|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Гледам за...
|
|
Автор |
Fish L (Емарципанена) |
Публикувано | 27.12.13 22:43 |
|
седмица- две маниерът на общуване се е променил малко
В тази тема искам да поздравя всички, с които сме си разменили по една мила дума на живо, на виртуално и насън Ако не съм отговорила на съобщение тук-таме, моля не се сърдете - бях в безметежност
Бъдете здрави! И високи!
| |
|
Пък аз те обичам ей така виртуално и несрещнато реално!
Много здраве, Фиши, на теб и любимите ти хора, любовта я имате, а по-голямо имАне от това какво да ти пожелая
| |
Тема
|
Re: Гледам за...
[re: Fish L]
|
|
Автор |
MilaO6 (стар клубар) |
Публикувано | 27.12.13 22:58 |
|
Каквото и да казва, Софка е права!!... друго си е да плуваш в илюзорно блаженство, колко мили хора са всички, докато не ги видиш наживо
Жива и здрава! И червена!
| |
Тема
|
[re: MilaO6]
|
|
Автор |
GINK (Гинес) |
Публикувано | 27.12.13 23:15 |
|
Не е така. Хората тук са по-готини наживо.
| |
Тема
|
[re: GINK]
|
|
Автор |
MilaO6 (стар клубар) |
Публикувано | 27.12.13 23:19 |
|
Ми аз някои и на живо ги познавам. Някои на живо са ми по-симпатични, други - тук са ми по-симпатични. Някои и тук , и на живо са ми симпатични, други - нито тъук, нито на живо...
Така или иначе, разбирам я Софка, какво иска да каже и донякъде съм съгласна с нея.
| |
|
маниерът на общуване се е променил малко
Ако е към по-добро - тва е защото пиша по-рядко и нямам ни една тема от сума време!
(Ся ако знаеш колко женски са си помислили "Точно така е!!!" За мъжките изобщо не коментирам.)
| |
|
Благодаря ти, Чаве!
Бъди щастлива! Прегръдки.
| |
Тема
|
[re: MilaO6]
|
|
Автор |
Fish L (Емарципанена) |
Публикувано | 27.12.13 23:28 |
|
Не оспорвам ничие право на мнение! Но ситуацията малко ми напомня оня виц за девойката с глухарчени коси, която се оплаквала на лекаря, че където и да се пипне, все я боляло. Оказало се, че пръстът й е счупен
Благодаря ти! Червеното ми е любим цвят, но предпочитам да ми пожелаеш тъща да стана и после и свекърва
Весели празници, Мила!
| |
|
Уни, весели празници!
Декларативен е маниерът
Знаеш, че споделям някои от мненията ти. Никога никой не ме е дразнел с желанието си да пише тук. Ти си човек, който не съм забелязала да си груб или невъзпитан. Какво те вълнува и какво споделяш е твой избор!
| |
Тема
|
[re: Fish L]
|
|
Автор |
MilaO6 (стар клубар) |
Публикувано | 27.12.13 23:43 |
|
Ами, пред това да е лицемерна, щото е Коледа и са празници, Софка си е решила да си бъде автентична, както винаги. Ся, аз за себе си предпочитам рождественското смирение, но на Софка и уважавам проявите на автентичност, както и да изглежда на другите отстрани.
Естествено, пожелавам ти да станеш и тъща, и свекърва... просто си мислех, че не бързаш толкова... И да знаеш, хич не е лошо да си свекърва, каквото и да казват... за тъща не знам... там ти ще имаш думата, като му дойде времето
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|