|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Естетична тема
|
|
Автор |
UnicaDonna (Заядница) |
Публикувано | 26.01.15 21:32 |
|
Отдавна се дразня, но днес ми се случи няколко пъти и направо се отвратих...
Единият беше седнал пред пианото с гръб към мен и свиреше. Вторият се беше навел и бъркотеше нещо в двигателя на колата си. Третият беше клекнал пред детето си и му завързваше обувчицата. И на тримата доста отчетливо им се виждаше..."касичката". Добре "залесена".
Еми - кой каквото ще да казва - за мода или непукизъм - това е гадно. Съвсем ли се изкривиха понятията ни за естетика??
Бунтувам се!
| |
|
Затова е добре да си държат боксерките на кръста, а джинсите - закрепени на полоин ханш
Хахаха сещаш ли се за серията с Мистър Бийн, който има час пи зъболкаря и закъсняваше. Миеше си зъбите в колата и се изплю в задното деколте на един, който поправяше колата си
| |
Тема
|
Re: Естетична тема
[re: c@t]
|
|
Автор |
UnicaDonna (Заядница) |
Публикувано | 26.01.15 21:51 |
|
Затова е добре да си държат боксерките на кръста, а джинсите - закрепени на полоин ханш
Ама те и боксерките им се бяха смъкнали ДОСТАТЪЧНО...
Наистина ли никой вече не държи сметка как изглежда ОТЗАД? Само и само да е "по модата"??
Айде, късокраките мацки с бричове, които, облечени в панталони с ниски талии, изглеждат три пъти по-късокраки, или тип козуначени рубенсови дами, на които всичките им паласки преливат обилно над ниската талия, са направо кошмарни, но това е просто въпрос на "хубост". Ама голите мъжки задници просто ми идват в повече няколко години вече!
| |
|
Аз отдавна не съм виждала мъжко деколте публично и наживо. Но както писах, носят боксерките нормално на кръста, а джинсите едва се държат на задника. Добре че имат другите гащи отдолу
А жени с тясни плитки джинси със чакс е най-ужасното нещо (освен ако имат мегадълги крака). Аз като нося тесни джинси, винаги обувам високи обувки или обличам топ, който прикрива къде ми е талията, тъй като в огледалото не мога да преценя как изглеждам в цял ръст. (Макар че огледалото е голямо и се виждам от главата до краката, просто не мога да се преценя)
| |
|
хихихи вярно е гадно, споделям напълно. Е, от ужасното загащване на пуловера в дънките с колан над шкембето - отидохме в другата крайност
Има и други хитове с ниските талии - на жените да им се виждат окосменията отпред, които най-често са обезкосмени до пъпа и имат врастнали косми над копчето на дънките - това вече няколко пъти го срещам и чак не знам кой гений го е измислил - ужасно е, отвратително е.
Има и един още по-женски хит с изрусените с перхидрол мустаци, които са рижави с черни корени. Това смятах, че е минало с майките ни като мода, но го срещнах скоро.
И ако нокътят на кутрето беше класика при мъжете, сега се наблюдава маникюра и метромодата - кому е нужно да отглеждаш дълги изпилени нокти с форма на женски и дори с безцветен лак? И бръснатите мъжки ръце са ми много любими - с равномерно пораснали боцкащи косми от пръстите до рамото.
А, да за женските джуки няма нужда да казвам - това стискам всичките си пръсти да спре да е модерно - малки деца застават за снимка нацупени
Сандалите с чорапи са направо ок понякога - поне се оправдават с хигиена
| |
|
отдавна трябваше - още от модата на плитките дамски гащи, показващи прашките и после, за голите пъпчета.
Туй, за което приказваш, че само следствие.
| |
|
Е, от ужасното загащване на пуловера в дънките с колан над шкембето - отидохме в другата крайност
Гласувам с три ръце за първото!! Беше си направо елеганция, да не говорим, че оптически удължаваше краката до най-високата възможна степен! Сега като лепнат един стегнат колан под корема - може и съвсем малко елегантно коремче да имаш - веднага увисва навън над колана. Модата с ниските талии според мен е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО И САМО за хора с дълги крака и никакви кореми!
Гледай каква прелест!
Можеш ли да сравниш с това, смъкнатото:
| |
|
дизайнерите не са виновни - нито за шкембетата, нито за косматите задници, нито изобщо за тези, които се обличат неподходящо.
на мен лично панталоните и полите с ниска талия са ми значително по-удобни.
но първо, нямам излишно тегло, второ, съм висока, трето, преценявам с какво да ги комбинирам като дължина, и четвърто - може би най-важното - не си купувам тесни дрехи.
щото не е до ниската талия, а до комбинацията между ниска талия и дрехи с един-два размера по-малки от този, в който е трябвало да бъдат закупени. тогава всяко движение на тялото, различно от стоенето като изтукан, подлага дрехата на твърде много опън и квото не трябва да излиза, излиза.
ако размерът е преценен добре и дрехите са комбинирани според характеристиките си, никакви нередности не се показват.
| |
|
дизайнерите не са виновни - нито за шкембетата, нито за косматите задници, нито изобщо за тези, които се обличат неподходящо.
Аз казах ли някъде, че те са виновни?
Напротив - твърдя, че не е редно хората да се обличат с неподходящи за телата им дрехи и да изглеждат грозно и смешно САМО защото държат да са облечени "по модата".
| |
|
съвсем точно така.
но хора, които се обличат неподходящо, е имало винаги и независимо от модата.
не е до ниските талии.
и не е естетиката да е била зарязана баш точно сега.
просто има хора с вкус и хора с без.
както винаги.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|