Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:55 15.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема С най-големи гърди са русенкитенови  
Автор Thenewold (Тарантула)
Публикувано23.01.15 11:10

С най-големи бюстове са българките от София и Русе, най-много блондинки и мъже с широки рамене виреят в столицата, най-дебели са в Монтана.
В Бургас пък са най-фини, а с най-дълги носове се раждат българите в Ловеч. Това показва антропологическо изследване на населението в страната, разкрива ръководителят на екипа проф. Йордан Йорданов пред "168 часа".
Като цяло разликата между обиколката на женските гърди в отделните области на страната не е голяма за разлика от други телесни характеристики.
Средната стойност за България е 82,3 см.
С най-малка гръдна обиколка са в Бургас - 81,6 см.
Но в крайморската област дамите могат да се гордеят, че са най-фините у нас - хем са най-дребни, хем са и с най-тънката талия. Затова може да се каже, че в Бургаска област са най-елегантните жени в България, коментира проф. Йорданов.
Следващите в класацията по най-малки гърди са жените от Ловеч и Варна - съответно по 81,7 и 81,7 см. Най-расови мъжете - с широки рамене и гръден кошса в София - с 97,6 см обиколка. Средната за страната пък е 95,1 см. С най-тесни перки са мъжете от Хасково - 93,4 см. Като цяло хасковци се славят като дребни.
Интересното е, че Перник например по нито един от всичките 320 показатели не се отличава от средните за страната. От изследването излиза, че перничани попадат в златната среда - неговите жители не са нито от най-високите, нито от най-ниските, нито от най-слабите, нито от най-дебелите, нито с най-големи носове, нито с най-жълти зъби.

Слънце Сурия блести, ти си аз и аз съм Ти!
\\\\\\\"Песен за Бхагават\\\\\\\"

Тема Re: С най-големи гърди са русенкитенови [re: Thenewold]  
Автор PYTnik (Оня)
Публикувано23.01.15 11:15

За моя град няма данни и затова ще огледам, може и да обарам циците на съгражданките си , за да дам и аз моя принос към науката.

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Тема Re: С най-големи гърди са русенкитенови [re: PYTnik]  
Автор Thenewold (Тарантула)
Публикувано23.01.15 11:50

Добър принос ще бъде ако се докаже научно неравномерното разпределение на отделните характеристики в популацията. Но професорът не го е сторил.

Слънце Сурия блести, ти си аз и аз съм Ти!
\\\\\\\"Песен за Бхагават\\\\\\\"

Автор PYTnik (Оня)
Публикувано23.01.15 11:57

Включвам се активно и заминавам за Русе, моля Русенките да се явят навреме на пробите.. и без подплънки и силикон, науката е сериозна работа.. за да няма дискриминация ще започнем от тези с малките цици, няма да им отнемаме гражданството, ще сме коректни с всички

Автор PYTnik (Оня)
Публикувано23.01.15 11:57

А с пишките няма ли кой да се заеме?

Автор Naglets (Чуций)
Публикувано23.01.15 12:02

Това изобщо не е вярно!!!
На русенки изобщо не са им най-големи, но в замяна на това са им най-хубави....

(за циците иде реч)

WALL·E

Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано23.01.15 12:10

Най- важното в тая тема е, че аз съм от София. Другите неща са без значение, можете да не ги четете.

Тема Да, бе .....нови [re: Thenewold]  
Автор BATHco (Bath`men Со)
Публикувано23.01.15 12:54

Личен опит .....с най-малките беше от Враца ..... с най-голмите сега живее в София .... но родом от Русе ....... с най-хубавите е една германка кото навремето живееше в Лайпциг ..... с най-непривлекателните, ако въобще може да се каже така, е една румънка от Букурещ.

Нещо за краката или дупето да кажа!?

Don`t Worry! Be happy!
\\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"

Тема Re: С най-големи гърди са русенкитенови [re: Naglets]  
Автор BATHco (Bath`men Со)
Публикувано23.01.15 12:58

Познавам доста "нерези" за които хубави = големи .....

Don`t Worry! Be happy!
\\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"

Тема Горките...нови [re: Thenewold]  
Автор nbb (весела)
Публикувано23.01.15 14:49

Да взема и аз да се изкажа по темата, че гледам само мъже са писали до момента.

В една от местоработите ми бях с най-малки гърди от всичките, но това не значи нищо, защото останалите си шиеха сутиени по поръчка и ми завиждаха, че не ми се налага да нося такива тежести.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.