Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:29 04.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Гледам за...нови  
Автор Fish L (Емарципанена)
Публикувано27.12.13 22:43

седмица- две маниерът на общуване се е променил малко

В тази тема искам да поздравя всички, с които сме си разменили по една мила дума на живо, на виртуално и насън Ако не съм отговорила на съобщение тук-таме, моля не се сърдете - бях в безметежност

Бъдете здрави! И високи!

Тема Re: Гледам за...нови [re: Fish L]  
Автор chavdar4e (бивше 4ave)
Публикувано27.12.13 22:50

Пък аз те обичам ей така виртуално и несрещнато реално!

Много здраве, Фиши, на теб и любимите ти хора, любовта я имате, а по-голямо имАне от това какво да ти пожелая

Автор MilaO6 (стар клубар)
Публикувано27.12.13 22:58

Каквото и да казва, Софка е права!!

... друго си е да плуваш в илюзорно блаженство, колко мили хора са всички, докато не ги видиш наживо

Жива и здрава! И червена!

Тема Re: Гледам за...нови [re: MilaO6]  
Автор GINK (Гинес)
Публикувано27.12.13 23:15

Не е така. Хората тук са по-готини наживо.

Тема Re: Гледам за...нови [re: GINK]  
Публикувано27.12.13 23:19

Ми аз някои и на живо ги познавам. Някои на живо са ми по-симпатични, други - тук са ми по-симпатични. Някои и тук , и на живо са ми симпатични, други - нито тъук, нито на живо...

Така или иначе, разбирам я Софка, какво иска да каже и донякъде съм съгласна с нея.

Автор UnicaDonna (Заядница)
Публикувано27.12.13 23:21

маниерът на общуване се е променил малко

Ако е към по-добро - тва е защото пиша по-рядко и нямам ни една тема от сума време!

(Ся ако знаеш колко женски са си помислили "Точно така е!!!" За мъжките изобщо не коментирам.)

Тема Re: Гледам за...нови [re: chavdar4e]  
Публикувано27.12.13 23:24

Благодаря ти, Чаве!

Бъди щастлива! Прегръдки.

Тема Re: Гледам за...нови [re: MilaO6]  
Публикувано27.12.13 23:28

Не оспорвам ничие право на мнение! Но ситуацията малко ми напомня оня виц за девойката с глухарчени коси, която се оплаквала на лекаря, че където и да се пипне, все я боляло. Оказало се, че пръстът й е счупен

Благодаря ти! Червеното ми е любим цвят, но предпочитам да ми пожелаеш тъща да стана и после и свекърва

Весели празници, Мила!

Тема Re: Гледам за...нови [re: UnicaDonna]  
Публикувано27.12.13 23:33

Уни, весели празници!

Декларативен е маниерът

Знаеш, че споделям някои от мненията ти. Никога никой не ме е дразнел с желанието си да пише тук. Ти си човек, който не съм забелязала да си груб или невъзпитан. Какво те вълнува и какво споделяш е твой избор!

Публикувано27.12.13 23:43

Ами, пред това да е лицемерна, щото е Коледа и са празници, Софка си е решила да си бъде автентична, както винаги. Ся, аз за себе си предпочитам рождественското смирение, но на Софка и уважавам проявите на автентичност, както и да изглежда на другите отстрани.

Естествено, пожелавам ти да станеш и тъща, и свекърва... просто си мислех, че не бързаш толкова... И да знаеш, хич не е лошо да си свекърва, каквото и да казват... за тъща не знам... там ти ще имаш думата, като му дойде времето

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.