|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Ваша съклубарка ...
|
|
Автор |
dolphinclio (Пържолка) |
Публикувано | 24.07.15 00:31 |
|
...ме подмами, че няя ме изгоните и баннетe ако малко преди 40 стъпя плахо при вас
Моля ...кажете ся ....фатки, чалъми и противоотрови спрямо мъжете гордо стъпващи в 40-те ?
Да знам какво ме чака..... след ден-два ?
Убийте ме с камъни ако това е обичаят
| |
|
Туканка жини дето търсят чалъми против мъжете 40+ ни не требат!
Приемаме само такива, дето им налитат!
| |
|
Мен ме приеха преди 40. Завиждаха ми на младостта и хубостта, на акъла и способностите. Скърцаха със зъби жените, мъжете ми пишеха бележки денонощно, но ме приеха все пак.
Лигавя се естествено
Добре дошла!
За мъжете... бе като жените са обикновено. Същите като на 35 и 45. С 2 бръчки, 2 кила, 2 кредитни карти, 2 часа овъртайм, 2 фусти, 2 мъжки играчки, 2 тласъка по-малко или повече
| |
|
Кво се праите, че ви аресва като ви налитат ....като моя само бега
Това 40-те определено са си нещо като 20-те по 2
| |
|
2 кучета, 2 коли, 2 бири и музиката да свири
Истина ли е, че не трябвало да се чества по някакви-мити измислени суеверия ?
Все пак си е някак си половин живот + - 2 ....мисля, че си заслужава бурното отбелязване ?
| |
|
Страшно ни аресва като ни налитат!
.като моя само бега
Ся.... На един нАучен конгрес,, докладчик говори от трибуната на тема - сила на инстинктите. И докладва експеримент : куче, хранено, поено и с женска за един месец, после затворено за седмица без храна, вода и женска. Пускат го, то отива първо пие вода, после яде, после оножда кучката. И следователно - казва докладчика - най-силна е жаждата, после глада, после нагона. Благодаря за вниманието, има ли въпроси от аудиторията?
От последните редове, един старец вдига потреперваща ръка.
- Заповядайте колега - казва докладчикът.
- А пробвали ли сте с чужда кучка? - пита старецът...
Редактирано от oberleutnantRzevski на 24.07.15 01:23.
| |
|
Все съм на обратно, та май само тази годишнина съм празнувала с кеф. Добре, че го направих, защото за 50 - годишния юбилей нямах никакво желание за празнуване.
| |
|
Ха, добре дошла!
Само на Ржевскийй няма да налиташ, че много опашка има при него!
| |
Тема
|
Re: Ваша съклубарка ...
[re: dolphinclio]
|
|
Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ) |
Публикувано | 24.07.15 08:29 |
|
Добре дошъл, повратен момент за 40 те за всеки, да не ти пука, животът сега започва, смело напред и с положителна нагласа
ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ
| |
|
Тук има няколко перспективни ергени (първо, второ и.т.н. издание) на 40+ лазарника. Може да им налиташ и други им налитат, но повечето клубни ергени некак се ошумоляват безидейно, петилетките си минават и нищо и половина.
Искъра е замърсен! Даже ухае неприятно понякога!
(екоактивист по радиото)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|