|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
За Лира, за астроложки, врачки и т.н.
|
|
Автор |
Entrepreneurial Spirit (inEnterprise) |
Публикувано | 10.08.15 20:57 |
|
Картата на Спирит:
| |
|
На астрологията вярвам, на хюмън-дизайн не.
| |
Тема
|
Re: За Лира, за астроложки, врачки и т.н.
[re: Lucky Eva]
|
|
Автор |
kiko64 (мазен кръчмар) |
Публикувано | 11.08.15 01:04 |
|
Аз вярвам във Великия Рептилий от Алдебаран!!!
И в това , че всички трябва да станем вегетарианци !!!
Да се пречистим телесно , за да може да сме вкусни , когато кацнат рептилиите и почнат да ни ядат!!!
Така че , Братя Съклубаре !!! Откажете месото пълно с хормони и антибиотици !!!
Спрете алкохола!!! ( той става само за колекциониране ) Откажете цигарите !!!
Пречистете телата си ,както го изисква от нас Великия Алдебарански Рептилий !!!
Шийте гоблени и чакайте престигането му !
Корабите ще кацнат на 15.15.2015г.
пп. Киро , ако ме банне за религиозна пропаганда в клуба , ще бъде изяден пръв от рептилиите!!! Така ми казаха , когато бях умрял , но се върнах от мъртвите!
Новият ми стар сайт :
Редактирано от kiko64 на 11.08.15 01:07.
| |
|
Много сме! Силни сме!
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
|
Защо?
Честно казано никой не може да предвиди какво ще му се случи след 5 минути, ако му е писано да има приключение, но все пак науката си е наука.
| |
|
От вчера в групата ми се присъедини и 1 женски лъв.
Загазих я.
| |
|
ХД е измислица на някакъв австралиец ли беше или канадец, не помня вече. Той приема, че се построяват 2 карти - едната наталната/рождената, както я приемат астролозите/, а втората се строи с начало на 88 градуса назад в астрологичния кръг. Тези 88 градуса се приемали, защото тогава се вселявала душата. 88 градуса отговарят приблизително на 88 дни или 3 месеца преди раждането. Това е 6-я месец от бременността, тогава може да има раждане, като при това става въпрос за съвсем нормални индивиди. Е, да де, но аз съм родена в началото на 8мия месец, това значи ли, че душата ми се е вселила няколко месеца по-рано и защо? А има и хора, оцелели след раждане в 6тия месец, значи ли че душата им се е вселила още в третия месец и как така се е вселила в тяло, което не е още развито и защо? Изобщо, знае ли някой кога се вселява душата и на базата на какво се твърди това? Допуснали са, че се случва, когато физическото тяло е готово да оцелее самостоятелно извън утробата на майката, но какво става дизайна на хора, родени преждевременно?
Втората карта, която се изчислява, носела наследствени характеристики, които се изявявали напълно несъзнателно и били видими отстрани. Интересно че я наричат карта на генетичния код на човека.
Към планетите включват и позицията на Земята, която винаги е в точна опозиция на слънцето. И така се оформя един кръст. Слагам картинка, на която се вижда.
Този кръст се нарича още инарнационен кръст. Има 768 инкарнационни кръста (64 хексаграми х 12 профила):
448 - свързани с лична съдба.
256 - надличностна съдба
64 - фиксирана съдба.
Основния кръст в зодиака свързва средните точки на фиксирания кръст - това са 15° скорпион /там е поставена 1ва хексаграма/, 15° телец, 15° лъв и 15° водолей. Наричат го "кръста на сфинкса" Заедно с кардиналните 0° - който кръст наричат "каналът на любовта", зодиака се разделя на 8 части.
Абе, според мен ХД е една пълна боза, сътворена на базата на астрологията и развинтената фантазия на хора, които искат да спечелят пари. Добре измислени и добре дизайнерски оформени глупости.
Според мен духът се вселява при раждането на бебето и си отива при физическата смърт.
ХД не е предсказателен, той се само описателен.
| |
Тема
|
[re: kiko64]
|
|
Автор |
Munyta (цяла) |
Публикувано | 11.08.15 21:13 |
|
най-сигурния начин да бъдем изядени е като станем тревопасни
Кой яде месоядни твари ?
Кико ти си подстрекател
| |
Тема
|
[re: Lucky Eva]
|
|
Автор |
PYTnik (Оня) |
Публикувано | 11.08.15 21:16 |
|
Аз пък като гледам бокс и при нокаута виждам как духът излита през главата на човека и тялото се строполясва на пода...ебаси, като торба с кокали..
А това: "Абе, според мен ХД е една пълна боза, сътворена на базата на астрологията и развинтената фантазия на хора, които искат да спечелят пари. Добре измислени и добре дизайнерски оформени глупости" духовете ли го правят или торбите с кокали???
Ти в какво вярваш?
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
Тема
|
[re: Munyta]
|
|
Автор |
PYTnik (Оня) |
Публикувано | 11.08.15 21:19 |
|
Кико е заложил на бита карта. Ние сме хищниците и сме изяли рептилите...и как ще ни ядат рептилите като сме ги наврели чак под земята...
Кико от недояждане вече няма връзка с мозъка и говори глупости..
Не ми е наблизо той, само за една седмица ще залюха мастика и рептилски пържоли..
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|