|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | (покажи всички)
|
Ъъъ...?
Моля?
Това защо?
единак, в синьо.
| |
|
Не, само екстраполирам)
Сега вероятно са вече стотина хиляди, по много консервативна преценка. Зарежи официалните данни :)
В последните дни ХВАЩАТ между 50 и 200 на ден.
-колко не са "хванати" е друго нещо.
Значи, по официални данни са десетки хиляди.
Най-вероятно са поне стотина хиляди в страната - легални, нелегални, в махалите. все едно.
Според теб, аз манипулирам, екстраполирайки, че за десет(хехе!) години биха могли да станат десет пъти повече?
И съм фашизоид:)))
Кефите много, как се мятате като малачета в някакви измислени етикети.
Светият Дух намира почва в търсещите и не съвсем закоравелите
| |
|
Понеже казваш: Много ще ми е интересно да видя как някой забранява нещо на швед или норвежец. Хеле пък да става въпрос за престъпления от мюсюлмани.
Та ето ти едно материалче, което може би ще ти е интересно:
Разказва се за изнасилена от суданец мюсюлманин активистка на НПО-то "Без граници", която е била "помолена" да не раздухва тоя дребен инцидент, за да не прецаква каузата.
Да им сера на каузата <-- би казала бабата на една от тукашните потребителки.
| |
|
Какин, моля те, нека да преведем на български това, което пише в линка ти:
100% от изнасилванията в Норвегия са извършени от мюсюлмани.
| |
|
По умните хора търсят само едно - как да гепят повече.
Поне от тази страна на барикадата. Щото - ако бяха умни наполовина на мен, или Киро - за теб не знам, та ако бяха наполовина умни - щяха да знаят че най-добрия начин да се справиш с бежанците е като предотвратиш бежанската вълна. А не като я създаваш.
Айде - Сомалия не им беше достатъчна като пример. И Ирак и Либия - еба си мамата.
За къф ум иде реч, като и на тъпанар като мен беше ясно какво ще стане? Не в подробности разбира се.
Колко държави трябва да бъдат избомбократирани, та на по умните от теб, да стане ясно че колкото повече бомбократират - толкова повече бежанци?
На теб ясно ли ти е че колкото повече бомбократираш диктаторските режими с цел да им гепиш нефта - толкова повече бежанци се генерират?
Bеer? Mоre?
| |
|
Нищо няма да си даде:)
Той така, по принцип. Общочовешки ги обича.
И иска ние с теб да ги гледаме, а той да си го общочовешква...:))
Светият Дух намира почва в търсещите и не съвсем закоравелите
| |
|
Хех.
Ай ся реши - Тези млади талибани и Няма въоръжени до зъби муджахидини
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
Re: Въоръжена група на границата?
[re: PYTnik]
|
|
Автор |
bira_more (бира) |
Публикувано | 16.10.15 15:01 |
|
А трябва задължението на граничарите да бъде - спиране, вкл и със неограничена стрелба.
Bеer? Mоre?
| |
|
Отново лъжи.
Къде си ме видял дори да намеквам, че ги обичам? :-)
Ай стига де :-)
единак, в синьо.
| |
|
Но това е точно нападение на ИД.
А твоето са напъни престъплението да бъде омаловажено.
Bеer? Mоre?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | (покажи всички)
|
|
|