|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Анкета: Снимката ви като около 12 годишни.
|
|
Автор |
Phillip (-; свежъ :-) |
Публикувано | 15.03.14 11:30 |
|
Скъпи клубарки и клубари,
Дойде време за анкета!
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
Пояснения:
Предполагам повечето си пазите такива снимки. Който не разполага със снимка, просто не гласува, а не да отговаря с НЕ.
Може да има обяснение на вот, може и анонимно.
Резултатите ще бъдат обобщени на 20.03.2014, четвъртък, приКвечер, т.е. за Честита Първа Пролет.
Иии ... нека ... гласуването ... почне ... СЕГА!
---
Сигнатура: Търся си подходяща ...
| |
Тема
|
Re: Анкета: Снимката ви като около 12 годишни.
[re: Phillip]
|
|
Автор |
Refurbished (PHP ЗидароМазач) |
Публикувано | 15.03.14 11:34 |
|
Бих публикувал снимка във всеки клуб в който мога да я редактирам или да я изтрия.
Иначе - пускал съм снимки в дир-ника от соц-времето.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MilaO6 (рекордьор) |
Публикувано | 15.03.14 11:36 |
|
е, стига де... каква сега е таз анкета!?
не е лоша, ма що пък да не гласуваме тез, дето нямаме под ръка? Значи, бих пуснала, обаче нямам, щот снимките ми от това време са ми в родния дом на другия край на България... но мога се опиша, ко има интерес
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Nerv (Will'o'TheWisp) |
Публикувано | 15.03.14 11:46 |
|
Резултатите ще бъдат обобщени на 20.03.2014, четвъртък, приКвечер, т.е. за Честита Първа Пролет.
Това добре, а снимките, кога ще се публикуват???
Трябва да има и трети отговор.
например: само ако се изисква за ВИП достъпа
и четвърти:
само след като по-голямата част от другите се покажат.
+++
Глаувам с "Не!", клубът е анонимен и докато това не се промени би следвало да спазваме тази наложила се удобна конвенция. И ще мисля така, докато не ми дадете по-основателна причина да се показвам. Иначе ако толкова много съм искал да съм го вече направил я. Що трябва да ме калесвате с бъклица?
Прав или изправянРедактирано от Nerv на 15.03.14 11:48.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
snowprincess (invisible) |
Публикувано | 15.03.14 11:52 |
|
да
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Molly (Перушанова) |
Публикувано | 15.03.14 12:11 |
|
що не, би било интересно дори
т.е. отговорила съм с да
| |
Тема
|
Re: Няма връзка с темата, обаче
|
|
Автор |
MilaO6 (рекордьор) |
Публикувано | 15.03.14 12:11 |
|
ето една прелюбопитна архивна снимка:-))))
I- ви випуск при при Германското училище Бургас.
Снимката е от времето преди заминаването на класния наставник Paul Kobner за руския фронт - 23.III.1942
| |
|
всеки има, изобщо не се опитвайте дори да отричате! всеки има онази отвратителногнусна за него през целия му живот досега снимка, на която е сниман тригодишен, или четири, или максимум пет (ай, ай, какви родители ) - с шапка, или без, гол, на плажа, с едната ръка на кръста и гледа мръсно.
е тея снимки
| |
|
Ти мани ама точно от 11-12 тата година докъм 15-тата почти нищо не намерих:)
Ето една изрових някак си:) На снимката съм с превеликите ми братчеди, сестра и леля:))...тук съм точно на 12...най-стърчащото
Ето ме на 13...горди притежателки на Балканче /аз съм отдясно на снимката/
ето и на 15-16...на лагер-школа на Черни осъм от полиграфията:))...аз съм по средата
Ето ме точно на 8, като шаферка на леля ми:)) през 1971г. Това дребното е сестра ми -портата/щото все ме портеше...та до днес/
Като гледам тази снимка все се сещам как им сбръчках тържеството в ресторант Славия-хотела:)), защото се спънах с тия обувки с токчета дето ми бяха купили за сватбата и счупих една бутилка с червено вино и изцапах яко роклята на булката...от тогава едното ми ухо май стана по-дълго поне със сантиметър
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Lolla () |
Публикувано | 15.03.14 13:04 |
|
Точно то тази възраст нямам, но ей ме като по-малка.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|