|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Морски Клубен купон!
|
|
Автор |
Fish L (Емарципанена) |
Публикувано | 12.05.14 10:56 |
|
Предлагам в почивен ден, например 07.06.2014, да се съберем в чест на посещението на варненски клубарки.
Програмата засега не е изкристализирала, но ми се рее идеята за ходене до
о.Св. Анастасия с корабче, ядене на риба и пиене на бира/ друго, разходка из парка, плаж, нещо като ден навън.
Приемам предложения и каня всички (от тези, които биха желали да се пеисъвединят) да споделят мнения и да дават предложения!
Обещавам и аз да напиша програма
| |
Тема
|
Re: Морски Клубен купон!
[re: Fish L]
|
|
Автор |
.Jess. () |
Публикувано | 12.05.14 11:15 |
|
Ооо, в тоз купон и аз бих се включила, че ще съм тогава, (живот и здраве, знаеш защи го казвам ), по вашите земи .
Приемам всякакви програми
| |
|
По - нередовни може ли ? :-)
| |
Тема
|
[re: Fish L]
|
|
Автор |
Lolla () |
Публикувано | 12.05.14 11:26 |
|
Хубаво казваш "в чест на посещението на варненски клубарки", но аз още не бях казала на Моли, че евентуално може по това време да направим пътешествието ни до Бургас.
Това с посещението на о. св. Анастасия много хубаво, ама корабчето... като се има предвид, че страдам от много тежка морска болест. Е предполагам, че с подходящото хапче ще я преодолея
| |
Тема
|
[re: Lolla]
|
|
Автор |
.Jess. () |
Публикувано | 12.05.14 11:32 |
|
И аз съм така с морската болест, споко, ще се запасим с хапчета , дано само да няма буря тогава
| |
|
Тоест, предложението е за събиране в Бургас?
единак, в синьо.
| |
Тема
|
[re: Lolla]
|
|
Автор |
Molly (Перушанова) |
Публикувано | 12.05.14 11:42 |
|
еми смятай, че си й казала вече на Моли
ако не ми мине котка път, ше си запазя деня 07.06
| |
Тема
|
[re: .Jess.]
|
|
Автор |
Fish L (Емарципанена) |
Публикувано | 12.05.14 11:48 |
|
Припознаваме те по морски признак вед-на-га! Ще е прекрасно да успееш да се присъединиш!!!
| |
Тема
|
[re: Molly]
|
|
Автор |
Lolla () |
Публикувано | 12.05.14 11:48 |
|
То до тогава я камилата, я камиларя, но и аз си запазвам датата
| |
|
Ако не беше се обадила, щях специално да ти звънна! Заклевам се!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|