|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
Тема
|
Честито! Имаме дифтерия!
|
|
| Автор |
cyrus9358O ( ) |
| Публикувано | 10.06.15 10:38 |
|
|
- благодарение на изкукалите антиваксъри!
Спокойно, бг-мами! Това е само началото.
!!
| |
|
|
|
Такива неща ще има все по-често и ще са с все по-свирепи последствия.
Eight more children infected with diphtheria
| |
|
|
|
друг ни е проблемът, но едва ли ще ме разбереш. Вчера ходих в ХЕИ, за да занеса една здравна книжка за печат, а те ме накараха да платя за друг човек без да му видят очите. А да не ти казвам къде работи въпросния човек, че няма повече да хапнеш луканка. Хей така - прибират ти парите и слагат печат без да се правят никакви изследвания. Пък после си се ваксинирай, няма лошо.
| |
|
|
|
Ъъ...?
| |
|
|
|
кое точно не разбра ? Че издават здравни книжки на хора, които работят в хранително-вкусовата промишленост без да им видят очите, камо ли да им правят изследвания ? Това ли не ти стана ясно ?
| |
|
|
|
Не, не ми стана ясно(а и от който и да е по твой коментар по каквато и да е тема няма как да ми стане ясно друго, освен багажът ти) какво общо има това с темата. Не говорим за книжки и за неваксинирани идиоти, които са формално ваксинирани. Дай, недей да флудипш темата, а си пусни друга. В нея се съгласявайте взаимно с Уни, Пуни и Мууни ;)
| |
|
Тема
|
Ясно.
[re: nbb]
|
|
| Автор |
Phillip (Швайнщайгер) |
| Публикувано | 10.06.15 10:57 |
|
|
А пък ти си съучастник в това грозно престъпление!
| |
|
|
|
не съм, защото човекът си е направил изследвания в друга лаборатория, заверил си е книжката при личната лекарка след като е минал на преглед и трябваше да ми сложат само печат. Да, ама не. Накараха ме да платя без да ми кажат за какво точно плащам. Днес като ми дадат книжката, ще ми дадат и фактурата, за да видя за какво плащам. Ще видим какво ще се случи и ще ви разкажа.
| |
|
|
|
е теб говорим на различни езици и няма как да се разберем. Така е.
| |
|
|
|
и спами в темата на админа
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|