Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:21 06.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема тема: моля, научете ме на нещо?нови  
Автор sprrow (•>)
Публикувано13.11.14 11:04

оня ден, като ми беше още по-криво... то нали на всичките ни беше, де, и като седнахме да си поговорим в нещо пицария ли беше там, не знам.
и оптимист ми показа как се избучват лесно дори ако са залепнали за пръчката парченцата от шишчето.
просто подхващаш стабилно с вилицата парченцето, държиш шишчето вертикално и не се опитваш да ръчкаш и да вадиш парченцето от него, защото конструкцията от ръцете ти, заострената пръчица и вилицата става паянтова. а държиш неподвижно парченцето с вилицата и дръпваш пръчицата нагоре.
работата е там, че аз много харесвам печените шишчета и много често хапвам такива.
обаче всеки път до оня ден тази част с отделянето на парченцата от шишчето ми е била неприятна.
кекава некакси така.. кусур на цялото удоволствие.
ето че човек се учи докато е жив дори на разни такива дребни неща, много благодаря :)
то е защото не се е родил научен и животът всъщност е толкова кратък, нали...
какво говорех.
ами да, беше някакси... хубаво и стоплящо, и сякаш... отнемащо късче от мрачната тежест върху ми.
всъщност винаги се чувствам така като науча нещо, което не съм знаела как се прави най-добре, или изобщо как, или че съществува...
изобщо - нещо ново.
абе аз знам, че много хора се дразнят като им се "дава акъл", дори никакъв да си нямат :)
аз, обаче, обичам да ми се дава акъл.
действа ми... не знам как, някак добре, обнадеждаващо, разведряващо и добре.
и никога не идва в повече, на мен поне все ми е някакси малко :)

тъй че, моля, научете ме на нещо и днес.

много благодаря :)

Тема Re: тема: моля, научете ме на нещо?нови [re: sprrow]  
Автор UnicaDonna (Заядница)
Публикувано13.11.14 11:13

Трябва да е ОБРАТНОТО.

Кажи с какво имаш трудности, колкото и да е дребно, и някой може да ти подскаже начин да ги преодолееш.

(Твърде ще е чудно да се окаже, че и ти имаш трудности някога с нещо, ама ей го нА - шишчето е първият пример.)

Мога ли да се чувствам горда, че съм те "научила" да приготвяш бърз и вкусен боб?

ГоворИ по темата!

Автор MupaM (ordinary юзър)
Публикувано13.11.14 11:18

Е ми... дай примерен списък на нещата, които се сещаш, че не знаеш - може някой да ги знае.

Тема Re: тема: моля, научете ме на нещо?нови [re: UnicaDonna]  
Автор sprrow (•>)
Публикувано13.11.14 11:19

за боба - разбира се! нали ти казах.
много брагодаря : )
ами виж как сложно става... като не знам нещо [а са безброй неща, даже безброй на безбройна степен, както казвахме като бяхме клечести дребосъци и играехме навън:)] - как да знам, че не го знам?
тъй че трябва и обратното, както казваш ти и... обратното на това обратно.
значи - на... не знам какво.
научете ме на... нещо :)

Тема Re: тема: моля, научете ме на нещо?нови [re: MupaM]  
Автор sprrow (•>)
Публикувано13.11.14 11:22

ами ти например много често ми казваш неща, които не знам.
всъщност, като се замисля, май няма човек в клуба, който да не ми е казал и показал нещо, което не съм била видяла и знаела преди това.

Тема Сигурна ли си?нови [re: sprrow]  
Автор LAMBl (25 W ЛАМБИ)
Публикувано13.11.14 11:24

Сигурна ли си, че обичаш да ти дават акъл...?

Ето ти:
1. Още по-лесно се изхлузва шишче от клечка със завъртане. ... и никакъв риск да се отплесне, изхвръкне и омаже... просто завърташ клечката, докато държиш с вилицата...

2. Как се забива чадър на плаж?
Всяко лято това ми е едно от любимите плажни забавления да гледам сеир, как българските мъже използват всевъзможни "техники" за забиване на чадър на плажа. Повечето го хващат с две ръце, пристискват го и между краката си и с цялата си тежест се опитват да вложат мак. сила при забиването му. Други започват първо да копаят пясъка, после повтарят напъните на първите. Трети трупат купчини пясък в основата, след като са изпълнили предните две действия... Жените също използват същите практики, когато мъжагата още не е дошъл... или молят някой мачо да помогне...

... е да де, ама като се усили бриза половината чадъри политат, за другата половина "мъжагите проявават рефлеск и ги хващат и така стоят с часове - стои под чадъра и го държи Да се чудиш, зе негов си кеф ли е на плажа или за кефа на чадъра...

А колко е просто и не изисква никаква физ. сила, става с една ръка... Забиваш с леко поклащане на пръчката...

Редактирано от LAMBl на 13.11.14 11:30.

Тема Re: Сигурна ли си?нови [re: LAMBl]  
Автор Lolla ()
Публикувано13.11.14 11:27

Или с лек натиск и въртеливи движения ( като на свредло)

.
Аз така си забивам чадъра в пясъка. Е стига да не ме е домързяло да го нося чаааак до плажа.

Автор Molly (Перушанова)
Публикувано13.11.14 11:29

и аз много се кефя на такива, дребни на пръв поглед, нещица, ама като ми ги покажат и ми просветва някак :))

оня ден например ме научиха как да си запазя бирата в пласмасовото шише да не се повреджда като стои 2-3 дни в хладилника :))) начи наливаш си, колкото ти се пие, после припескваш колкото можеш повече шишето, докато се поизгони въздуха, завинтваш капачката и оставяш в хладилника :)) и след 2-3 дни като ти се допие пак бира, пак така, и пак се пени и няма вкус на изветряла :)) още се кефя на това, толкова елементарно и ефективно, ама ето на, не беше ми минавало през ума досега, че може така :)

\"Мекотата, е, най- твърдото нещо на света!\" (психопрофил)

Редактирано от Molly на 13.11.14 11:31.

Автор Crrafterr ()
Публикувано13.11.14 11:29

аз мога да те науча как да се почешеш, когато те сърби гръбчето на недостижимо място.
Даваш 28 лв за 23-сантиметрова луксозна чешалка "с форма на деликатна женска ръка"

Аз ползвам евтина, но 47-сантиметрова, пластмасова, в другия край е обувалка. Като обувалк, разбира се, изобщо и не помислям да я ползвам - ще я счупя веднага.

Тема Re: Сигурна ли си?нови [re: LAMBl]  
Автор Crrafterr ()
Публикувано13.11.14 11:31

В отговор на:

забиваш с леко поклащане на пръчката

ай стига с тоя секс ве...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.