Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:41 08.12.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Ева, къде дремеш? ОТКРАДНАХА НИ ПАНЕЛКИТЕ!!нови  
Автор UnicaDonna (Заядница)
Публикувано15.01.15 09:05

Ева, току-що твойта "приятелка" Магдаленчето Ташева каза по телевизора, че цялата програма за саниране на панелки всъщност била предварителен ход, за да може да принудят кооператорите да регистрират сдружения, след което тези сдружения да бъдат дружно ФАЛИРАНИ от държавата и панелките да ни бъдат ОТКРАДНАТИ...

Леле-леле, ква ценност били тия панелки!

Тема Re: Ева, къде дремеш? ОТКРАДНАХА НИ ПАНЕЛКИТЕ!!нови [re: UnicaDonna]  
Публикувано15.01.15 09:07

Мила6, темата ми е ВТОРА на 1 страница. След малко, като вдигна една тема от ВТОРА страница - ще се уредя напълно, щото втората ми тема е последна на първа.

Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано15.01.15 09:08

Стига бе, още ли ти държи от щуротиите на Мила?:))))

Тема Re: Ева, къде дремеш? ОТКРАДНАХА НИ ПАНЕЛКИТЕ!!нови [re: Lira Emerald]  
Публикувано15.01.15 09:11

Е как няма да ме държи - много си падам, когато хора с претенции вземат да се излагат като...майка ми казва - "кифладжия без кифли".

Тема Леле,нови [re: UnicaDonna]  
Автор nbb (весела)
Публикувано15.01.15 09:19

добре, че ме предупреди какъв капан ми готвят.

Снощи ми се обадиха да ме включат като отговорен кадър в сдружението, а то защо било... Ако ще ни вземат панелките, ще го направя от раз, защото мъжът ми не иска да се местим в къщата на село, защото там ще сме сами, а не в кооператив като в панелката.

Тема Уни,нови [re: UnicaDonna]  
Автор nbb (весела)
Публикувано15.01.15 09:21

разреши ми да ти помогна. Нека аз, нека аз да вдигна темата.

Само кажи коя от всичките ти да бъде.

Тема Re: Уни,нови [re: nbb]  
Публикувано15.01.15 09:24

Неее, ти вдигни някоя ЧУЖДА тема от 2 стр, за да отиде моята втора тема на втора страница, та да си остана само с 1 тема на първа. Иначе ще се чувствам гузна - може да е с високо кръвно момичето...

Автор BATHco (Bath`men Со)
Публикувано15.01.15 09:32

Ами ..... защо не .....100000х10000 са много евра ....

Don`t Worry! Be happy!
\\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"

Тема Уни,нови [re: UnicaDonna]  
Автор nbb (весела)
Публикувано15.01.15 09:33

само от втора страница ли могат да се вдигат теми или може някоя от моите да възродя ?

Тема Re: Леле,нови [re: nbb]  
Публикувано15.01.15 09:35

Просто се чудя кога ще се кротнат тия безумци... Видите ли, западняците ни ЗАВИЖДАЛИ, че имаме собствени жилища, а те нямали, ЗАТОВА били подготвили тоя пъклен план, за да ни отнемат имотите...

Питам се, като ни ги "отнемат" - кво ше ги правят...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.