|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
Тема
|
Лош човек
|
|
| Автор |
loverrock () |
| Публикувано | 23.03.15 12:30 |
|
|
ли съм, че не изпитвам съпричастност към тези родители, а само към децата?
domino dancing
| |
|
|
|
Не, не си лош човек, просто си все още доста МЛАД човек:)
Като минеш по пътя ще усетиш нещата и по друг начин.
В подобен момент се гледат само -ФАКТИТЕ и по-малко се философства:)
Дали изпитваш съпричастност или не е подробност. ФАКТ са децата и е ФАКТ, че хората си се грижат за тях! Вижда се, че децата се чувстват добре с мама и татко! Гледани са-ФАКТ! ФАКТ е че положението им в момента е спешно!!!
ФАКТ е , че у нас няма специализирани социални програми за наистина многодетни семейства...да кажем с повече от 8-10 деца.
Подобна тема имаше навремето наоколо и съм поствала линкове с руски семейства, с 8-10 и повече деца, нямам време в момента да търся линковете, като изпишеш в Гугъл на руски по тематиката ще видиш. Там имат специални програми-заделяния от парите на олигарските за осигуряване на жилища /не голями/, но пак е покрив и организации за подпомагане обучението на деца от подобни фамилии. Хората са щастливи и благодарни!
Но става дума само за фамилии от 10 и повече души, разбирай 2-ма родители и останалото дечиня!!!...едно такова руско семейство има 18 деца даже...бели, руси хора, читави и образовани...майката беше с театрален институт даже.
п.с. Предполагам у нас този проблем с многодетни семейства се позамазва заради циганското мнозинство от подобни стенденция за паразитиране, а не от любов към децата ...тежък проблем! Много тежък имайки се предвид нашата БГ действителност.
Ако наистина някой е в състояние да помогне с обитаема къща /не руини!!!/ или поемане на част от наем, хайде да не е целият...би било добре. Но знаеш у нас няма кой знае колко люде с пари, които биха се заели с подобно дело. (Такива с пари има, но не се занимават много-многос подобни неща...ФАКТ)
Манталитет и народностни характерности...ФАКТ!
Let your soul be your pilot!Редактирано от Lira Emerald на 23.03.15 12:58.
| |
|
|
|
Не реалист.
\"Понякога плащаме най-скъпо за безплатните неща.\"Алберт Айнщайн
| |
|
|
|
Не си!
Баси! И продължават да правят деца!
| |
|
|
|
Добре де, повече от година се надяват на благодетели, а са направили още едно дете?
domino dancing
| |
|
|
|
Поне са създали 10 българи. Циганите се множат и увеличават циганите.
Щом имат желание да правят българчета, държавата трябва да ги подпомогне. Това са смели хора, аз не съм от смелите по този въпрос.
| |
|
|
|
Лира, изобщо не съм съгласна!
Може да са русички и белички, но са дебилни, като родителите си.
Дадена им някаква вила да ползват.
Ми подредете я бе, погрижете се за нея!
Нахвърляли си партакешите, проблема им бил, че нямало баня!
Ай сиктир мърльовци!
Човека, който им е плащал наема една година и им е превеждал помощи в банковата сметка не случайно се е отказал!!!
Помисли!!!
| |
|
|
|
Хаха. А, де?!!!
| |
|
|
|
То па едни българчета!!!
Загледай ги. Половината са умствено недоразвити.
| |
|
|
|
Смели или безотговорни?
\"Понякога плащаме най-скъпо за безплатните неща.\"Алберт Айнщайн
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|