Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:15 12.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Не, че нещо, но....нови  
Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ)
Публикувано23.07.15 18:46

Все пак...питам се, ако в България имаше задължителна казарма както преди 89, ако имаше ред, отговорност, власт и полиция, която наистина да си изпълнява задълженията, а не да си плете корупционните схеми...щяхме ли да сме свидетели на този ужас ПОБОЙ над 3 годишно дете от 18 годишни хъшлаци, които сега би следвало да набиват крак някъде и да се научат, ако не на друго то поне на дисциплина...щеше ли да има фашизирани дебилчета, които да пребиват стар човек в парка пред внуците му...щеше ли да има развилнели се цигани, които да крадат и убиват млада студентка до гарата във В. Търново и да грабят старите хора по селата, щяхме ли да имаме вече две, три поколония унищожени душевно и доведени до скотове....индивиди .....мисля , че не......балканците имат нужда от здрава ръка, а хъшлаците от 2 години казарма, а техните алкохолизирани родители имат нужда от трошене на камъни за да им дойде умът в главата...не ..не съм червен комунист, напротив обичам демокрацията и европейските цености ( без гейските , ако може) ....но просто според мен България и някои неийни елементи, не мога да ги нарека хора...не са дорасли за това....

ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ

Тема Re: Не, че нещо, но....нови [re: dymo]  
Автор PekoHcTpykTop (дарвинист)
Публикувано23.07.15 18:53

Демокрацията и свободата са всеобщото желание на народа (вкл. и твоето), всеки намек за друго предизвиква бурна протестерска реакция. Българите, като цяло, са силно феминизирани (мислят като жени), което ги лишава от способността за анализ на обективната действителност.

И не правильно думать, что есть чьим-то богом обещанный рай...

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано23.07.15 18:57

а кажи го по кратко, де.
Днешните ценности е@аха мамата на вчерашните ценности.

Тема Ми проблема, според меннови [re: dymo]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано23.07.15 19:07

е че ние получихме свобода. Ама свобода, най-вече от отговорност.
Те, ако можеше всеки да носи отговорност - за думи и действия/бездействие - можехме да сме много по добре.
Но какво имаме:
1. Ми те деца.
2. Не са чак толкова виновни, трябва да получат втори шанс.
3. Е айде сега - бития бит, вместо да разрушим още 2 живота, ние ще им дадем още шансове.
Така де - човек убил десетки деца - Брейвик получава 21 години - значи за едно пребито дете, или пребит старец - няколко месеца?

За армията - много ме кефи принципа на Междузвездните рейнджъри - службата е доброволна (и трудна за изкарване) .
Но, ако не си служил - не можеш да избираш, не можеш да бъдеш избиран.

Bеer? Mоre?

Автор oberleutnantRzevski (същият)
Публикувано23.07.15 19:11

Бе.... в тая жега, дай по-добре да си говорим за хамаци.

Тема Re: Ми проблема, според меннови [re: bira_more]  
Автор oberleutnantRzevski (същият)
Публикувано23.07.15 19:12

Sic!

Тема Re: Ми проблема, според меннови [re: bira_more]  
Публикувано23.07.15 19:36

Добър е принципа за избора да...

ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ

Тема Re: Не, че нещо, но.... [re: oberleutnantRzevski]  
Публикувано23.07.15 19:38

Така е...и аз се опитах...но то може ли човек....отвори бг вестник он лайн и го заливат л@на....не ставА

ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ

Тема Re: Не, че нещо, но....нови [re: Silverado]  
Публикувано23.07.15 19:39

Не, че не останаха сериозни хора, деца и семейства, но този случай с детенцето на 3 години е ...прекален, а какво между другото възнамеряват да правят с Конституцията...просто с две думи, нямам нерви да прочета просото, мерси!

ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ

Автор PYTnik (Оня)
Публикувано23.07.15 19:49

Много ни тревожиш, и тази нощ няма да спя от мислене.

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.