Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:49 13.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Теми стари, колкото света!нови  
Автор лгДивч (2Х1)
Публикувано16.10.13 21:48

Защото се завихри в темата за РД.
Пътника даде тон за песен-да формулираме що е то ревност. РевНОст! Има си определения, който иска да ги чете.
аз пък прочетох наскоро

За изневярата ясно, че е генетично заложено. даже сме го обсъждали и никой "копче" не може да ми каже.

А за ревността!

Ако писането изпреварва мисълта ти, а хуморът ти е заспал, НЕ ме чети, не МИ пиши.

Тема Re: Теми стари, колкото света!нови [re: лгДивч]  
Автор Гeвpek ()
Публикувано16.10.13 22:03

Всъщност понеже Геврек

за ревността в темата за РД, а и комай единствен си призна, че я е изпитвал, формулирам я като нарушен ексклузивитет.

Автор Silverado (HIмана)
Публикувано16.10.13 22:05

да се опитам да дам моят скромен принос с медицински примери, да речем.

Според мен ревността е нормално да се преболедува като детските болести!
Вие, майките, най добре ги знаете какви там бяха/скарлатина, шарка, ъъъъ... и може би шап, да речем/.
Ама ако стане хронична, като едни гъбички по краката/и не само/ и почне да мирише, си'й ибало мамата!

Тема Re: Теми стари, колкото света!нови [re: Гeвpek]  
Автор Mинyтa (60 секунди)
Публикувано16.10.13 22:06

сега пък ти се падна изключителното право да дефинираш думичката ексклузивитет

Най-добре е да дойдат извънземните.

Тема Re: Теми стари, колкото света!нови [re: Mинyтa]  
Автор Гeвpek ()
Публикувано16.10.13 22:21

оо, първо да видим що е то дефиниция?

Тема Re: Теми стари, колкото света!нови [re: Гeвpek]  
Автор Mинyтa (60 секунди)
Публикувано16.10.13 22:27

наистина,
най- напред да се определим и после да говорим за ревноста.

Най-добре е да дойдат извънземните.

Автор 2biri (ветеран)
Публикувано16.10.13 22:46

Когато един и същи човек е много ревнив в една връзка и тотално неревнив в друга и обратно - когато е ревнуван болестно веднъж и оставен да прави каквото му харесва друг път, значи е въпрос на връзка - не на човек.

В този смисъл - патологията в индивида я има, но е рядка. Болезнената ревност в една връзка е по-честа и е повече различност в темперамент, очаквания и обещания във връзката.

А и кво си кривим душата - айде вие повечето сте железни, женени и жестоко демократични, но изневерите са чест факт. Като е очеизвадно (а понякога е толкова очеизвадно, че хората чак се чудят как е възможно половинката да е такова перде), че ходиш по чуждо, по-умно ли е този до теб да се прави на идиот и да вика "А? Кво? Не чух, не разбрах... Кой бе? Мойто ли? Нивгаш!!!". Въпрос на разбирания, очаквания и наистина най-вече обещания. Най-много се ревнуват кълнящите се във вярност

Тема Re: Теми стари, колкото света!нови [re: 2biri]  
Автор Silverado (HIмана)
Публикувано16.10.13 22:48

то па една гара.

Тема Re: Теми стари, колкото света!нови [re: Mинyтa]  
Автор chavdar4e (бивше 4ave)
Публикувано16.10.13 22:57

А най-добре е да дойдат извънземните

Не се бъзикам, бе, така хубаво ми дойде като последно изречение

Тема Re: Теми стари, колкото света!нови [re: 2biri]  
Автор Hoй (библейския)
Публикувано17.10.13 04:22

А сега обясни що няма ревност и изневери в ... груповия секс.

"Библия учить нас любить ближнего своего. Кама-сутра объясняет, как это делать. "

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.