|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
въпрос
|
|
Автор |
NUT (ot ada) |
Публикувано | 21.11.14 18:10 |
|
някой от вас
ползвал ли е предлагане - от рекламните услуги на дира...кото се мяркат нон-стоп на всеки пост?
аз освен ЧЕ нямам интерес - се изнервям на мах...когато страницата ми се забавя заради "бит-пазар" рекламите!
| |
|
Не, дори не ги забелязвам. Ако не беше попитала, нямаше да видя, че ми предлагат някакви рокли и други глупости. Във Фейсбук ги забелязвам тези същите. Явно е въпрос на правилно позициониране.
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
Тема
|
Re: въпрос
[re: NUT]
|
|
Автор |
kakata ( Vincero!) |
Публикувано | 21.11.14 19:19 |
|
Никога не ползвам някаква услуга или продукт от он-лайн реклама, обаче те не са за директно пазаруване, а за да ти ес набият в подсъзнанието и като идеш на пазар да избереш тях.
През лятото се набиваше във ФБ рекламата на обувки Гидо и аз без да мисля видях магазин си купих едни, а после се оказаха производство на Пещера, от които доживотно съм се отрекла.
Чак когато се суринах и си изкълчих крака си помислих, мале леле, паднАх все едно съм с пещерски обувки. И така се оказа.
| |
Тема
|
[re: NUT]
|
|
Автор |
Molly (Перушанова) |
Публикувано | 21.11.14 19:38 |
|
не, не им обръщам дори внимание
някои браузери могат да блокират рекламите, пробвала ли си ? с google hrom става
\"Мекотата, е, най- твърдото нещо на света!\" (психопрофил)
| |
|
пропуска ги AdBlock-ът на хромът, гадината...
| |
|
мда... сега видях и аз че не всичко може да се блоква...
| |
|
на мозилата си бачка на шес.
ми нямате ли - с десен бутон на дразнещата картинка, или фрейм и - адблок картинка, или фрейм... работи си :)
| |
Тема
|
[re: I3p]
|
|
Автор |
Molly (Перушанова) |
Публикувано | 21.11.14 20:42 |
|
уф, а отде мога да видя в мозилата какво съм блокнала вече, че си прецаках клубовете тотално май
| |
|
На новата музила - няма...
| |
Тема
|
[re: Molly]
|
|
Автор |
I3p (.•>) |
Публикувано | 21.11.14 20:53 |
|
спокич :)
ако не ти се пипка - затрий сички филтри, които имаш от idir с почни наново вече внимателно :)
и аз правя така като ме фанат карастанчовите с тия цъкни гадни
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|