Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:26 03.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема За заблудите на Руменнови  
Автор Oчeтo ()
Публикувано22.07.13 11:46

Имахме едно съседско момче на село, хубаво такова и баба ми все го хвалеше, че ще стане ерген за чудо и приказ. Аз пък не виждах чак толкова много хубост в постоянното замеряне с камъни по едно козле, което дразнеше въпросният Румен. Израстна момчето, стана снажен и красив мъж, но колкото пъти го видех, вместо пеперуди в корема, ми се образуваха гадещи мисли. Така и не разбрах защо, а после, съвсем случайно, ми казаха, че станал топ полицай. Не можах нито с приятелите си да го запозная, нито да го видя повече. Мина в нелегалност. И по-добре, всъщност, че си въобразяваше, че всяка селска мома подгъва колена при вида на снажната му осанка.

Заживя щастливо в новия си ред, но козлето, дето го дразнеше, вече не е сред живите...а докато се събудя и то съмнало, та чак пречи да си заспя отново. Всяка прилика с действителни лица е случайна и цели да ти пречи да работиш за себе си!

Тема Re: За заблудите на Руменнови [re: Oчeтo]  
Автор ШokoЛaдa (шефче :)))
Публикувано22.07.13 22:16

И какви са заблудите на Румен?

..............................
Усмихни се....

Тема Re: За заблудите на Руменнови [re: ШokoЛaдa]  
Автор Oчeтo ()
Публикувано22.07.13 22:19

Има ли значение? Според баба ми не е обичан, а той си мисли противното. Според мен - селския контекст му липсва, но не и според него..:)

Публикувано22.07.13 22:38

Ми има...тема е...дай да я развием...

Те много хора си мислят, че са обичани, а не са...ама това май не зависи от селянин, гражданин...Или греша?

Усмихни се....

Автор Oчeтo ()
Публикувано22.07.13 22:42

ШокоЛада, какво шефче си станала?

Не, не грешиш. Много хора действително са обичани, но не го знаят, а тези, които са съвсем сигурни, подлагат всичко на съмнение..Извинявай, но тази история е измислена, с елементи на действителност, по разказите на една Карловска баба. развий я щом ти харесва. ще ми бъде приятно да я прочета.

Публикувано22.07.13 22:50

Аз не вярвам в несподелената любов....а ти май това се опитваш да ми кажеш..

Когато някой е обичан, той го усеща, а когато ти обичаш - искаш, не искаш го показваш....
Трудно ми е да следя мисълта ти..ама ми е скучно в момента...а и интересно. Всеки човек е една вселена и е интересно човек да надникне в нея...

Усмихни се....

Автор Nerv (Will'o'TheWisp)
Публикувано22.07.13 23:38

В отговор на:

но козлето, дето го дразнеше, вече не е сред живите.

Пу - пу...

Да спи зло под камък.
Да не дава господ да се родиш козле.

както се казва:

Если тъй родился свиня, останешся на всегда свинйьою ! или беше свинйя, о - уй!

Изобщо ми е трудно да я асимилирам тази твоя тема.
Имаш ли специфична теза или въпрос.

Добре, баба ти е сбъркала в преценката си. Все пак простено да й е!

Моята баба казваше 'младост, младост та пак младост'. Беше права.

Чест и почитание към селските моми. Този златен стожер на медното гумно. Иф ю ноу уат ай мийн!

Прав или изправян.

Автор Mila06 (ветеран)
Публикувано23.07.13 00:39

И на дженифър го казах в другата тема, че двете с нея сте за завиждане, че можете да водите "смислен" задушевен разговор с Очката... пу да'н ви е уроки

Автор JenniferLove ()
Публикувано23.07.13 00:47

Но къде е заблудата? Баба ти е казала, че ще стане хубаво момче. Ти после казваш, че Израстна момчето, стана снажен и красив мъж.

Няма заблуда.

Тема Re: За заблудите на Руменнови [re: Mila06]  
Автор JenniferLove ()
Публикувано23.07.13 00:48

И на дженифър го казах в другата тема, че двете с нея сте за завиждане, че можете да водите "смислен" задушевен разговор с Очката... пу да'н ви е уроки

Хихи, дойдох да си пиша с Очето и видях това. Сега ще стане все едно, че съм и писала, щото ти си го написала това! Ама ха!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.