Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:37 20.06.24 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Един въпрос ни в клин ни в ръкавнови  
Автор GlNK (Гинес)
Публикувано19.06.15 15:50



Здравейте! Спомняте ли си коя клубарка прави "Поумнял Карфиол" преди 7-8 години? Имаше и снимки. Аз намерих само темата на Уф, но там има само описание на процеса без снимки.

Помогнете да намеря по-старата публикация, моля.



Тема Re: Един въпрос ни в клин ни в ръкавнови [re: GlNK]  
Автор Fish L (Емарципанена)
Публикувано19.06.15 15:53



Кажи, Гинес! Аз съм я правила няколко пъти, но не мисля, че някой преди Уфчето беше писал за тази рецепта.



Тема Re: Един въпрос ни в клин ни в ръкавнови [re: GlNK]  
Автор spunk (капризната)
Публикувано19.06.15 16:04



Ооооо,Гинче!!Да влеза и право на теб налитам , цунк!
Не знам какво още ти трябва за рецептата,но аз ще си позвля някои забележки)))
Карфиолът е нежен,вари се бързо,това за п,улвин час вАрене е ерес!главата ще се разпадне!
По- правилният начин е да омекне на пАра,но не до пълно сваряване,за да запази форма,вкус и издържи последващата обработка!!Сори Уфката!)))





Тема Re: Един въпрос ни в клин ни в ръкавнови [re: Fish L]  
Автор GlNK (Гинес)
Публикувано19.06.15 16:04



Ми.... аз си спомням снимките.



Тема Re: Един въпрос ни в клин ни в ръкав [re: spunk]  
Автор GlNK (Гинес)
Публикувано19.06.15 16:07



Благодаря за забележките. Сега в една група на фейса се коментира карфиол ОБВИТ в кайма и аз им писах за нашата рецепта, но ме освиркаха. Търся доказателства.



Тема Re: Един въпрос ни в клин ни в ръкавнови [re: GlNK]  
Автор spunk (капризната)
Публикувано19.06.15 16:07



Да добавя - най- подходящо за карфиол е ким!!, отделно за каймата - смлян кимион





Тема Re: Един въпрос ни в клин ни в ръкавнови [re: Fish L]  
Автор Nerv ()
Публикувано19.06.15 16:08





Повечето думи са метафори, сгъстени под налягането на вековете

Тема Re: Един въпрос ни в клин ни в ръкавнови [re: GlNK]  
Автор spunk (капризната)
Публикувано19.06.15 16:09



Е верно,че лисиците имат отделен вкус





Тема Re: Един въпрос ни в клин ни в ръкавнови [re: Nerv]  
Автор GlNK (Гинес)
Публикувано19.06.15 16:11



Ауууу! Голямо благодарско. Точно това търсех.





Тема Re: Един въпрос ни в клин ни в ръкавнови [re: GlNK]  
Автор spunk (капризната)
Публикувано19.06.15 16:12



Видя ли ,че Мирър е писала " до полуготовност" ,това е най- важно за визията и вкусЪ




Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.