Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:59 17.05.26 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Другарю Кире,нови  
Автор DyadOmraz (ветеран)
Публикувано17.05.15 10:43

Имам предложение за сделка.

Както знаем, Софка биде изпратена на заточение в Дирбекир по обвинение в съзаклятническа дейност (формулировка: опит за интрига).

Също така знаем, че Софка е... да кажем, че си има някои кусури (кой няма?).

Сред тези кусури обаче, не намират място, злоба, подлост и интригантстване.

По повод на горното, предлагам Софка да бъде амнистирана, а за да не подкопаваме увереността в строгостта на дирската власт, аз се наемам да доизлежа определения й срок (Илинден май беше).

Мисля, че това е предложение, което устройва всички заинтересовани и очаквам да бъде прието.

Тема Re: Другарю Кире,нови [re: DyadOmraz]  
Автор MilaO6 ()
Публикувано17.05.15 10:53

Най-после един проблясък на мисъл! Нищо, че пак е продиктувана от палячовщина, която иска да мине за доблест и чест!

Тъкмо повод да помоля Киро да върне Софка, тъй като се появи друг клубник с много по- лайнян и дриСлив език от нейния.

Редактирано от MilaO6 на 17.05.15 10:53.

Тема Re: Другарю Кире,нови [re: MilaO6]  
Публикувано17.05.15 10:55

Благодаря за подкрепата!

Поради ниския ми авторитет пред началството, моля за вашата подкрепа на предложението! Достатъчно е да сложите "+1".

Благодаря!

Автор Lucky Eva (независима)
Публикувано17.05.15 10:57

+1 от мен

Автор БoзaKocмaтa (Б.К.)
Публикувано17.05.15 11:06

толкова внимателно чета явно, след като не съм разбрала, че софка има бан.
разбирам жеста, но не виждам защо ти да трябва да поемаш санкция на друг.

дори да не съм съгласна с някои неща, което пишеш и с начина, по който избираш да ги формулираш, ми се струва, че когато те няма, клубът по-скоро губи.

намират се достатъчно хора, които те четат и намират смъсъл да продължават да те четат.

Редактирано от БoзaKocмaтa на 17.05.15 11:09.

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано17.05.15 11:07

аз, като човек с мръсно подсъзнание, подозирам, че целиш двоен удар с туй си предложение.

А то е, че Софка ще си "отработва" с теб амнистията, а ти ще и диктуваш какво да пише/без правописни грешки/ и пак ще си в клуба, един вид.
И другото - че Софка е нащракала през "отпуската си" доста фотки и като се върне ще навре Ауся на кучето в тъмното място с качество и най вече с количество.

Тема Re: Другарю Кире,нови [re: БoзaKocмaтa]  
Автор Lucky Eva (независима)
Публикувано17.05.15 11:08

Не разбрах, че Дядото иска размяна. Аз съм против бан на Софка, но и Дядото да остане.

Автор Crrafterr ()
Публикувано17.05.15 12:09

sofka няма бан, а е с

- доколкото си спомням случката. Мотивът бе именно интригантстване, така бе написано.

Съответно, може би трябва отново да се регистрира като потребител
Това е някаква нова мярка на наказание - "".

Редактирано от Crrafterr на 17.05.15 12:15.

Автор vozac (Driver)
Публикувано17.05.15 12:35

-1
стой си тук, ако не ти харесва, не пиши, ако не ти се пише
Софка е със заличен профил, четох там какво се е разправяла с Киро, нейна си е вината, заличавено й е наказание
Те не можеш да го излежиш

Тема Re: Другарю Кире,нови [re: БoзaKocмaтa]  
Публикувано17.05.15 12:37

Как що? От егоизъм.

Клубът ми скача по нервите.

Ето, вчера пуснах, според мен смислена тема, за да споделя свои предположения п омног осериозен въпрос и да разбера изглеждат ли смислени и правдоподобни. Е, веднага ми се навря едно гъзобразно и ме подсети, че в този клуб, човек не бива да е сериозен и да говори за истинските си мисли. Изтрих си темата, щото не ми се спори с гъзообразни и аслайнари, но пък се навря една бира, пардон две бири и почна да ми чете конско за морал.

Еее, както казват варненци - КАФА!

И понеже съм слабохарактерен и се поддавам на поривите си, искам под благороден претекст, някой да ме прати далеч от клуба, та да си починем всички.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.