Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:28 16.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Как се търси изчезнал?нови  
Автор Lucky Eva (независима)
Публикувано13.08.14 20:59

Чета из нета и попадам на това:

Изчезнал човек и обявен за издирване.

Обикновен човек, не се занимава с нещо престъпно, доколкото прочетох. Сестра му споделя следното: " Днес разговарях с полицията, попитах дали могат да извадят телефонна разпечатка. Казаха, че не могат, защото не е извършил престъпление и нямат право. Освен това процедурата била тромава.

Попитах дали са претърсили маршрута, по който се прибира брат ми. Разследващият каза, че се е разходил там наоколо и не е видял нищо. Каза, че там имало цигани и ако случайно има нещо, те ще го намерят. После го попитах дали е ходил в жилището на брат ми да потърси дали документите са му там, или са със него, а той ми каза, че е ходил, но за личната карта не е търсил. Попитах как го търсят, дали обикалят навсякъде със снимката. Каза ми, че почти никой не го познава и не знаят къде да търсят. Не знам Вие как бихте реагирали на тази ситуация. Аз от тези техни думи разбирам, че нищо не правят и че в България дори и да имаш шанс, няма кой да те търси. Просто с две думи - нищо не правят, разчитат ние да им вършим работата. Днес ни накараха да отидем в апартамента и да търсим документи и т.н."

И се замислям, аз като честен данъкопатец, ако ми се наложи да се обърна към полицията, какво биха направили там за мене или за някой мой близък, ако хипотетично изчезне и се обърна към тях. Случвало ми се е детето да се забави 2 часа и да й е изключен телефона и ми е минавао през ум да звънна в полицията. Веднъж баща ми се беше забавил и пак ми е минавао през ум. Но, сега, като чета, разбирам, че полицията дори не проследява разговорите по телефона, ако човека, който го няма, не е извършил престъпение.

Въпросът ми е, някой знае ли, ако изчезне човек, как го издирват? Има ли смисъл изобщо да се търси полицията?

Тема Re: Как се търси изчезнал?нови [re: Lucky Eva]  
Автор Naglets (Чуций)
Публикувано13.08.14 21:24

Това, което полицията ще направи за теб е да те разкара с всякакви безумни доводи.
Ако не клъвнеш, ще те обвинят в незачитане на тях самите и пак ще те разкарат, ама насила.
Ако си нямаш полицай познат в такъв случай, все едно си враг на държавата.

WALL·E

Автор Munyta (цяла)
Публикувано13.08.14 21:30

познати (приятели) в полицията, общината, кмета и
евентуално в местната ТВ

Тема Re: Как се търси изчезнал?нови [re: Naglets]  
Публикувано13.08.14 21:32

Значи почти няма шансове, освен ако не си платиш или нямаш братовчед полицай.

Тема Re: Как се търси изчезнал?нови [re: Munyta]  
Публикувано13.08.14 21:34

Кмета и общината какво общо имат? Ако си в голям град, едва ли кмета ще ти обърне внимание за такова нещо.

Тема Re: Как се търси изчезнал? [re: Lucky Eva]  
Автор Munyta (цяла)
Публикувано13.08.14 21:35

за малък град

Автор PYTnik (Оня)
Публикувано13.08.14 21:36

Но пък за сметка на това все повече ставаме вярващите в Господ и търсим Неговите услуги!
Ако аз бях Господ и вие бяхте толкова невярващи в мен, и толкова много ме поругавате, то и аз щях също като Господ да вържа ръцете на полицаите, за да се обърнете към мен и да ви помогна.
А вие хем срещи полицаите ривете, хем срещу Господ.

Това не е към никого конкретно, но става като друга гледна точка на темата ти...
Аз Съм Господ, Аз върша всичко това!-казва Господ.

Чуваш ли го?

Ако има и други отговори защо полицията не си върши работата, ще ги сравня и накрая ще си кажа окончателното си мнение.

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Тема Re: Как се търси изчезнал?нови [re: Munyta]  
Публикувано13.08.14 21:38

Ами в голям град какво се прави, кого да търсим?

Тема Re: Как се търси изчезнал?нови [re: PYTnik]  
Публикувано13.08.14 21:41

Господ ни показва само във фимите как полицаите намират изчезнали. Наяве май не ни го дава. Защо ли?

Автор farmer (същия:))
Публикувано13.08.14 21:41

Можеш да се обърнеш към КГБ и Путин !!! Успех!!!

Доматите не се ядат с коловете,на тиквите не се ядат листата-личен опит

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.