него, подписана с "Приятелите от клуб 40-50 на clubs.dir.bg".
Всичко е съгласувано с близките на Сашо - редакции, предпечат, графики, корици и т.н.
Забавихме се, защото в последния момент близките му настояха да отпаднат някои "по-пиперливи" неща и ни предоставиха да включим два негови непубликувани разказа в чернови, което тотално размести страниране, предпечат и др.п. На всичкото отгоре нашата печатница се оказа с поръчка за бюлетини за втория тур и закъсняхме с 5 дни. Ноооо, каквото - такова...

Това са кориците (с качество като за web):

Как може да получите книгата.
Най-напред да напомня идеята - приходите от книгата ще дарим на дома за стари хора в Добридол от името на клуба. Цената, на която ще се разпространява е 15 лв., но всеки може да я купи за повече или по-малко (вкл. 0 лева) - кой както реши.
1. Предлагам желаещите от СА да се съберем след десетина дни в някое кръчме и да ви донеса книги накуп. За целта е хубаво да заявите желание в тази тема за присъствие (и колко екземпляра желаете), за да знам колко книги да докарам. Нека датата е 27.11 (петък), а дотогава, ако се уточни кръчма за ККК, може да я тестваме с това събиране.
2. Ако има доброволци от ВА и БА, да ми се обадят на бележка, за да се уточним за подробности. Идеята е доброволците да съберат поръчките от Варна и Бургас и да пратя всички книги на един човек, а той да ги раздаде. При всички случаи сумата за доставката със Спиди ще е много по-малка, отколкото ако се пращат единични екземпляри.
3. Може да закупите книгата от онлайн книжарница ХуЛите от този линк:

(ако желаете книгата да купите на цена различна от 15 лв - напишете вашата цена в полето "данни за фактура" - иначе оставете празно, ако не желаете фактура, разбира се).
4. Заявки за книгата приемам на бележки и на leos@dir.bg

Това е от мен.
Ако имате въпроси - ще отговарям.

Тема Бравос.нови [re: LeoS]  
Автор Phillip (Швайнщайгер)
Публикувано12.11.15 17:32

Всичко е ясно.

ЛеоС> Забавихме се, ...

Не сте/сме. Реално основната работа по книгата отпочна март месец, а влезе в редакцията септември. Сега сме средата на ноември. Т.е., ако някой може да издаде, каквато и да е книга по-бързо, здраве му кажи.

___

... тулибу дибу даучуу ...
(Валентина Хасан от Music Idol 2008)

Тема Re: Книгата "селянинъt" излезе от печатнови [re: LeoS]  
Автор Molly (Перушанова)
Публикувано12.11.15 17:48

браво

ще поразпитам нашите клубари тук и ще ти пиша бележка

\"Мекотата, е, най- твърдото нещо на света!\" (психопрофил)

Автор kotarak_a (познат)
Публикувано12.11.15 18:38

Направо съм очарована от корицата!
За съдържанието съм сигурна.
С нетърпение очаквам да видя подредбата.

Предпочитам оптимизъм, но ме избива на реализъм. /Пътник/

Автор UnicaDonna (Заядница)
Публикувано12.11.15 19:55

Поздравления за всичко!

\"Милиони години еволюция и накрая - Уникалната!!)))!\"

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано12.11.15 20:09

обложката е супер и казва това, което трябва и да каже.

А по останалото - делегирал съм на софийска клубарка да ме заима с един екземпляр. Предполагам, няма да е проблем?

Публикувано12.11.15 20:27

Книгата ще се продава ли и по други книжарници и ако се снабдим оттам - приходите ПАК ли ще отидат за споменатата от теб цел?

Тема Re: Книгата "селянинъt" излезе от печатнови [re: Silverado]  
Автор LeoS (стар член)
Публикувано13.11.15 13:08

разбира се, че няма проблем

Тема Re: Книгата "селянинъt" излезе от печатнови [re: UnicaDonna]  
Автор LeoS (стар член)
Публикувано13.11.15 13:14

книжарниците работят с чужди издателства с комисион в диапазон 40% - 60%, което автоматично ни отказва да ги ползваме за тази специфична цел - да дарим приходите.
т.е., книгата ще се продава САМО по указаните начини.

- - - - -
ако те притеснява анонимността ти, бих казал, че е излишно.
заявките към онлайн книжарницата ни се обработват от дежурни, които се сменят постоянно, а аз не участвам :)))

Публикувано13.11.15 13:26

Неее, изобщо няма общо с анонимността. Близка моя роднина работи в една от най-големите книжарници и най-често си купувам книги оттам, носят ми ги на крака вкъщи... Всеки с навиците си.

Няма значение - ще си я поръчам от сайта, който си дал.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.