Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:28 28.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Прав ли е Орешарски според вас?нови  
Автор УниKaлнaтa (Заядница)
Публикувано06.06.13 17:05

Орешарски: Никога ситуацията в страната не е била по-зле от сега.

Съгласни ли сте? Ако да - защо? Ако не - защо?

Ако пък искате - идете за хляб!

(Поне ХЛЯБ има в момента...)

... СПОРЕД МЕН!!

Редактирано от УниKaлнaтa на 06.06.13 17:06.

Тема Re: Прав ли е Орешарски според вас?нови [re: УниKaлнaтa]  
Автор Refine (усмихната)
Публикувано06.06.13 17:21

Донякъде е прав. Като поемат сега те властта, ще станем още по-зле.

До властта няма допир нито един нормален,образован и почтен човек. Априори качествата на българският управляващ са: неук, нагъл, патологичен лъжец със социопатични наклонности, готов за дребни пари на всичко СРЕЩУ гражданите на тази страна.Не казвам държава, щото това не е държава, а някаква форма на узаконен рекет и милиционерщина.

Автор Haглeц (Чуций)
Публикувано06.06.13 17:27

Че в качеството си на какви да се произнесем дали е по-добре или не от никога до сега?
С това просто ни казват, да нямаме излишни надежди за някви кинти от въздуха.
Ма, то кой им вярва вече, бе?

WALL·E

Автор ДРака (кофти тръпка)
Публикувано06.06.13 17:30

Как бихме могли да преценим, като със сигурност сме лишени от информацията, която той има...от една страна.
От друга страна, той може да си говори и без анализ на каквото и да било, ами понеже си има зададена линия на поведение.
От трета страна какво ме интересува мен тази работа - главил ли се е за върховен вожд - главил се е! Изобщо не ща да знам какво му е било наследството, да се е интересувал по-рано- сега да се грабва и да гради

!
Наслушахме се на този преди него за наследството...

Автор Molly (Перушанова)
Публикувано06.06.13 17:37

ми аз лично бих могла да отговоря на тоя въпрос само ако имам възможност да прегледам икономическата информация, с която разполага той

въпроса предполага не емоционали или политически пристрастни, а експертни отовори

при всички случаи обаче Орешарски (въпреки резервите ми към линчостта му) е по-добър експерт-икономист от бате ти Бойко и сие , вкл и недоразумението Дянков, така че бих била склонна да мисля, че е по-скоро прав отколото не

Тема Re: Прав ли е Орешарски според вас?нови [re: Refine]  
Автор ДРака (кофти тръпка)
Публикувано06.06.13 17:41

Ами те нормален,образован и почтен човектези хора не се и натискат. Защото политиката си е това - лайна и помия (да ме извините), особено на днешно време. Скъпо платени разбира се.
И изобщо не става въпрос само за България...

Тема Re: Прав ли е Орешарски според вас? [re: Refine]  
Публикувано06.06.13 20:36

Донякъде е прав.

Честно казано - аз си спомням едни други времена. В които имаше режим на тока. Магазините бяха празни като пустинята Гоби, с по два пакета ориз по рафтовете. А опашките за кисело мляко бяха внушителни. Пенсиите бяха 3 долара, а заплатите - 5. Сума банки фалираха и сума хора си изпозагубиха парите. Някъде при Виденов беше май. Поправете ме, ако бъркам.

Е, нека нЕкой дойде да ми каже, че СЕГА било по-зле от тогава.

... СПОРЕД МЕН!!

Автор 2biri (старо куче)
Публикувано06.06.13 21:34

Оффф да ти кажа много ми беше кофти като в пубертета ми излязоха пъпки. Не бяха много, ама все ги мислех. После пък едно лято седмица-две лепих етикети на пристанището - накрая за една "маркова" тениска беше всичко. А, да, първият ми секс беше много смешен, пък първото напиване ужасна излагация. Пък като разбрах, че повече от 160 няма да дръпна нагоре - аууу трагедия. И то не бяха любови, направо късах ризи и парчета от сърцето си. И що висши математики учех - до повръщане. Кво като съм била на 15-20 Е, нека нЕкой дойде да ми каже, че СЕГА било по-зле от тогава.

П.С. Не казвай на никой, ама честно - нормално е да вървят в посока нагоре нещата - пари, килограми, години. Как може да ти хрумва да сравняваш нещо с преди емнайсе години

Автор tartarianeyes (вейхайвей)
Публикувано06.06.13 22:47

кукла на конци

може ли кукла на конци да разсъждава?
да взема решения?

Тема Re: Прав ли е Орешарски според вас?нови [re: 2biri]  
Публикувано06.06.13 22:48

Как може да ти хрумва да сравняваш нещо с преди емнайсе години

Не би ми хрумнало. Ама се питам как е хрумнало на коскоджамити премиер на Булгаристан... Не съм аз тази, която твърди, че България НИКОГА не е била толкова зле, колкото сега.

Или под "никога" той разбира всъщност - отпреди 5-6 месеца назад? А ти как го разбираш?

... СПОРЕД МЕН!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.