|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
На моя близка приятелка са направили фалшив профил във фейсбук.Свалили са снимки от реалниа и профил и са направили друг с друго име,като наред с нейни снимки,има на други жени,снимани самонв гръб с почти голи задници. Под нейните снимки \ отбелязвам,че тя е нормално облечена\ има много коментари на заблудени тъпи мъже от различни народности.
В случая какво може да се направи,за да се прекрати това¿ Много приятели опитаха да установят контакт чрез съобщения към въпросния мъж,или жена но без резултат.
Тук сте умни хора ( чета ви) и мисля,че мога да получа отговор кск да се справим
| |
|
Е, Фейсбук няма ли си администратори?
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
|
Докладвай проблема на фейс бук хеад офиса и ще изтрият профила а през това време може да го блокирате.
ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ
| |
|
Има,администратори и тя алармира за това.Реакция никаква
| |
|
Да пише че руснаци са и хакнали профила, и го използват за пропаганда.
Bеer? Mоre?
| |
|
Не мисля, че си струва да доказва, че няма сестра или че тя самата не е курве.
Ако е курназ ще премине през това като изискана дама с високи токчета през локва, на слизане от кофти спряло лимо.
Всякакви обяснения (различни от А.) "нямам профил във ФБ" или Б.) "този профил е фалшив" и да даде линк в собствения си - лоша реклама няма.) са безмисленни и така ще се окаля все повече и повече. Да бъде каквато си е, пък който е тъпанар да се влияе от фейсбук фейк си остава за негова сметка.
Знам, че никой не обича шегите на гол гъз, но понякога трябва да се направим, че и на нас ни е смешно или просто сме над тези неща. Светът е сцена - знаеш!
прав или изправянРедактирано от Nerv на 22.10.15 11:47.
| |
|
В началото на 2000-та, зората на сайтовете на запознанства, позната бе споделила, че нейна снимка е сложена на профил в Елмаз мисля.
Ходи в полицията, изнамериха жената, която е злоупотребила с нейната снимка/ сканирана от обща/, предупредили я да я свали и никакви други санкции нямаше впоследствие.
А тогава нямаше още Фейсбук. Аз мисля, че с излагането на снимки в публичното пространство вече човек поема и риска да се злоупотреби с тях.
| |
|
За съжаление зловредните винаги имат преднина;)
Светият Дух намира почва в търсещите и не съвсем закоравелите
| |
|
Все по-често с годините влиза единствено въздишката - *Битият бит.*
Последствията всеки да си ги износи докрай лично.....дава му се зелена светлина за тоя лукс.
Темида спи, обществото дреме, толерантността расте...
И т.н.
| |
|
Да. С корекцията, че Темида много добре си гледа интереса, спазвайки закона както и е кеф(да го извърти). В свой, не обществен интерес.
Светият Дух намира почва в търсещите и не съвсем закоравелите
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|